Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@17:34:45 GMT

سپرده‌های بانکی گیلان ۴۴ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۷۳۱۳۲

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی گیلان، علیرضا نوروزی افزود: مصارف شبکه بانکی استان طی این مدت، در قالب تسهیلات اعطایی به بخش‌های مختلف اقتصادی بالغ بر ۴۵۸ هزار و ۹۳۱ میلیارد ریال بوده است.

وی ادامه داد: این مصارف از رشد ۴۶درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل برخوردار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان همچنین در خصوص میزان معوقات سیستم بانکی استان گیلان اظهار داشت: کاهش میزان معوقات بانکی یکی از معیارهای اندازه‌گیری کارایی سیستم بانکی محسوب می‌شود که معوقات بانکی استان گیلان در پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۰، به میزان ۱۷ هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال بود که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۶درصد کاهش یافته است.

نوروزی مجموع حق بیمه تولیدی شرکت‌های بیمه ایران، آسیا، دانا را طی ۶ ماهه نخست امسال ۶ هزار و ۱۸۳  میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۷ درصد رشد داشته است.

وی همچنین اعلام کرد که مجموع خسارت‌های پرداختی شرکت‌های مذکور طی ۶ ماهه نخست امسال ۲ هزار و ۸۳۴  میلیارد ریال بود که با رشدی معادل ۱۶.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته مواجه بوده است.

به گفته نوروزی بیشترین خسارت پرداختی در بین شرکت‌های بیمه استان نیز مربوط به بیمه ایران بود که رقم آن طی نیمه نخست امسال یکهزار و ۶۵۵ میلیارد ریال گزارش شد و نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۲۴درصد رشد داشته است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان اظهار داشت:  بیشترین ضریب خسارت نیز در سال ۱۳۹۹ در بین شرکت‌های بیمه، مربوط به بیمه دانا با ضریب ۵۳ درصد بوده است.

برچسب‌ها رشت وزارت امور اقتصاد و دارایی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت وزارت امور اقتصاد و دارایی گیلان رشت وزارت امور اقتصاد و دارایی گیلان دارایی گیلان مدت مشابه سال میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت​

تین نیوز

نرخ بهره بین بانکی در اولین هفته از اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسید.

این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان ماه به بعد محسوب می شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال های پایین تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک ها در دوره های مالی کوتاه مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی رو به رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام های بین بانکی سررسید کوتاه مدت یک هفته ای یا کمتر دارند. وام دهی بانک ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • بر اساس آمار سازمان ثبت احوال؛ سال گذشته مردان بیشتر فوت کردند
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • کاهش بسیار جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت​