Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-26@14:39:16 GMT

خاطره رئیس پلیس از فرهنگ‌سازی یک سریال

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۹۷۹۸

رئیس پلیس پیشین تهران بزرگ گفت: امروز مشکل جامعه ما این است که نمی‌دانیم با پدیده‌های حوزه امنیت باید چگونه مقابله بکنیم و در عین حال از هنرمندان و جامعه هنری هم توقع داریم که به ما کمک بکنند. مرتضی طلایی رئیس پلیس پیشین تهران بزرگ درخصوص اینکه سریال‌های تلویزیونی تا چه اندازه واقعیت‌ها را درباره پلیس به جامعه منعکس می‌کند به میزان گفت: از نظر بنده ما متاسفانه تا به امروز نتوانسته ایم از حوزه هنر درباره امنیت به خوبی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی هم از هنر و هم از هنرمندان به خوبی در این زمینه بهره گرفته نشده است. اما درباره اینکه استفاده مطلوب از ظرفیت هنر برای حوزه امنیت جامعه امکان پذیر هست یا نه من باید یک خاطره‌ای را نقل کنم. آن زمانی که من در پلیس تهران مسوولیت داشتم در یک مقطعی با پدیده‌ای با عنوان مانتو‌های الوانِ چسبانِ بدن نما و کوتاه مواجه شده بودیم. آن کسانی که از این نوع پوشش استفاده می‌کردند نوعی شلوار که پاچه هایش به سر زانو می‌رسید هم می‌پوشیدند. قاعده جاری هم این است که پلیس با این نوع پوشش‌ها برخورد کند. من، اما دنبال راهی بودم که بدون برخورد پلیسی این مشکل را حل کنم.   وی ادامه داد: آن زمان سریالی به نام زیرآسمان شهر از تلویزیون درحال پخش بود. من از همکارانمان در معاونت اجتماعی پلیس خواستم تا هماهنگی‌ها را انجام بدهند که ما به محل فیلمبرداری این سریال برویم. آن زمان تولید این سریال به این شکل بود که امروز کار را تولید می‌کردند و فردای آن روز از تلویزیون پخش می‌شد. با هماهنگی‌هایی که اتفاق افتاد ما به لوکیشن این سریال رفتیم. آنجا هنرمندان و کارگردان و همه دست اندرکاران ساخت این سریال حضور داشتند. یکی از هنرمندان آن سریال هم آقای حمید لولایی بود. من همه عوامل آن سریال را جمع کردم و روی یک تخته وایت برد برای آن‌ها طرح مساله کردم و به آن‌ها گفتم که ما با چنین پدیده‌ای مواجه هستیم و پوشش نامناسبی در جامعه در حال رواج پیدا کردن است. من آنجا این نکته را یادآور شدم که ما نمی‌خواهیم برای مقابله با این نوع پوشش دست به برخورد سخت افزاری بزنیم و دنبال این هستیم که این مساله را به شکلی نرم افزاری حل کنیم.   بیشتر بخوانید: بازداشت فروشنده غیر مجاز آثار هنری در تهران   طلایی خاطرنشان کرد: امروز مشکل جامعه ما این است که نمی‌دانیم با چنین پدیده‌هایی باید چگونه مقابله بکنیم و در عین حال از هنرمندان و جامعه هنری هم توقع داریم که به ما کمک بکنند. در هر حال آن روز در محل فیلم برداری آن سریال گفتگو‌های مختلفی شد و در نهایت به آن‌ها گفتم من وظیفه ام را به انجام رسانده ام و بقیه ماجرا با خود شماست. اگر به یاد داشته باشید آقای حمید لولایی در آن سریال نقش سرایدار یک مجتمع ساختمانی را برعهده داشت. شب بعد از آن دیدار در تازه‌ترین قسمت این سریال پاچه‌های شلوار آقای لولایی بالا زده شد. وقتی این اتفاق در این سریال رخ داد و پاچه‌های شلوار آقای لولایی بالا رفت و همه آن را در تلویزیون دیدند آن کسانی که از آن نوع پوشش نامناسب استفاده می‌کردند آن پوشش را کنار گذاشتند.   رئیس پلیس پیشین تهران بزرگ افزود: البته ما کار دیگری هم برای مقابله با آن پوشش نامتعارف کرده بودیم. ما چند نفر از افراد متکدی را صدا زدیم و از آن‌ها خواستیم تا این نوع لباس نامتعارف را بپوشند. یعنی ما تلاش کردیم شان آن نوع پوشش را در سطح چنین قشری قرار دهیم. با این اقدامات ما بدون هیچ نوع برخورد پلیسی آن نوع پوشش از سطح جامعه کنار گذاشته شد. البته موارد دیگری هم در رابطه با رواج پوشش‌های نامناسب بود که ما پیگیری کردیم و متوجه شدیم ریشه هایش به آن سوی آب‌ها وصل می‌شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: مرتضی طلایی پلیس سریال های تلویزیونی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مرتضی طلایی پلیس سریال های تلویزیونی رئیس پلیس آن سریال نوع پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان

مقامات پلیس بوستون آمریکا اعلام کردند بیش از ۱۰۰ دانشجو در اعتراضات حمایت از فلسطین در دانشگاه امرسون دستگیر و ۴ افسر پلیس مجروح شدند.

به گزارش ایرنا، اداره پلیس بوستون روز پنجشنبه به وقت محلی گفت بیش از ۱۰۰ نفر روز چهارشنبه در کالج امرسون در بوستون در جریان تظاهرات حامی فلسطین دستگیر شدند.

به گفته جان بویل سخنگوی پلیس بوستون، در جریان این اعتراضات ۱۰۸ نفر دستگیر و چهار نیروی پلیس مجروح شدند.

خبرنگار سی ان ان گزارش داد: معترضان درحالی که بازداشت می شدند شعار می دادند "ما امنیت یکدیگر را تامین می کنیم" .

پیام‌های دانشجویان دانشگاه امرسون همچنین حاکی از بازداشت بیش از ۱۰۰ نفر است. تصاویر منتشر شده نشان می‌دهد که لباس ضد شورش به تن دارند و در طول شب به معترضان حمله ور می شوند. رسانه ها این تصاویر را حذف کرده اند.

جی برنهارت، رئیس دانشگاه امرسون و دیگر مقامات این دانشگاه به دانشجویان اعلام کردند این تحصن قوانین شهر را نقض می‌کند.

در نامه رئیس دانشگاه امرسون آمده است: امرسون اطلاعات در مورد نقض قوانین را چندین بار طی چند روز به معترضان منتقل کرده است.

در این نامه آمده است: "ما از حق جامعه خود برای بیان نظرات از طریق اعتراض حمایت می کنیم.با این حال، آنها باید این کار را به روشی مطابق با قوانین شهر بوستون و ماساچوست انجام دهند».

دانشگاه امرسون افزود: «اولویت اصلی ما ایمنی و رفاه جامعه ما است و ما عمیقاً نگران هستیم که معترضان در صورت عدم رعایت قوانین شهری و ایالتی، عواقب قانونی خارج از کنترل امرسون را متوجه خود خواهند کرد.»

پس از اعتراضات منجر به دستگیری بیش از ۱۰۰ نفر، رئیس دانشگاه امرسون با دانشجویان همدردی کرد. جی برنهارت، رئیس دانشگاه امرسون، در بیانیه‌ای روز پنجشنبه پس از پاکسازی چادرهای حامیان فلسطین در این دانشگاه که منجر به دستگیری ده‌ها نفر شد، گفت: «فعالیت مدنی که جرقه اعتراض را برانگیخت، به رسمیت می شناسد و به آن احترام می‌گذارد.»

برنهارت گفت: «کارکنان و مدیران امرسون در صحنه حضور داشتند و بر حمایت از دانش‌آموزان ما در این شرایط بسیار استرس‌زا متمرکز بودند و به دنبال کاهش تنش بودند.  امروز مقامات امرسون همراه با دانشجویان دستگیر شده در  اداره پلیس و دادگاه حضور داشتند و دانشگاه پس از آزادی آنها، از این دانشجویان  در محوطه دانشگاه استقبال خواهد کرد.

 برنهارت گفت که درک می کند که پاکسازی چادرها "تاثیر قابل توجه و نامطلوب بر جامعه ما داشته است" و به دانشجویان پیشنهاد حضور مشاوران  در محوطه دانشگاه را در روز پنجشنبه ارائه داد.

استفاده از خشونت و ابزارهای پلیسی برای مقابله و سرکوب تجمعات و اعتراضات آرام و روز افزون دانشجویان و جوانان آمریکایی و ورود پلیس به محیط دانشگاهی، مخالف ادعاهای آن کشور در باره اصل آزادی بیان و آزادی تجمعات بوده و محیط و مراکز علمی را امنیتی می سازد.

اینگونه سرکوبهای خشونت آمیز در امتداد سیاست حمایت علنی از کشتارها و جنایات جنگی اسرائیل به شمار می رود و موجب تشویق آن رژیم به ادامه تنش آفرینی، جنگ افروزی و نسل کشی خواهد شد.

این تجمعات اعتراضی همچنین نشانه خشم و نگرانی فزاینده وجدان‌های بیدار در آمریکا، از جمله جامعه مسلمانان آن کشور، و نیز نگرانی های روزافزون جامعه جهانی نسبت به استمرار و تقویت حمایت مالی، سیاسی و تسلیحاتی و گسترده دولت و کنگره آمریکا از جنایات جنگی و نسل کشی در فلسطین و نادیده گرفتن حقوق بشر و بین الملل است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • مراسم گرامیداشت شهید منتظر قائم و شهدای مدافع امنیت در یزد
  • هفته‌ فرهنگی اصفهان فرصتی برای معرفی هنرمندان و اندیشمندان است
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • توصیه ربیعی به مسئولان با یک خاطره عجیب: مدتی تصمیم نگیریم!
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • کشف محموله تریاک در پوشش بار هندوانه در قم