Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری پژوهشی وزارت علوم در بازدید از مرکز تحقیقات بتن(متب) بر اهمیت جایگاه مراکز پژوهشی غیردولتی در انجام پژوهش‌های مورد نیاز جامعه تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر شریفی اظهار داشت: استفاده از ظرفیت‌های وسیع مردمی و بخش خصوصی در مسیر تحقیقات علمی برای ارتقای سطح علمی کشور و کمک به توانمندسازی و استفاده از ظرفیت‌های بخش غیردولتی برای ارتقای سطح پژوهش در کشور و اشتغال نیروهای تحصیل‌ کرده در بخش غیردولتی و توانمندسازی آنها در تولید علم و فناوری از مهم‌ترین اهداف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در پژوهش‌های کاربردی لازم است تحولی در تفکر مدیریتی در جهت توجه بیشتر به رفع نیازهای جامعه و همچنین کمک به پویایی دانشگاه و صنعت از جمله در حوزه صنعت ساخت و ساز بتنی با چشم انداز توسعه پایدار ایجاد شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری پژوهشی وزارت علوم در ادامه تصریح کرد: نهاد دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و واحدهای صنعتی با همکاری یکدیگر به صورت مکمل فعالیت‌های پژوهشی کاربردی و توسعه‌ای مورد نیاز کشور را هدایت کنند، تا ارتباط و اعتماد بین این بخش‌ها بهبود یابد، زیرا بی اعتمادی موجب عدم اثربخشی فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی می‌شود و محققان بسیاری از روند و جریان پژوهشی دور مانده و نهایتاً باعث رکود و جلوگیری از نوآوری ها و فناوری می‌شود.

دکتر شریفی ضمن توجه و تمرکز به مراکز پژوهشی بخش خصوصی و غیر دولتی اظهار داشت: برای پشتیبانی و حمایت از مراکز پژوهشی بخش خصوصی اقدام به راه‌اندازی اتحادیه مراکز بخش خصوصی و غیردولتی شد و این اتحادیه تا کنون با بازدیدهای متعدد از این مراکز به نیازهای اساسی آنها پرداخته و از فعالیت‌های این مراکز حمایت به عمل آورده است.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مراکز پژوهشی بخش خصوصی با فعالیت‌های خود می‌توانند با پیشبرد تحقیقات کاربردی، پاسخگوی نیازهای صنایع مختلف کشور باشند و از حمایت‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز بهره‌مند شوند.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم؛ در این بازدید مهندس مصطفی احمدوند رئیس مرکز تحقیقات بتن ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز گفت: با تلاش و همدلی جمع کثیری از پژوهشگران، استادان، فرهیختگان، دانشجویان، صنعتگران، نوآوران و پیشکسوتان در حوزه صنعت بتن و ساخت و ساز بتنی با نگاهی متفاوت و اساسی به ارزش‌های فرهنگی کشور و در راستای رفع نیاز جامعه و پاسخگویی بخش صنعت بتن دستاوردهای زیادی حاصل شده است. همچنین در سطح جهانی نیز توفیقات خوبی در این حوزه به دست آمده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مرکز تحقیقات بتن مراکز پژوهشی وزارت علوم بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۰۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب؟

احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخورد‌هایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می‌شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

وی در گفتگویی که با ما داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کار‌های ترویجی و.... دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کار‌هایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آنها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که اینها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با اینها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

منبع: جماران

tags # گشت ارشاد سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • جایگاه گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب؟
  • کارگران مایه رشد و شکوفایی کشور هستند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل