Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ماه‌های اخیر با توجه به شرایط رکودی حاکم بر بازار مسکن، مالکان آپارتمان‌های قدیمی فرصت را برای عرضه این واحد‌ها برای فروش مناسب تشخیص داده‌اند.

خبرگزاری میزان - روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: چه در مهرماه و روز‌های نخست آبان که فروشندگان آپارتمان‌هایی از گروه سنی تا ۱۵ سال ساخت موقتا از فروش انصراف دادند و چه پیش از آنکه میزان عرضه واحد‌های مسکونی در بازار بر تعداد متقاضیان خرید غلبه داشت، تعداد واحد‌های مسکونی قدیمی‌ساز و کهنسال با سن بنای بالای ۲۰ سال که مالکان آن‌ها متقاضی فروش هستند، قابل توجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واسطه‌های ملکی می‌گویند آپارتمان‌های قدیمی که این روز‌ها در بازار فروش مسکن عرضه شده‌اند، عمدتا از جنسی هستند که خریدار آن‌ها نمی‌تواند روی قدرالسهم آن‌ها حساب چندانی باز کند؛ چراکه یا عرصه (مساحت زمین) ساختمان در حدی نیست که قدرالسهم قابل توجهی به مالک یک واحد آپارتمان تعلق گیرد یا اینکه سرنوشت تخریب و نوسازی آن ساختمان به‌دلیل مشکلاتی از قبیل مسائل حقوقی و ارثی مالکان سایر واحد‌ها یا عدم تمایل آن‌ها به ساخت‌و‌ساز نامشخص است. به همین دلیل مالکان این واحد‌های مسکونی قدیمی تصمیم گرفته‌اند واحد‌های مذکور را با قیمت مناسب برای فروش عرضه کنند.

در عین حال برای موفقیت در فروش حتی در رکودی‌ترین وضعیت بازار مسکن، باز هم لازم است واحد‌های قدیمی بازسازی شوند و به همین خاطر فایل‌هایی با قید عبارت «بازسازی شده» در موتور‌های جست‌وجوی ملکی این روز‌ها فراوانی نسبتا زیادی دارد.

قیمت پیشنهادی خانه‌های قدیمی که نه در قالب زمین، بلکه به‌عنوان یک واحد آپارتمان در بازار فروش عرضه شده‌اند و به هر دلیل چشم‌انداز روشنی از زمان ساخت‌و‌ساز در آن‌ها در کوتاه‌مدت وجود ندارد، بعضا تا ۵۰ درصد زیر قیمت واحد نوساز در یک محدوده اعلام شده است.

به‌عنوان مثال درحالی‌که قیمت واحد مسکونی نوساز در محدوده ستارخان بین ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان و میانگین قیمت فایل‌های موجود در این نقطه از شهر در حال حاضر ۳۸ میلیون تومان است، یک واحد آپارتمان قدیمی ۲۸ ساله با پارکینگ و انباری واقع در طبقه چهارم یک ساختمان کهنسال در محدوده ستارخان، بهبودی، به قیمت مترمربعی ۲۱ میلیون تومان فایل شده است.

بیشتر بخوانید: مظنه مسکن در منطقه لوکس تهران

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: بازار مسکن اخباراقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازار مسکن واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۴۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست
  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران