Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه مردم منبع اصلی قدرت ملی کشور هستند، اظهار کرد: اجرای نظام عملیاتی رزمایش‌ها در دستگاه‌های اجرایی در دستور کار پدافند غیرعامل است. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایداری ملی، همایش پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، به میزبانی معاونت عملیات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با حضور سردار غلامرضا جلالی «رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور» و سردار اشتری «فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران» و جمعی از فرماندهان و نمایندگان نیرو‌های مسلح برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار جلالی در این همایش با بیان اینکه، سازمان پدافند غیرعامل کشور براساس تدابیر مقام معظم رهبری به عنوان یک نهاد هماهنگ کننده و تسهیل کننده بین نیروی‌های نظامی و بخش غیرنظامی تشکیل شد تا زمینه یک دفاع جامع و کامل در نظام دفاعی کشور فراهم شود، اظهار داشت: واقعیت این است که ما تا قبل از سال ۸۲ و حتی در زمان جنگ، فاقد یک نقشه جامع دفاع غیرنظامی بودیم. به ویژه در زمینه حفاظت از مردم و دارایی‌هایشان و تداوم کارکرد‌های زیرساخت‌های حساس، حیاتی و مهم، ضعف‌هایی وجود داشت و تصمیمات در این زمینه اقتضایی گرفته می‌شد.

نخستین گام برای مصون‌سازی، شناخت ماهیت تهدید است

وی با بیان اینکه نخستین گام برای مصون‌سازی، شناخت ماهیت، اهمیت و نوع عملکرد تهدید است، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که برخلاف گذشته که انسان‌ها هدف جنگ بودند، امروز انسان‌ها به محور جنگ‌ها تبدیل شده است. بنابراین، راهبرد‌ها تغییر کرده است.   رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور توضیح داد: امروز کشور‌های متجاوز و مستکبر با هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی که تامین کننده نیاز‌های اساسی مردم است به دنبال ناتوان کردن دولت‌ها در تامین نیاز‌های اساسی جامعه هستند تا زمینه ناامیدی، نارضایتی و ناآرامی را فراهم شود. به طوری که در حال حاضر با نوع جدیدی از جنگ به نام جنگ هیبریدی یا ترکیبی روبه‌رو هستیم.

سردار جلالی با بیان اینکه در بررسی تهدیدات عاملی که بیش از همه اهمیت دارد، پیامد‌های ناشی از تهدیدات است، گفت: از همین رو، تهدیدات که زیرساخت‌ها را مورد حمله قرار می‌دهد و خدمات رسانی را تحت تاثیر قرار می‌دهد در دستور کار دشمنان قرار گرفته است چرا که پیامد‌های اجتماعی دارد.

مردم منبع اصلی قدرت ملی کشور هستند

وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت مردم، یکی از مهمترین جنبه‌های دفاع، دفاع از مردم در برابر تهدیدات است، خاطر نشان کرد: پدافند مردم‌محور بر این دیدگاه استوار است که اتکای صرف به قدرت نظامی، تضمین‌کننده پیروزی نیست بلکه مردم، نهاد‌ها و ارگان‌های اجتماعی نیز باید یاریگر دفاع باشند. دفاع مردم‌محور ریشه در این تئوری دارد که قدرت و اقتدار اساساً از درون و متن جامعه تولید می‌شود و مردم منبع اصلی قدرت ملی کشور هستند.

سردار جلالی ادامه داد: بنابراین و به‌منظور حفظِ آرامش جامعه در شرایط اضطراری، صیانت و حفاظت از مال مردم و اداره و سازماندهی جهت تسهیل در مدیریت‌بحران وکاهش آسیب‌های احتمالی ناشی از وقوع تهدیدات نوین و اقدامات خصمانه دشمن در شرایط اضطراری، تدوین نظام عملیاتی پدافند مردم‌محور در دستور کار سازمان پدافند غیرعامل کشور قرار گرفت و به تصویب شورای عالی پدافند غیرعامل رسید که در آن نقش و وظایف همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها مشخص شده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه همچنین در راستای اتصال نظام عملیات غیرنظامی کشور با نظام عملیات نظامی، نظام عملیاتی آمادگی و رزمایش‌ها در دستگاه‌های اجرایی را تدوین و به تصویب رساندیم، خاطرنشان کرد: این نظام نامه اهدافی همچون؛ ارتقاء سطح آمادگی و قدرت پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی کشور در شرایط بحرانی، ایجاد درک مشترک برای مسئولان از وضعیت‌های غیرعادی، افزایش سرعت‌عمل و قدرت پاسخگویی به حوادث و سوانح و تمرین مدیریت و فرماندهی شرایط اضطراری را دنبال می‌کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: در الگو‌های نوین دفاعی و برای دستیابی به دفاع کامل، دیگر موضوع پدافند غیرعامل به عنوان پیوستی در عرصه‌های مختلف تلقی نمی‌شود بلکه امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی و پیچیده شدن زیرساخت‌ها و به دنبال آن، بروز تهدیدات نوین، اصول پدافند غیرعامل جزو ذات هر طرح و اقدام توسعه‌ای باید قرار بگیرد.

نیرو‌های مسلح باید نظام پدافند زیستی مخصوص به خود داشته باشند

سردار جلالی با تقدیر از اقدامات، تلاش‌ها و ایثارگری‌های ماموران ناجا در عرصه مقابله با شیوع ویروس کرونا توضیح داد: این پاندمی، اهمیت تهدیدات زیستی را بیش از پیش نشان داد. این ویروس منحوس نشان داد که دیگر نمی‌توان با الگو‌های قدیم به مقابله با تهدیدات زیستی رفت. برای مقابله با تهدیدات در عصر جدید، نیرو‌های مسلح با توجه به جایگاه خود باید به ساختار، برنامه‌ها و آموزش‌های مشخص و مخصوص به خود را در عرصه پدافند زیستی مجهز شوند.     بیشتر بخوانید: رئیس سازمان پدافند غیرعامل: بزرگترین دستاورد‌ دفاع مقدس نمایش قدرت مردمی و اراده ملی بود     انتهای پیام/ برچسب ها: سردار غلامرضا جلالی سازمان پدافند غیرعامل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سردار غلامرضا جلالی سازمان پدافند غیرعامل رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور دستگاه های اجرایی نظام عملیاتی دستور کار سردار جلالی زیرساخت ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۸۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد

وضع پدافند غیرعامل مرکز ذخیره‌سازی گاز سراجه با حضور معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز و تیمی متشکل از مدیران و مسئولان اچ‌اس‌ئی و اجرایی وزارت نفت، شرکت ملی گاز، انتقال گاز و مهندسی و توسعه گاز و گروه نفت مرکزی بررسی شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت انتقال گاز ایران، مهدی زارع، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز، در ‏این بازدید با ارائه گزارشی از اقدام‌های انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل و ایمنی در تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه، با توجه به موقعیت حساس و راهبردی آن گفت: این تأسیسات در فصل‌های سرد سال بخشی از گاز مصرفی استان تهران و شهرهای شمال و شمال شرقی کشور را تأمین می‌کند و در پایداری شبکه انتقال گاز نقشی بسزا دارد.

وی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ‏برای کارکنان، نصب سیستم کولینگ و فومینگ روی مخازن ذخیره‌سازی، روزآمدکردن سیستم‌های اطفا و اعلان حریق و تجهیز دو دستگاه ‏ماشین اطفای حریق، نصب دوربین مداربسته، ارزیابی ریسک امنیتی SVE، مطالعات HAZOP و برگزاری نشست با ‏سازمان‌های متولی استان در این زمینه، ازجمله این ‏اقدام‌هاست.‏

عبدالرحمن کشوری، معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، با ارزیابی و بررسی این اقدام‌ها به‌لحاظ رعایت الزام‌های پدافند غیرعامل در مخازن و تأسیسات ذخیره‌سازی و محیط‌های پیرامونی، از زحمات کارکنان منطقه ۳ عملیات انتقال گاز در ایجاد زیرساخت‌های حوزه ایمنی و پدافند ‏غیرعامل قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی