Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالک یکی از باشگاه لیگ برتری در حالی که باشگاهش بیانیه‌ای برای در اختیار گرفتن حق تبلیغات محیطی بازی‌های خانگی منتشر کرده بود، به سازمان لیگ فوتبال مراجعه کرده و خواهان در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی کل لیگ شده است. به گزارش ایسنا، درآمد حاصل از تبلیغات محیطی لیگ برتر هر سال یکی از ابهامات این رقابت‌ها بوده و سازمان لیگ فوتبال هیچ‌گاه در این مورد حتی با باشگاه‌ها شفاف نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیگ بیست و یکم اما می‌تواند نقطه عطفی در رسیدن باشگاه‌ها به تنها راه درآمدیشان یعنی تبلیغات محیطی باشد.

ماجرا از قرارداد باشگاه استقلال با کارگزار جدیدش آغاز شد؛ قراردادی که در آن درآمد ۱۵۰ میلیارد تومانی از طریق تبلیغات محیطی بازی‌های خانگی پیش‌بینی شده بود. این موضوع ابتدا با مخالفت سازمان لیگ فوتبال همراه شد اما در ادامه در جلسه‌ای با حضور مدیران باشگاه استقلال، وزیر ورزش و جوانان، رئیس فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، مقرر شد که واگذاری تبلیغات محیطی بازی‌های خانگی به تیم‌های لیگ برتری در هیات رئیسه فدراسیون و سازمان لیگ بررسی شود.

از طرفی در همان برهه زمانی مشخص شد که هیچ شرکتی در دو مزایده برگزار شده از سوی سازمان لیگ برای واگذاری تبلیغات محیطی لیگ برتر با کف قیمت ۱۸۰ میلیارد تومان شرکت نکرده است. با این حال پس از برگزاری جلسات هفته گذشته هیات رئیسه، تکلیف باشگاه‌ها مشخص نشد و حتی پس از آن جلسه، هوشنگ نصیرزاده، عضو هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال در گفت‌وگو با رسانه‌ها از پیشنهاد و توافق ۱۸۰ میلیاردی برای واگذاری تبلیغات محیطی لیگ برتر خبر داد.

البته نصیرزاده در گفت‌وگو با ایسنا درباره مشتری ۱۸۰ میلیاردی تبلیغات محیطی ابراز بی‌اطلاعی کرد. از طرفی صادق درودگر، دیگر عضو هیات رئیسه سازمان لیگ فوتبال زمانی که با سوالاتی راجع به تبلیغات محیطی مواجه شد، حاضر به پاسخ‌گویی نشد.

اما این مشتری از کجا پیدا شد؟ آن هم درست زمانی که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ به باشگاه‌ها چراغ سبز همکاری نشان داده بودند. ماجرا از این قرار است که محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور زمانی که به بهانه مذاکره برای در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی بازی‌های خانگی و ارائه تضامین در سازمان لیگ حضور پیدا کرد، در خلال این مذاکره، برای در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی کل لیگ برتر هم اقداماتی کرده است.

او با اعلام بی‌اطلاعی از مزایده‌هایی که پیشتر برگزار شده به مسئولان سازمان لیگ فوتبال اعلام کرده که حاضر است با همان مبلغ پیشنهادی این سازمان در مزایده‌ها، تبلیغات محیطی لیگ برتر را در اختیار بگیرد. در همین راستا محمدرضا زنوزی با ارائه پیشنهاد کتبی با مدیران سازمان لیگ وارد مذاکره شده است. این در حالی است که باشگاه تراکتور پیش از این اقدام زنوزی در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که خواهان در اختیار گرفتن تبلیغات محیطی بازی‌های خانگی‌اش است اما از آن طرف مالک باشگاه به دنبال در اختیار گرفتن حق تبلیغات محیطی کل لیگ و ادامه روند سال‌های گذشته است.

در هر صورت باید منتظر ماند و دید بالاخره تقابل باشگاه‌ها و سازمان لیگ فوتبال بر سر در اختیار گرفتن حق تبلیغات محیطی به کجا خواهد رسید؛ موضوعی که پس از گذشت سه هفته از لیگ برتر همچنان مبهم باقی مانده است.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: محمدرضا زنوزی تبلیغات محیطی فوتبال سازمان ليگ فوتبال محمدرضا زنوزی اختیار گرفتن تبلیغات محیطی تبلیغات محیطی بازی های خانگی تبلیغات محیطی لیگ برتر سازمان لیگ فوتبال سازمان لیگ هیات رئیسه باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به رهاسازی زباله‌ها و نخاله‌ها توسط برخی هموطنان در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل‌ها گفت: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله‌ها هزینه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسن نامی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام با بیان اینکه مردم مولفه اصلی قدرت و اقتدار نظام اسلامی هستند، گفت: مردم همچنین در همه صحنه ها و عرصه ها به ویژه در حوزه مدیریت بحران پای کار هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به تشکیل قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور، افزود: باید از ظرفیت مردم برای کاهش مخاطرات حوادث استفاده شود.

نامی ضمن تقدیر از تلاش و مدیریت همه دست اندرکاران استان برای مدیریت بحران در 2 سال اخیر، گفت: متاسفانه بعضی افراد با رهاسازی زباله ها و نخاله ها در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل ها موجب بروز برخی مشکلات در هنگام بارش های شدید در سطح کشور می شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه رهاسازی نخاله در حاشیه شهرها، در واقع به‌مثابه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، افزود: بیش از 20 هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله ها هزینه شده است.

 وی ادامه داد: در صورت رعایت قانون از سوی برخی افراد، این هزینه ها در راستای مدیریت بحران و کاهش مخاطرات ناشی از سیل تخصیص خواهد یافت.

نامی به ضرورت کار مردمی در حوزه مدیریت بحران برای کاهش مخاطرات حوادث غیرمترقبه اشاره کرد و گفت: قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور در راستای فرهنگ‌سازی، کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از سوانح طبیعی از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد تشکیل شده است.

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده صنایع از پساب طبق قانون بودجه 1403 اشاره کرد و افزود: صنایع کشور در راستای حفظ منابع آبی باید به سمت استفاده از پساب و تصفیه فاضلاب برای استفاده مجدد حرکت کنند.

نامی با تاکید بر فرهنگ سازی برای نگهداری و توسعه فضای سبز در کشور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر کاشت درخت و نهال با توجه به لزوم توسعه فضای سبز تاکید داشته‌اند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به اهمیت بالای آبخیزداری در سطوح بالا و آبخوان داری در پایین دست نیز در حوزه مدیریت منابع آبی گفت: احداث سدهای زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و از وجود و ظرفیت شرکت های دانش بنیان در زمینه حفاظت از منابع آبی سطحی و زیرزمینی در کشور استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه هدایت زیست محیطی و آمایش سرزمین در حوزه مدیریت بحران در استان به خوبی در دست اقدام است،گفت: پیوند مدیریتی بسیار خوب در استان وجود دارد که این موضوع در مدیریت بحران و حوادث بسیار ارزشمند و فصلی مفید و پرفایده است.

نامی با اشاره به لزوم تدوین نقشه دیجیتالی شهر ایلام که لایه‌های مکان‌محور در معرض خطر سیلاب در مسیر مسیل ها در آن مشخص باشد، گفت: تهیه این نقشه لازم است تا بتوان بر اساس شیب در راستای ساماندهی این مسیل ها و مسیر رودخانه ها اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست 10 هزار میلیارد ریال برای زیرساخت های حوزه مدیریت بحران استان ایلام در بخش های مختلف اختصاص یافت.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد
  • مایملک قانونی سرخابی‌ها؛ دو ورزشگاه و یک ساختمان اداری
  • مالک متمول استقلال این سوپراستار را می‌خرد؟
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!
  • چگونه بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنیم؟