Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شد، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمام رشته‌ها و نیز دانشمندان دو درصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شد که اساتید بسیاری از استان اصفهان در این فهرست جا دارند.

در این گزارش که در ۱۹ اکتبر ۲۰۲۱ در مجله PLOS به چاپ رسیده است، نام اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان اصفهان مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فهرست، پارامترهای متعددی بر روی مقالات منتشره در پایگاه استنادی اسکوپوس از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۰ میلادی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است که از جمله آن می‌توان به تعداد مقالات و تعداد ارجاعات به مقالات شامل یا بدون خوداستنادی نویسنده، تعداد مقالات تک نویسنده، درصد استناد نویسندگان به مقالات خود، رنکینگ دانشمندان در حوزه‌های تخصصی و معرفی حوزه تخصصی نویسندگان، اشاره کرد.

در این لیست جامع که شامل ۱۶۱ هزار و ۴۴۱ نفر است، ۱۱۵۳  دانشمند از ایران حضور دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از «elsevier»، این پژوهش که از داده‌های استنادی اسکوپوس استفاده کرده است دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته طبقه‌بندی کرده است، شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه‌بندی انتشار حداقل ۵ مقاله بوده است و در مجموع تقریباً هشت میلیون دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته‌اند.

اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بین دانشمندان برتر جهان

دکتر رویا کلیشادی، دکتر حسین ربانی، دکتر صدیقه عسگری، دکتر سید ابراهیم سجادی، دکترحمید نصری، دکتر آذر برادران، دکتر علیرضا قنادی، دکتر پیمان ادیبی، دکتر ژاله ورشوساز، دکتر سیاوش ایروانی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند که در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان به استناد گزارش متخصصان دانشگاه استنفورد در سال ۲۰۲۱ قرار گرفته‌اند.

همچنین صدیقه عسگری از مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان اصفهان انتخاب شده است.

۲۷ محقق دانشگاه کاشان در بین دانشمندان برتر جهان

همچنین در این فهرست هفت نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان در لیست دانشمندان جهانی career-long impact (تاثیر حرفه‌ای طولانی‌مدت) طبقه بندی شده اند که شامکل دکتر مسعود صلواتی، دکتر علیرضا اشرفی، دکتر محمد عارفی، دکتر حسین نعیمی، دکتر علی قربانپور آرانی، دکتر محسن بهپور، دکتر محسن رحیمی هستند.

در میان ۲ درصد برتر حوزه های تخصصی نیز در این فهرست؛ دکتر مسعود صلواتی، دکتر محمد عارفی، دکتر اکبر محبی، دکتر عباس سعادتمندی، دکتر علیرضا اشرفی، دکتر علی قربانپور آرانی، دکتر جواد صفری، دکتر رضا تیموری، دکتر علی اکبر عباسیان آرانی، دکتر جواد صفایی قمی، دکتر محسن بهپور، دکتر سعیده قمی، دکتر حسین نعیمی، دکتر مهدی شبانی نوش‌آبادی، دکتر فرشته مشکانی، دکتر محسن رحیمی، دکتر سعید امینی، دکتر مهدی محمدی مهر، دکتر غلامحسین صدیفیان، دکتر سیدمهدی قریشی، دکتر محمد حاج محمدی، دکتر سید عباس طاهر، دکتر عباس صادق زاده عطار، دکتر مسعود همدانیان، دکتر سعید امیر، دکتر احمد کرمان پور، دکتر رضایی، دکتر احمدرضا قاسمی و دکتر محمود عباسی قرار گرفته‌اند.

اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان

از دانشگاه صنعتی اصفهان نیز دکتر احسان ادیب، دکتر فخرالدین اشرفی زاده، دکتر فاطمه داور، دکتر عنایتی، دکتر علی انصافی، دکتر حسین فرزانه فرد، دکتر محمدحسین فتحی، دکتر عبدالرضا حاجی پور، دکتر کیخسرو کریمی، دکتر کریمزاده، دکتر احمد کرمانپور، دکتر شادپور ملک پور، دکتر رضا مدرس، دکتر محسن مومنی، دکتر داوود موستوفی نژاد، دکتر عباس نجفی زاده، دکتر محمدرضا سلیم پور، دکتر محمد سراجی، دکتر سوهانکار، دکتر تبریزچی و دکتر محمدرضا طوروقی نژاد قرار دارند. 

اساتید دانشگاه اصفهان در میان برترین های جهان

از دانشگاه اصفهان نیز دکتر علیرضا امینی سیمکوئی، دکتر امین خدابخشیان، دکتر رحمت الله هوشمند، دکتر مجید میرمیران، دکتر محمد حبیبی و دکتر ایرج محمدپور قرار دارند.

اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در میان برترین های جهان

دکتر غضنفر شاهقلیان، دکتر آرش کریم‌پور، دکتر خوشنام شجاعی، دکتر مسعود افرند، دکتر حمیدرضا بخششی راد و دکتر حسن زاده تبریزی از واحد نجف آباد، دکتر حسین فقیهیان و دکتر نوعی از واحد شهرضا، دکتر هادی از واحد اصفهان برگزیده شده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پایگاه اسکوپوس دانشگاه استنفورد اعضای هیات علمی دانشگاه دانشمندان برتر جهان استان اصفهان دکتر علیرضا دکتر مسعود دکتر محمد دکتر محسن دکتر حسین دکتر علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۸۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد