Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@02:15:23 GMT

تجاري‌سازي مرغ لاين با 6 برنامه ملي

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۶۹۸۸۵

خبرگزاری آریا- ایران یکی از معدود کشور‌های دارای فناوری تولید مرغ لاین است. نژادی که می‌تواند تولیدات ایران در حوزه مرغ را افزایش دهد و کشور را از این نظر خودکفا کند. ارتقای تولید این حیوان در اولویت ستاد توسعه زیست فناوری قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرغ لاین برای نخستین بار در سال 56 شمسی در ایران مطرح شد و سال 62 طرح ملی احداث مجتمع پرورش و اصلاح نژاد مرغ لاین تدوین و مورد تصویب قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کم‌توجهی‌ها به این حوزه اجازه رشد و توسعه فناورانه درخور را نداد و این نژاد چندان در چرخه تولید کشور مورد توجه قرار نگرفت.
اما ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با توجه به عوائد و مزایای خوب تولید این نژاد در کشور، اقدام به تعریف 6 برنامه ملی برای تجاری‌سازی مرغ لاین در کشور کرده است.
 
توسعه لاین
این برنامه ملی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با «شناسایی فرصت‌ها»، «مقایسه عملکرد سویه‌ها»، «پرورش آرین با جیره رقیق شده و ضایعات گندم بوجاری»، «انعقاد تفاهم‌نامه ایجاد لاین پشتیبان با سازمان اتکا» و «راه‌اندازی کارخانه نوآوری دام و طیور» عملیاتی خواهد شد.
 
سلامت و بهداشت طیور
برای تحقق این برنامه ستاد در نظر دارد تا از تولید واکسن‌های مارک، سه گانه، نیوکاسل، گامبورو، سه گانه نیوکاسل، برونشیت و سندرم افت تخم پرندگان و واکسن کوریزا حمایت کند. همچنین تولید پروبیوتیک‌ها را نیز در دستور کار قرار داده است.
 
جیره و خوراک
در این بخش تنوع بخشی به نهاده‌هایی، چون ضایعات گندم بوجاری، پودرپر، فرآوری و تولید CSL و تولید مولتی آنزیم‌های مورد نیاز پروژه در اولویت قرار دارد تا با این کار خوراک مورد نیاز این حیوانات تامین شود.
 
آموزش و ترویج
در این برنامه ملی دستورالعمل پرورش جوجه‌های اجداد، جوجه‌های مادر و جوجه‌های گوشتی به فعالان و صنعتگران این حوزه ارائه خواهد شد.
 
تجهیزات مناسب
ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای برای ساخت تجهیزات مورد نیاز این صنعت، درصدد است تا از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و خلاق استفاده کند و با حمایت از آن‌ها این روند را شتاب دهد.
 
اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها
استفاده از ظرفیت کانون‌های همگرایی دانش‌صنعت و بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای فعال کردن حضور بخش خصوصی در توسعه و تجاری سازی مرغ آرین برنامه دیگری است که معاونت به دنبال اجرایی کردن آن است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تجاری سازی مرغ لاین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مرغ لاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد

به گزارش علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت جدی‌تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیئت مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استاندارد‌های یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیئت ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیئت‌های شرکت کننده دیدار‌های جداگانه‌ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی روی آنتن می‌رود