Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق گزارش ارائه شده به کمیسیون اجتماع در بررسی اعتباری که در بودجه 1400 برای بحث آسیب های اجتماعی منظور شده، تقریبا اختصاص چشمگیری برای پرداختن به امر آسیب های اجتماعی تاکنون صورت نگرفته است و بخشی از این اعتبارات به کارهای فرهنگی تخصیص پیدا کرده که به تعبیر کمیسیون اجتماعی ربطی به آسیب های اجتماعی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیومرث سرمدی واله در گفت و گو با ایسنا، در تشریح جلسه امروز (سه شنبه) کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: دستور کار اول با حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تشکیل شد که در ابتدا با ارائه گزارشی از عملکرد و وظایف اصلی کمیته امداد امام خمینی (ره) توضیحاتی داده شد. مواردی در زمینه وظایف محوله به آنها در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر از جمله مددجویان تحت حمایت و خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست و مجموع گروه های محرومی که تحت نظر حمایت کمیته امداد هستند، آمار و ارقامی از اعتبارات ارائه شد.

وی در ادامه تصریح کرد: عمده مسائلی که مطرح شد بحث اشتغالی بود که کمیته امداد ایجاد می کند و بر این مساله تاکید شد که اینگونه اشتغال ها پایدار باشد. به طور مثال اگر تسهیلاتی به فرد تحت پوشش و نیازمند برای ایجاد اشتغال داده می شود، اگر این اشتغال پایدار نباشد عملا یک خانواده نیازمند کمک و بیکار را تبدیل به یک خانواده نیازمند و بدهکار کرده ایم. لذا تاکید بر این بود که برای ایجاد اشتغال پایدار هم مطالعه صورت گیرد و زیرساخت ایجاد کنند و با توجه به توانمندی هایی که در نقاط مختلف کشور وجود دارد انجام شود و نظارت صورت گیرد که این اشتغال ها پایدار باشد و منجر به این امر شود که آن خانواده یا گروهی که تحت حمایت هستند بعد از ایجاد اشتغال، به درآمدی برسند که دیگر از تحت پوشش درآیند و رسالت اصلی کمیته امداد عملی شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: به هر صورت هدف از ایجاد کمیته امداد و کمک هایش این است که قشر آسیب پذیر حمایت شوند و در راستای این حمایت به خودکفایی رسیده تا از تحت پوشش کمیته امداد بودن خارج شوند و برای خانوارها درآمد ایجاد شود.

سرمدی افزود: همچنین برخی مسائل و مشکلات حوزه های انتخابیه نیز از سوی نمایندگان مطرح شد.

وی با بیان اینکه بررسی اعتبارات تخصیص یافته به آسیب های اجتماعی در بودجه سال 1400 دستور دوم جلسه امروز بود، گفت: آسیب های اجتماعی دامنه گسترده ای دارند که از جمله آنها طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی، تکدی گری، کودکان کار، معتادین متجاهر و مسائل دیگری که در حال حاضر جامعه مبتلا به آن است، می باشد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: در بررسی اعتباری که در بودجه 1400 برای بحث آسیب های اجتماعی منظور شده، طبق گزارشی که به کمیسیون اجتماعی ارائه شده، تقریبا اختصاص چشمگیری برای پرداختن به امر آسیب های اجتماعی تاکنون صورت نگرفته است. بخشی از این اعتبارات به کارهای فرهنگی تخصیص پیدا کرده که به تعبیر کمیسیون اجتماعی ربطی به آسیب های اجتماعی ندارد.

سرمدی با اشاره به اینکه مجموعه بحث گلایه مندی از عدم تخصیص اعتبار لازم به مباحث آسیب های اجتماعی بود، گفت: بحث دیگری که مطرح شد این بود که تقریبا 23 سازمان و نهاد متولی پرداختن به آسیب های اجتماعی هستند که عملا این تعدد مراکز تصمیم گیر و حمایتی برای افراد مبتلا به آسیب ها باعث می شود که خدمات بهینه هم به آنها ارائه نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیسیون اجتماعی کمیته امداد امام خمینی ره لایحه بودجه 1400 آسیب های اجتماعی مجلس شورای اسلامی کمیسیون اجتماعی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۲۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زنگنه در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی، گفت: بر اساس گفته رئیس مجلس شورای اسلامی، نمایندگان تا ساعت ۲۳ امشب فرصت طرح پیشنهادات خود را در جداول بودجه دارند، این در حالی است که کمیسیون تلفیق اصل گزارش را ارائه نکرده و ما باید در خلأ پیشنهاد دهیم.

وی ادامه داد: نباید برخورد با مجلس به گونه‌ای باشد که بعدها اگر کسی خواست خلاف آئین‌نامه اقدامی انجام دهد، زبان ما بسته باشد. در فایل مربوط به گزارش فقط نوشته شده مبلغ پیشنهادی کسر و اضافه می‌شود.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس ماده ۱۸۲ آئین‌نامه داخلی، کمیسیون تلفیق باید گزارش را به نمایندگان ارائه دهد اما با این شرایط ما چگونه می‌توانیم پیشنهادات خود را مطرح کنیم؟ امسال اوج غیرشفاف بودن بودجه است.

زنگنه اظهار کرد: هدف از اصلاح آئین نامه، اشراف نمایندگان به جداول بودجه بود اما اکنون ما جدولی نمی‌بینیم و نمی‌دانیم کمیسیون تلفیق چه اقدامی انجام داده است. از هیأت رئیسه می‌خواهم به دوستان تذکر دهد تا در ساعات باقی مانده فایل جداول را برای نمایندگان ارسال کنند تا ما بدانیم چه اتفاقی در کمیسیون تلفیق بودجه رخ داده است.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر این نماینده، گفت: اگر نقدی هم دارید آن را منصفانه بیان کنید. در ۴۰ و اندی سال گذشته چه زمانی جداول بودجه در صحن مجلس بررسی شده و نمایندگان تک به تک به جداول رأی داده‌اند که شما امروز می‌گوئید غیرشفاف‌ترین بودجه است؟

وی با تاکید بر اینکه نباید به مجلس ظلم شود، گفت: هیچ زمانی تک تک نمایندگان جداول مصوب در بودجه را نمی‌دیدند، پس در تاریخ مجلس شورای اسلامی نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان گذاشته است.

قالیباف ادامه داد: از طرف دیگر می‌گویند هیأت رئیسه به مجلس بها نمی‌دهد که مهم‌ترین بها همین اقدام است. البته مجلس این تصمیم را گرفت و هیأت رئیسه نیز با آن همراهی کرد. برخی از دوستان نیز با این اقدام که جداول در صحن بررسی شود، مخالف هستند و در حال حاضر پیشنهاد اصلاح مجدد این موضوع مطرح شده است، بنابراین از واژه غیرشفاف استفاده نکنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بخش مربوط به احکام و تبصره‌های بودجه تصویب و به قانون تبدیل شده است. جداول بودجه نیز بر اساس احکام تنظیم شده است.

کد خبر 6090684 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است