Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@23:35:25 GMT

تابلوی «شب‌های دزفول» ایران درودی چگونه خلق شد

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۵۹۳۲۲

تابلوی «شب‌های دزفول» ایران درودی چگونه خلق شد

به گزارش خبرگزاری فارس، حبیب‌الله صادقی، رئیس گروه تخصصی هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر، با عرض تسلیت به مردم هنردوست ایران، «ایران دَرّودی» را از هنرمندان بزرگ و سرمایه‌های فرهنگی کشور دانست و درگذشت ایشان را ضایعه‌ای جبران‌نشدنی برای جامعه هنرهای تجسمی کشور بیان کرد.

عضو پیوسته فرهنگستان هنر، ایرانِ دَرّودی را در ردیف هنرمندان بزرگ و تأثیرگذار ایران‌زمین، همچون سلطان‌ محمد نگارگر، کمال‌الدین بهزاد، جواد حمیدی، علی‌اکبر صنعتی‌زاده، پرویز کلانتری و دیگر هنرمندان نام‌آور، دانست و او را از سفیران فرهنگ و هنر ایران در جهان نام برد و گفت: در آثار این هنرمند بزرگ، جریان هنر اجتماعی تداوم داشت و عشق به میهن در آثار او موج می‌زد؛ آن‌چنان‌که نام یکی از تابلوهایش را نیز «خلیج همیشه فارس» گذاشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خانم درودی در زمان جنگ تحمیلی هم کنار مردم سرزمینش ایستاد و پس از بمباران شهر دزفول توسط رژیم بعث عراق، تابلویی به نام «شب‌های دزفول» نقاشی کرد. به همین خاطر باید از نام ایشان با افتخار یاد کنیم.

 


در خرابات‌ مغان نور خدا می‌بینم - ابعاد: ۱۰۰*۸۱ سانتی‌متر- سال خلق: ۱۹۸۳

 

صادقی به تلاش‌های مُجدّانه و مستمر و ارزشمند این هنرمند فرهیخته برای ساخت موزه و نمایشگاه دائمی آثارش اشاره کرد و گفت: در مراحل نهایی ساخت موزه ایران دَرّودی در محله یوسف‌آباد، متأسفانه، این عزیز رخ در نقاب خاک کشید. امیدوارم شهردار محترم تهران دستوری برای تسریع در تکمیل این موزه صادر کند تا قبل از چهلم ایشان، شاهد افتتاح آن باشیم. در حقیقت، این موزه سندی اعتباری برای فرهنگ و هنر کشور محسوب خواهد شد.

در پایان این گفت‌وگوی کوتاه، حبیب‌الله صادقی هنرمندان کشور را به خلق آثار هنری در رثای این بانوی گران‌قدر ایرانی فراخواند و ساخت سمفونی بزرگ موسیقی از آثار بانو ایران دَرّودی را به هنرمندان تراز اول موسیقی کشور پیشنهاد داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ایران درودی حبیب الله صادقی فرهنگستان هنر شب های دزفول نقاشی ایران درودی ایران د د ر ودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۵۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه‌شنبه هم‌زمان با روز کارگر، در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه با تبریک این روز به همه جامعه بزرگ و محترم کارگری کشور، برگزاری این مراسم پس از دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب را فرصتی مغتنم برای اطلاع و پیگیری از منویات و رهنمودهای ایشان نسبت به موضوع کار و کارگران و تلاش در جهت تمهید ساز و کارهای اجرای این رهنمودها دانست.

رئیس جمهور با اشاره به برگزاری این مراسم در کارخانه‌ای بزرگ که محصولاتی قابل عرضه برای بازارهای داخلی و خارجی دارد، محصولات تولید شده در این کارخانه را گواه توانایی و تلاش کارگران و مهندسان و نیز نشان‌دهنده وجود توانمندی در کشور برای انجام کارهای بزرگ دانست و گفت: البته نباید به همین میزان بسنده کرد.

دکتر رئیسی دستاورد دیگر تلاش‌ها و تولیدات این کارخانه و دیگر واحدهای تولیدی کشور را امیدآفرینی با وجود تحریم‌ها و فشارها و برخی کاستی‌ها توصیف کرد که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بوده است و افزود: مسئله امیدآفرینی به تعبیری ترجمان همان شعار ارزشمند «ما پای کار ایران هستیم» شما کارگران عزیز و محترم است که با روحیه ارزشمندتان همانطور که دشمن را در عرصه‌های مختلف ناکام گذاشتید در عرصه اقتصادی نیز ناکام گذاشتید و خواهید گذاشت.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت به عمل آمدن همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر در جهت ارتقای کیفی و کمی روزانه تولید اظهار داشت: ملت ایران و کارگران ما نشان داده‌اند که می‌توانند تولیداتی داشته باشند که کیفیت آن از همه استانداردهای ضروری و جهانی بالاتر باشد، چنانکه در سفر اخیر ما به سریلانکا مهندسان و متخصصان سریلانکایی تاکید داشتند که کار متخصصان ایرانی در ساخت سد و نیروگاه در آن کشور از نظر فناوری و علم‌پایه بودن کاملا به‌روز و حتی بی‌نظیر بوده و برای اولین بار در منطقه کاری با این سطح از تکنولوژی اجرا شده است.

خبر تکمیل می‌شود ... .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی