Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود فروزنده روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به خدمات تامین‌ اجتماعی به بیماران کووید ۱۹ در استان اظهار داشت: از آغاز همه‌گیری، مدیریت درمان به عنوان بازوی کمک‌رسان نظام سلامت، فعالانه در راستای پذیرش بیماران کرونا و ارائه خدمات درمانی بستری و سرپایی همکاری داشته است.

وی افزود: این مدیریت با اختیار داشتن ۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد از کل تخت‌های بستری در استان بیش از۳۰ درصد تعداد بستری‌های کرونا در استان را پوشش داده است.

فروزنده تصریح کرد: از شروع این بیماری، بخش ویژه بیماران کووید ۱۹ با ۲۴ تخت بستری فعالیت کرد که این تعداد با شدت یافتن بیماری به ۸۰ تخت افزایش یافت که این میزان، حدود ۱۵.۶ درصد تخت‌های بستری کووید ۱۹ استان را تشکیل می‌دهد و تعداد بخش‌های بستری کرونا به سه بخش افزایش یافت و با آغاز پیک چهارم نیز کلینیک تنفسی ویژه بیماران کووید ۱۹ ایجاد شد.

مدیر ‌درمان تامین‌ اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: آمارها حاکی از مراجعه روزانه به‌طور میانگین ۱۰۰ بیمار با علائم قطعی بیماری با آغاز پیک پنجم به بیمارستان امام علی (ع) است.

فروزنده خاطرنشان کرد: از آغاز همه‌گیری کرونا حدود سه هزار و ۳۵۶ بیمار مشکوک و مبتلا به کووید۱۹ در بیمارستان امام‌ علی(ع) بستری شدند که این میزان ۳۰ درصد تعداد بستری‌شدگان کل استان را شامل می‌شود و این تعداد ۴۷ درصد مجموع تخت‌های بیمارستان امام علی (ع) را اشغال کردند که  ۹۴ درصد این بیماران بهبود یافته‌اند و میزان مرگ ‌و میر هشت درصد بوده است و یک درصد نیز به مراکز فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی منتقل شدند.

وی بیان داشت: همزمان با اوج‌گیری موج چهارم و پنجم  این بیماری، کلینیک سرپایی بیماران تنفسی در بیمارستان امام علی(ع) با ظرفیت ۱۰ تخت مجزا برای بستری موقت بیماران نیازمند به دریافت خدمات و ایجاد امکان مدیریت تخت‌ها راه‌اندازی شد که روزانه حدود ۷۰ بیمار را پذیرش می‌کرد.

به گفته فروزنده، ۱۰۰ درصد هزینه‌های درمانی مورد تعهد تامین اجتماعی برای درمان بیماران کرونایی که در مراکز دولتی و دانشگاهی در بخش بستری و یا بستری موقت تحت درمان قرار می گیرند بر عهده سازمان تامین اجتماعی است.

به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با پنج مرکز درمانی سرپایی و یک بیمارستان در بخش درمان مستقیم به جمعیتی حدود ۴۸۰ هزار نفر بیمه شده سازمان معادل نیمی از جمعیت استان خدمات درمانی ارائه می‌دهد.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بیمارستان امام تامین اجتماعی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳

به گزارش «تابناک»، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی گفت: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • حس خوب حمایت
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی