Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پرامیلا جایاپال» و «سوزان دلبن» اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از حوزه انتخابیه ایالت واشنگتن خواستار عذرخواهی رسمی «اداره گمرک و حفاظت مرزی» از آمریکایی‌های ایرانی‌تبار شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دو عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا که پیش از این هم درباره بازداشت چندین ساعته و طولانی ۲۰۰ آمریکایی ایرانی‌تبار در مرز کانادا اعتراض کرده بودند، به اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده آمریکا نامه نوشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«پرامیلا جایاپال» و «سوزان دلبن» در نامه به این نهاد فدرال آمریکا تاکید کردند، باید بابت بازداشت و دستگیری چندین ساعته و طولانی از آمریکایی‌های ایرانی‌تبار رسما عذرخواهی کند و همچنین اداره گمرک و حفاظت مرزی اسناد و مدارک داخلی خود در ارتباط با این بازداشت‌ها را منتشر کند.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، بازداشت این ۲۰۰ نفر به فاصله چند روز بعد از حمله تروریستی سیزدهم دی ماه ۱۳۹۸ آمریکا در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد انجام شد. در این حمله تروریستی، سردار سپهبد قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشدالشعبی به همراه چند نفر از رزمندگان مقاومت به شهادت رسیدند.

در نامه این دو عضو کنگره به اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده آمده است: «مردان، زنان و کودکانی که به طور قانونی در یک بندر ورودی مشخص شده وارد ایالات متحده می‌شوند یا به ایالات متحده باز می‌گردند، نباید خودسرانه نگهداری شوند و صرفاً بر اساس مذهب، قومیت یا منشاء ملی خود مورد بازجویی قرار گیرند».

طبق گزارش آسوشیتدپرس، «بسیاری از کسانی که در روز‌های پس از کشته شدن (ترور) سپهبد قاسم سلیمانی بازداشت شدند، شهروندان ایالات متحده بودند».

«پرامیلا جایاپال» و «سوزان دلبن» اعضای مجلس نمایندگان آمریکا


اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده آن زمان و بعد از ایجاد شدن جنجال‌های بسیار درباره بازداشت و سرگردانی چندین ساعته در مرز کانادا گفته بود که آمریکایی‌های ایرانی‌تبار را بر اساس کشور مبدا آن‌ها هدف قرار نداده است یا چنین دستورالعملی را برای ماموران خود صادر نکرده است. به ادعای این نهاد فدرال، بازداشت‌های ۱۲ ساعته در مرز ناشی از کاهش کارکنان اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده به دلیل فصل تعطیلات و افزایش ترافیک بود.

یک ماه پس از این حادثه و توضیحات ادعایی اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده، «مارک مورگان» کمیسر موقت این اداره اعلام کرد که به دنبال حمله پهپادی آمریکا و ترور سردار سلیمانی، مقامات مرزی در ایالت واشنگتن زمانی که مسافران ایرانی و ایرانی-آمریکایی را بازداشت کردند، «کمی بیش از حد تعصبی رفتار کردند».

«مارک مورگان» کمیسر و مسئول وقت اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده البته مدعی شد که این اداره «به سرعت (این اقدامات اشتباه) را اصلاح کرد».

جایپال و دلبن اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از حوزه انتخابیه ایالت واشنگتن خواستار انتشار جزئیات بیشتر بازداشت‌هایی هستند که بین ۵ تا ۶ ژانویه ۲۰۲۰ (۱۵ و ۱۶ دی ۱۳۹۸) رخ داده است.

این دو قانونگذار آمریکایی همچنین برای اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده ضرب‌الاجل پنجم ژانویه ۲۰۲۲ (۱۵ دی ۱۴۰۰) را برای عذرخواهی و انتشار جزئیات این بازداشت‌ها تعیین کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عضو کنگره آمریکایی های ایرانی تبار اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده آمریکایی های ایرانی تبار مجلس نمایندگان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!

به گزارش "ورزش سه"، لیگ برتر فراتر از مرزهای انگلیس هواداران بسیار زیادی دارد. لیگی که بسیاری آن را بهترین لیگ جهان می‌دانند، همچنان مرزها را جابه‌جا می‌کند و افرادی هستند که می‌خواهند بهترین بازیکنان لیگ برتر را در خارج از انگلیس ببینند. خیلی دورتر از انگلیس، مثلا ایالات متحده آمریکا!

ان‌بی‌سی، شبکه تلویزیونی آمریکایی، قراردادی به ارزش 2.3 میلیارد یورو برای 6 سال به مدیران لیگ برتر انگلیس پیشنهاد داده تا رقابت‌های مهم لیگ برتر را در ورزشگاه‌های کشور آمریکا برگزار کنند.

روزنامه انگلیسی "دیلی میل" گزارش داد که ان‌بی‌سی مایل است از محبوبیت بالای لیگ برتر انگلیس با برگزاری بخشی از مسابقات این لیگ در ایالات متحده آمریکا، استفاده کند.

ایده‌ای که سال‌ها پیش در لالیگا جنجال‌هایی را به راه انداخت، اکنون فوتبال انگلیس را تهدید می‌کند. این روزنامه در ادامه این گزارش نوشت: "لیگ برتر با درخواست‌های جدیدی برای برگزاری مسابقات در ایالات متحده مواجه است و ان‌بی‌سی تمایل دارد تا دو بازی از هر هفته لیگ برتر در آمریکا برگزار شود."

اگرچه ریچاردز مسترز، مدیرعامل لیگ برتر، قبله تایید کرد که آن‌ها به پیشنهادات جوش خواهند کرد اما همچنین مشخص کرده در حال حاضر چنین موضوعی مطرح نیست.

این خبر همانند اتفاقی که در اسپانیا رخ داد، واکنش هواداران انگلیسی را به احتمال انتقال مسابقات لیگ این کشور به آمریکا در پی داشت. طرفداران نسبت به آن گارد گرفته و خواستار جلوگیری از امضای چنین قراردادی شده‌اند.

دیگر خبرها

  • آستین: نیرو‌های روسیه در نیجر به نیرو‌های آمریکایی دسترسی ندارند
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • ادعای کاخ سفید مبنی بر اعطای پناهندگی به برخی آوارگان فلسطینی
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا