Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر لبنان در اولین روز حضور خود در بیست و ششمین کنفرانس اعضای کنوانسیون سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی در گلاسکو اسکاتلند، چند نشست عربی و بین‌المللی برگزار کرد و به وضعیت لبنان پرداخت.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، نجیب میقاتی، نخست‌وزیر لبنان در این زمینه با «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر دیدار و در خصوص روابط دوجانبه بین دو کشور گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر قطر در این دیدار گفت که به زودی «محمد بن عبدالرحمان آل ثانی» وزیر امور خارجه را به بیروت اعزام خواهد کرد تا راه‌های حمایت از لبنان و تکمیل تحقیقات پیرامون موضوعات مطرح شده به ویژه مقابله با بحران لبنان و خلیج فارس را بررسی کند.

میقاتی در این نشست‌ها با صباح خالد الحمد الصباح، همتای کویتی خود نیز دیدار کرده و بر تمایل لبنان به برقراری روابط با کشورهای حاشیه خلیج فارس تأکید کرد.

نخست‌وزیر کویت به نوبه خود از علاقه کشورش به لبنان و تلاش مستمر این کشور برای حمایت از آن در همه زمینه‌ها و در عین حال اشتیاق خود به وحدت کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خبر داد و تاکید کرد: لبنان با درایت خود قادر است به هر مشکل یا خلأ رسیدگی کند و تمام حمایت‌های لازم را از کویت و سایر کشورهای عربی خواهد یافت.

میقاتی همچنین نشستی با کریستالینا جورجیاوا، مدیرکل صندوق جهانی پول داشت و این مقام بین‌المللی به میقاتی گفت، قصد کمک به لبنان برای عبور از رکود کنونی را دارد. طرح همکاری فرصتی است که باید با طرف‌های مربوطه اجرا شود تا به حل مناسبی دست یابد.

از مهمترین دیدارهای امروز میقاتی دیدار با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه و عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر است.

در این راستا، میشل عون، رئیس‌جمهوری لبنان امروز تماس‌هایی را با هدف حل و فصل پیامدهای بحران به وجود آمده با ریاض ادامه داد.

عون با میقاتی درباره نتایج تماس‌هایش با مسؤولان بین‌المللی شرکت‌کننده در اجلاس گلاسکو رایزنی کرد.

روابط لبنان با کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل انتقادات وزیر اطلاع‌رسانی این کشور از جنگ یمن تیره شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لبنان قطر خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد

 آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در پایان سفر سه روزه خود به پکن گفت: چین می تواند از طریق نفوذی که بر ایران دارد، در کاهش تنش ها در خاورمیانه نقش داشته باشند.
 
به گزارش ایرنا؛ آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت جو بایدن که به چین سفر کرده است، روز جمعه در پکن با شی جین پینگ، رئیس جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد و گفت که در خصوص چگونگی نقش سازنده چین در «بازدارندگی حکومت ایران» و گروه‌های وابسته به آن در تشدید تنش ها در خاورمیانه (غرب آسیا) گفتگو کرده است.
 
بلینکن تصریح کرد: «من فکر می کنم روابطی که چین [با حکومت ایران] دارد می‌تواند در تلاش برای آرام کردن تنش، جلوگیری از تشدید و گسترش آن مثبت باشد و ما توافق کردیم که به طور منظم در باره این موضوع در ارتبط باشیم و مطمئنم که این طور خواهد بود.»
 
وزیر خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران در عین حال، چین را متهم کرد که با تداوم ارسال اقلامی که روسیه می تواند از آن‌ها در ساخت تسلیحات استفاده کند، به این کشور در ادامه حملات به اوکراین کمک می‌کند.
 
او مدعی شد: چین با تامین ریزتراشه‌ها و قطعات مکانیکی که می‌تواند برای اهداف نظامی استفاده شود به روسیه در این جنگ کمک می‌کند.
 
بلینکن در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز در پایان این سفر  گفت که از دیدار خود برای مطرح کردن نگرانی های دولت بایدن در مورد حمایت چین از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه استفاده و تاکید کرده است که در صورت حمایت، اقدامات بیشتری از سوی واشنگتن مانند گسترش تحریم های موجود علیه بیش از ۱۰۰ نهاد و فرد چینی انجام خواهد شد.
 
آمریکا ادعا می کند که حمایت چین، روسیه را قادر می سازد تا تولید تانک، مهمات و خودروهای زرهی را افزایش دهد و به حمله خود به اوکراین ادامه دهد.
 
بلینکن افزود: «ما به چین گفتیم که اگر این حمایت متوقف نشود، اقدامات را افزایش خواهیم داد و احتمالا سایر کشورها نیز این کار را خواهند کرد. ما به دنبال این هستیم که آنها این حمایت را متوقف کنند، و اگر این کار را نکردند، ما اقدام خواهیم کرد.»
 
وزیر خارجه آمریکا از ارائه جدول زمانی برای اقدامات بیشتر خودداری کرد و گفت که همتایان چینی او نقش این کالاها را در جنگ اوکراین بی اثر دانسته اند اما این کالاها را تجارت با روسیه توصیف کرده و گفته اند که موفقیت مسکو به چین بستگی ندارد.
 
پکن پیش از این از آمریکا به عنوان «اتهامات بی اساس» درباره «تجارت و مبادلات عادی اقتصادی» بین چین و روسیه انتقاد کرده بود.
 
چین مدت ها اعلام کرده است که در جنگ اوکراین بی طرف‌ است و همچنان خود را به عنوان یک میانجی بالقوه صلح در مناقشه معرفی می کند، درحالی که از زمان آغاز جنگ روابط اقتصادی، استراتژیک و دیپلماتیک خود را با روسیه تقویت کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دیدار مخفیانه دبیرکل ناتو و وزیر خارجه آلمان در رستوران تا پاسی از شب لو رفت+ تصاویر
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا| شکست سنگین شهرداری گرگان در بیروت
  • هشدار چین به آمریکا: بین تقابل و همکاری یکی را انتخاب کنید
  • افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز | تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید