Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، در این مراسم که امروز سه شنبه در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد سید رضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، خانم طاهره طاهریان نایب رئیس کمیته ملی المپیک، کیکاوس سعیدی دبیرکل، علی نژاد معاون وزیر ورزش، نصرالله سجادی مشاور رئیس کمیته، قراخانلو، خانم فاطمه هاشمی، عبدالحمید احمدی، جمعی از اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک، مهندس علی آبادی، دکتر فرهادی زاد، ژاله فرامرزیان، سپیده گلیجانی مقدم مدیر موزه ملی ورزش المپیک و پارالمپیک، پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی و سرپرست کاروان ایران به بازی های آسیایی ۲۰۲۲، برخی از روسای فدراسیون های ورزشی، اعضای شورای سیاست گذاری تاریخ شفاهی ورزش ایران و جمعی از پیشکسوتان ورزش کشور و اصحاب رسانه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک گفت: خداوند را شاکریم که توفیق داد تا در این فضای مقدس میزبان انسان های شریفی که حق بزرگی بر گردن ایران زمین دارند، باشیم. خداوند را شاکریم که برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران از اقدام جدیدی که ثابت می کند ورزش ایران دارای تاریخ و قدمت است رونمایی می کنیم.

وی افزود: از بزرگانی که در ورزش ایران زیست کردند و غرور را برای ایرانیان به ارمغان آوردند، از پیشکسوتانی چه آنان که در این مجلس هستند و چه عزیزانی که حضور ندارند و حتی از بین ما رفتند عذرخواهی می کنیم که قصور داشتیم چرا که این حرکت باید یک قرن قبل آغاز می شد و امروز به مقصد می رسید اما با تمام این دغدغه ها خوشحالیم و خدا را شاکریم که امروز آغاز این کار بزرگ است.

صالحی امیری تاکید کرد: ما دچار قصور و تقصیر شدیم بزرگان خودمان را فراموش کرده بودیم، بسیاری از این عزیزان از بین ما رفتند و ما هیچ صدایی از آنان ثبت و ضبط نکردیم.

وی گفت: حرکتی که آغاز شد برنامه دار و استراتژیک است و تمام تلاش کمیته ملی المپیک و پارالمپیک و فدراسیون ها و همه بر این بود که به این سئوال که تاریخ ورزش ایران کدام است و تبار ورزش ایران چیست؟، پاسخ داده شود.

رئیس کمیته ملی المپیک ادامه داد: اگر این بزرگان امروز غرور و غیرت را ایجاد کردند چطور باید شناخته شوند به همین منظور و با این هدف موزه ورزش را راه اندازی کردیم و حدود ۲۰۰۰ آثار را که شما عزیزان تقدیم کردید در موزه قرار داده شد و این موزه متلعق به ملت ایران است.

وی گفت: در ادامه این هدف نیز بانک اطلاعات ورزشی را راه اندازی کردیم و از این پس هرکس در هر نقطه جغرافیا اراده کند به سند و عکس ورزش ایران دسترسی خواهد داشت.

رئیس کمیته ملی المپیک ادامه داد: حرکت سوم امروز رونمایی از تاریخ شفاهی ورزش ایران است. فرهنگ ایرانی اصولا مکتوب نیست و در سینه بزرگان محفوظ شده است. اگر یک پیشکسوت از میان ما برود دریایی از اطلاعات را با خود می‌برد، سینه آنها دریایی از اطلاعات است که باید حفظ شوند.

صالحی امیری گفت: همه مدیران، مسئولان ورزش که حتی برخی از این عزیزان که در این جمع حضور ندارند در این راه از گذشته تا به امروز ما را کمک و همراهی کردند و از همه آنان قدردانی می کنیم.

وی افزود: این کار براساس یک متالوژی علمی است که یک سال برای آن زمان گذاشته شد. مفهوم تاریخ شفاهی این است که مجموعه‌ای از گنجینه افراد را با عکس و فیلم تبدیل کنیم تا ما را به آینده وصل کند و از گذشته مطلع شویم. بعنوان مثال آقای حسین کلانی که عنوان کتابش سرطلایی است هم در تاریخ ایران ماندگار شد هم به نسل های بعدی گره خورده است. متاسفانه پیش از این ما در زمینه ثبت آثار قهرمانان غفلت کردیم.

رئیس کمیته ملی المپیک ادامه داد: ما از یک انقطاع تاریخی جلوگیری کردیم . موزه آغاز شد، تندیس ها را آماده کردیم و به زودی هم از سایر تندیس ها رونمایی می کنیم و در آینده نزدیک از تالار تاریخ مشاهیر فوتبال ایران رونمایی خواهیم کرد و به تدریج از تالارهای بیشتری نیز رونمایی می شود.

وی گفت تمام دانش آموزان، دانشجویان و ملت ایران می توانند از این مجموعه بهره ببرند و درس بیاموزند و اینکه بدانند اگر قهرمانی روی سکو میرود نتیجه سالها تلاش و زحمت است.
وی ادامه داد : تاریخ شفاهی با خاطره شفاهی تفاوت دارد ، خاطره نقل قول یک نفر است اما تاریخ شفاهی توصیف یک پدیده تاریخی از آن حادثه اما از زبان چندین نفر که در آن واقعه حضور داشتند چرا که روایت افراد از وقایع با هم متفاوت است و کار پژوهشگر نیز کشف همین حقیقت از بین روایت های متفاوت است.

صالحی امیری افزود: تعریف تاریخ شفاهی تبیین حقایقی تاریخی در یک مقطع زمانی است . در تاریخ شفاهی ما میخواهیم بعنوان یک رسالت انسانی و وظیفه ملی مسئولیت انعکاس واقعیت ها را به نسل های آینده بپذیریم تا آنان را از سردرگمی نجات دهیم ما با موجی از تاریخ سازی ها و روایت گری های ناصواب روبرو شدیم و باید سره را از ناسره تشخیص دهیم.

وی گفت : کار امروز برای چند قرن آینده ماندگار می شود چرا که براساس متولوژی است و ما در آینده نزدیک، کتابخانه و فیلم های بسیاری در این گنجینه که نامش به واقع گنجینه تاریخ شفاهی ایران است قرار خواهیم داد . جامعه باید با سرمایه خودش آشنا شود و با صدا و سیما نیز هماهنگ کردیم و قرار است این ها را نشان دهد، باید به جای اسطوره های غربی ، اسطوره های خودمان را معرفی کنیم و فیلم بسازیم همچنین کارگردانان و فیلمسازان نیز باید از اسطوره های ورزشی خودمان برای فیلم استفاده کنند.

رئیس کمیته ملی المپیک افزود: از اعضای شورای سیاست گذاری، خانم طاهریان بانوی اول ورزش ایران، دکتر عبدالحمید احمدی، دکتر نصرالله سجادی، دکتر قراخانلو، دکتر شهرزاد کردبچه ، دکتر تابع دبیرکل و همه عزیزان تقدیر و تشکر میکنیم.

صالحی امیری در پایان تاکید کرد: به زودی با اتفاقات جدیدی روبرو می شوید و مشخص می شود که ورزش کهن ایران چه تاریخی دارد و موزه ملی ورزش باید در میان ۲۳ موزه جهان جای بگیرد و به طور حتم بعد از موزه لوزان ، موزه ملی ورزش ایران در دنیا بزرگترین خواهد شد.

در ادامه خانم طاهریان ضمن خوشامدگویی اظهار کرد: خداوند را شاکرم که توانستم آنچه در ورزش زنان بعد از انقلاب رخ داده است را بازگو کنم.

وی تاکید کرد: هیچ حوزه ای در بخش زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه ورزش زنان فعال نبوده است، یکی از این فعالیت ها و اقدامات بزرگ در این زمینه تشکیل فدراسیون زنان بود و همانطور که در ایران کار جدیدی بود بعنوان الگویی برای سایر کشورها در خارج از ایران نیز محسوب می شد که همه از آن استقبال کردند.

وی افزود: از دکتر صالحی امیری که بانی و بنیانگذار این کار بزرگ و از اعضای شورای سیاست گذاری، دکترقراخانلو، دکتر سبطی و همه عزیزان تشکر و قدردانی میکنم.

در پایان مراسم امروز ضمن رونمایی از دستاوردهای طرح های تاریخ شفاهی ورزش ایران از اعضای شورای سیاست گذاری تاریخ شفاهی ورزش ایران، (دکتر نصرالله سجادی، دکتر قراخانلو،دکتر شهرزاد کردبچه، محمد تابع، غلامرضا عزیزی،دکتر حسین سبطی،دکتر عبدالحمید احمدی، دکتر غلامحسین شعبانی، دکتر حبیب الله اسماعیلی، محمود عبدالهی، مریم فریدار، سارا مهرین پور، ) نویسندگان، پیشکسوتان (دکتر مهین فرهادی زاد، خانم طاهره طاهریان، محمدخادم حقیقت، آلبرت کوچویی، منوچهر زندی، حسن حبیبی، حسین کلانی، نادر لطیفی، فرامرز ظلی)و دارندگان ۹ عنوان کتاب تاریخ شفاهی ورزش ایران تقدیر شد.

کد خبر 5342215

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیته ملی المپیک سید رضا صالحی امیری مستند تاریخ شفاهی ایران تیم فوتبال استقلال تهران فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر والیبال مهدی طارمی تیم ملی فوتبال ایران مسابقات قهرمانی جهان تیم فوتبال تراکتور کاراته تیم فوتبال امید ایران لیگ قهرمانان فوتبال آسیا هندبال لیگ برتر بسکتبال اعضای شورای سیاست گذاری تاریخ شفاهی ورزش ایران رئیس کمیته ملی المپیک صالحی امیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک نگاهداری، از تهیه گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص عملیات وعده صادق خبر داد و گفت: بر اساس این گزارش عملیات وعده صادق را می‌توان یک اقدام راهبردی در نظر گرفت از آن جهت که نمی‌توان آن را صرفاً یک عملیات نظامی محدود در نظر گرفت.

وی اظهار کرد: این عملیات علاوه بر بعد نظامی - امنیتی که پاسخی به تجاوزگری دشمن بود و منجر به ایجاد بازدارندگی مؤثر در مقابل اقدامات آن شد، دارای ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حتی حقوقی بوده که عمدتاً واجد فرصت‌های بی‌نظیری برای جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه اثرات و پیامدهای عملیات وعده صادق محدود به زمان حاضر نیست، افزود: گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص این عملیات ابعاد و زوایای مختلف این عملیات را بررسی کرده و همچنین دستاوردها، فرصت‌های ایجاد شده و همچنین آثار آن را در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و زیربنایی احصا کرده است.

وی در تشریح دستاوردهای دفاعی- امنیتی عملیات وعده صادق، توضیح داد: تقویت و افزایش توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران یکی از این دستاوردها بود چراکه اقدام مؤثر نظامی در اعماق سرزمین‌های اشغالی از سال ۱۹۶۷ آرزوی تحقق‌نیافته بسیاری از کشورهای منطقه‌ای بوده است.

نگاهداری عملیات وعده صادق را از بزرگ‌ترین عملیات‌های ترکیبی در سطح منطقه‌ای و جهانی دانست و یادآور شد: شناسایی خلاءهای امنیتی سیستم‌های دفاعی- امنیتی رژیم صهیونیستی از دیگر دستاوردهای این عملیات بود چراکه گستردگی عملیات، تنوع مکان‌هایی که هدف قرار گرفت و سلاح‌هایی که در این عملیات استفاده شد، رژیم صهیونیستی را وادار کرد تا بیشتر فناوری‌های ضد موشکی آمریکایی و خود این رژیم را به‌کار ببرد. در مقابل جمهوری اسلامی ایران از هیچ سلاحی که رژیم از آن اطلاع نداشت استفاده نکرد، فقط از تعداد زیادی از پهپادها و موشک‌هایی که اطلاعات آنها از قبل موجود بود، استفاده کرد.

وی هدف قرار دادن مراکز راهبردی رژیم صهیونیستی، افزایش شکاف میان رژیم صهیونیستی و آمریکا و تغییر معادلات منطقه‌ای و تقویت محور مقاومت، را از دیگر دستاوردهای دفاعی- امنیتی عملیات وعده صادق بر شمرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تبیین دستاوردهای دیپلماتیک و سیاست خارجی این عملیات به مواردی چون تقویت محور دیپلماتیک ایران- روسیه- چین، اثبات ناکارآمدی شورای امنیت سازمان ملل متحد، کاهش اعتبار بازدارندگی ایالات متحده در برابر ایران، جلب حمایت افکار عمومی منطقه‌ای و جهانی به نفع ایران، هشدار به کشورهای همسو با رژیم صهیونیستی و تغییر معادله عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: حمله مستقیم ایران به سرزمین‌های اشغالی، شرایط سخت‌تری را برای عادی‌سازی روابط ایجاد کرد.

نگاهداری برخی دستاوردهای عملیات ترکیبی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از منظر سیاست داخلی را برشمرد و گفت: از جمله این دستاوردها می‌توان به افزایش سرمایه اجتماعی نظام، تقویت همگرایی سیاسی بین جریان‌های سیاسی، تقویت همگرایی سیاسی بین جریان‌های سیاسی، تقویت احساس غرور و روحیه خوداتکایی ملی و تقویت اقتدار ملی و انسجام اجتماعی اشاره کرد.

وی ادامه داد: عملیات وعده صادق منجر به تقویت اعتماد سیاسی در سه سطح افزایش اعتماد و اعتبار ساختار سیاسی، افزایش اعتماد به نیروهای مسلح شد ضمن آنکه طراحی و اجرای این عملیات با استفاده از موشک‌ها و پهپادهای بومی منجر به حیرت، تعریف و تمجید کارشناسان و متخصصان بین‌المللی شد که می‌تواند منجر به خوداتکایی، تقویت باور و روحیه ملی در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تشریح فرصت‌های ایجاد شده از طریق عملیات وعده صادق گفت: از فرصت پیش آمده می‌توان برای آتش بس و پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه استفاده کنیم و به طراحی و تولید تسلیحات مرتبط با ویژگی‌های سیستم دفاعی این رژیم بپردازیم.

وی ادامه داد: فراهم شدن بازار صادراتی برای تجهیزات نظامی داخلی، به ویژه صنایع هوافضا، بی ثباتی سیاسی داخلی در رژیم صهیونیستی، فعال‌سازی فراکسیون مقاومت و انتفاع حداکثری از دبیرخانه‌های مجامع پارلمانی مستقر در ایران از دیگر فرصت‌هایی است که پس از عملیات وعده صادق برای جبهه مقاومت ایجاد شده است.

نگاهداری گفت: بعد از عملیات وعده صادق، صهیونیست‌ها بیش از پیش دریافته‌اند که ادامه جنگ در غزه تا چه اندازه می‌تواند موجبات رویارویی همه جانبه محور مقاومت با آنها را در پی داشته باشد. این موضوعی است که می‌تواند بستری برای اعمال فشار بیشتر بر این رژیم غاصب جهت پایان دادن به جنایت‌هایش در غزه باشد.

وی در ادامه با اشاره به بازطراحی الگوی حکمرانی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از عملیات «وعده صادق» مبتنی بر حکمرانی و فناوری‌های نرم اجتماعی، گفت: دو ظرفیت مهم ایجاد شده یعنی امید و اعتماد عمومی مردمی و باور سیاستمداران و نخبگان سیاسی به قدرت جمهوری اسلامی ایران بایستی شالوده اصلی شکل گیری حکمرانی منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران پس از عملیات وعده صادق باشد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در تشریح نقش مجلس در حکمرانی داخلی کشور و جهان اسلام پس از عملیات وعده صادق به دو محور پایه‌ریزی نظام حکمرانی قوی داخل کشور و پیشگامی در نهادینه‌سازی حکمرانی نرم در کشورهای منطقه و جهان اسلام اشاره کرد و گفت: ساماندهی و هدایت دستگاه‌های کشوری و لشگری برای افزایش عمق راهبری جمهوری اسلامی ایران در کشورهای منطقه و جهان اسلام مبتنی بر حکمرانی نرم و همچنین نقش آفرینی مجلس شورای اسلامی در زیست بوم پارلمانی کشورهای منطقه و جهان اسلام، از دستاوردهای این عملیات است.

وی همچنین در خصوص آینده حکمرانی منطقه‌ای پس از عملیات وعده صادق، گفت: عملیات وعده صادق، سیمای جدیدی از تصویر حکمرانی تاب‌آور نشان داد که چگونه حکومت ایران می‌تواند آینده‌پذیر، آماده و بازیگر در برابر تهدیدات پیچیده و آشوبناک باشد.

نگاهداری تاکید کرد: عملیات وعده صادق پایان ماجرا نیست، بلکه شروع دوره جدیدی از شکل گیری روایتِ ایران بزرگ، ایران منطقه‌ای و ایران بین‌المللی است و نشان می‌دهد عمق راهبردی و فرا سرزمینی ایران، فقط موشک‌ها و پهپادهایی نیستند که از مسافت ۱۵۰۰ کیلومتری شلیک شدند و ناظران را در حیرت و شگفتی فرو بردند بلکه نشان می‌دهد حرف جدید ما برای جهان آینده چیست.

وی دستاوردهای راهبردی-اقتصادی عملیات وعده صادق را در سه دسته ایجاد ثبات بیشتر در بازار ارز، امکان تعریف و ایجاد بسته‌های تحکم و اجبار در مقابل تأمین منافع و روان شدن امکان اخلال در مسیرهای دریایی آیمک، توصیف کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس یادآور شد: کریدور آیمک بر خلاف تصور عامه یک مسیر لجستیکی و حمل و نقلی نبوده و حاصل توافق سطح بالای اقتصاد سیاسی مراکز قدرت جهانی است.

وی ادامه داد: این کمربند خود را در روابط سیاسی سطح بالا، روابط تجاری جدید، توسعه زیرساخت نوین، همکاری‌های امنیتیِ بازتعریف شده و به طور کلی نظم نوین منطقه‌ای نشان می‌دهد.

نگاهداری اضافه کرد: یکی از محورهای اساسی پیشبرد این کمربند معامله عادی‌سازی کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی بوده است که با عملیات وعده صادق برهم ریخت.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به دستاوردهای فناورانه عملیات وعده صادق را اشاره و تصریح کرد: این عملیات را می‌توان یک الگویی از بازدارندگی همه جانبه منبعث از اسناد کلان و سیاست‌های کلی نظام شامل چهار رکن و مؤلفه اساسی مشارکت مردمی، خودکفایی، بازدارندگی فناورانه صنعتی اعم از موشکی و پهپادی و بازدارندگی منتج از فناوری‌های سایبری و مبتنی بر هوشمندسازی برشمرد.

وی با بیان اینکه عملیات وعده صادق پایان تبلیغات نفوذناپذیری پدافند هوایی رژیم اشغالگر قدس بود، بیان کرد: سامانه‌های متعدد پدافندی در این عملیات شامل سامانه‌های پدافندی مستقر در پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق، سوریه و اردن، جنگنده‌های پرتعداد آمریکایی، انگلیسی و رژیم صهیونیستی در طول مسیر، سامانه‌های پدافندی ناوهای آمریکایی، انگلیسی، فرانسوی و … مستقر در دریای سرخ و مدیترانه، سامانه‌های پدافندی برد بلند پیکان و میان برد فلاخن داوود رژیم صهیونیستی و سامانه پدافندی برد کوتاه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی در مسیر فلسطین اشغالی قرار داشتند که همگی در این عملیات استفاده شدند.

نگاهداری گفت: در این عملیات موشک‌های استفاده شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در سطح فناوری متوسط قرار داشتند. به همین جهت این موضوع اهمیت می‌یابد که در پاسخ هوایی نیروی هوافضای سپاه جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس، استفاده از تدبیر مشت بسته قابل طرح است، یعنی از دستاوردهای پیشرفته و تجهیزات نوین خود نظیر پهپادهای مدرن و موشک‌های فراصوت هوشمند و سایر تدابیر نظامی جهت تخریب بالا استفاده نکرده و صرفاً به برخی پهپادها و موشک‌های اقتصادی جهت نمایش اقتدار و ارزیابی توان حداکثری پدافند دشمن بسنده کرده است.

وی با اشاره به اهمیت روایت‌سازی از عملیات وعده صادق، گفت: بزرگ‌ترین مؤلفه‌های نبرد روایت‌ها تعریف جایگاه رسانه به‌عنوان روایت‌پرداز اصلی است از همین رو ضرورت دارد که روایت‌های پرداخته شده در نهادهای مختلف حاکمیت، ضمن حفظ وحدت گفتمانی، موجب تقویت یکدیگر باشند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های موفقیت یک روایت توان درنوردیدن مرزهای جغرافیایی است، گفت: این مهم غالباً وابستگی جدی‌ای به واقعه مورد روایت دارد. واقعه روایت صادق، تمام ویژگی‌های تحقق چنین موفقیتی را به‌صورت یک‌جا در خود داشت.

کد خبر 6098441 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای ایران بازدید کرد
  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • رونمایی از سنگین‌ترین حکم تاریخ فوتبال ایران!
  • رونمایی از سنگین‌ترین حکم در تاریخ فوتبال ایران!
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • تاریخ مراسم تشییع صدای ماندگار ورزش اعلام شد
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان