Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از شینهوا، شی در این بیانیه از همه طرف ها خواست اقدامات قوی تر برای مقابله مشترک با چالش ناشی از تعییرات آب و هوا اتخاذ کنند.

چین بزرگ‌ترین منبع انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان است و آن را به یک بازیگر کلیدی در COP۲۶ تبدیل می‌کند که از روز گذشته با هدف تقویت مبارزه با گرمایش جهانی کدر گلاسکو اغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین هفته گذشته به سازمان ملل اعلام کرد که انتشار گازهای گلخانه ای را قبل از سال ۲۰۳۰ به اوج خواهد رساند و سپس آنها را تا سال ۲۰۶۰ به "صفر خالص" کاهش خواهد داد. پکن همچنین قول داده است که ظرفیت تولید انرژی بادی و خورشیدی را تا سال ۲۰۳۰ میلادی ۱۲۰۰ گیگاوات افزایش دهد.  

با این حال، ناظران آب و هوا امیدوار به تعهدات جدید برای محدود کردن مصرف انرژی و شروع زودهنگام کاهش استفاده از زغال سنگ بودند که در حال حاضر برنامه ریزی شده است تا در سال ۲۰۲۶ آغاز شود.

این خبر تکمیل می شود

منبع: خبرگزاری شینهوا برچسب‌ها تغییرات آب و هوا سازمان ملل متحد چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات آب و هوا سازمان ملل متحد چین تغییرات آب و هوا سازمان ملل متحد چین آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۰۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • سازمان‌های مسئول باید در مقابله با جرایم کمک کار پلیس باشند
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • افزایش دوبرابری شمار قربانیان فرونشست اتوبان در چین
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی