Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد، دکتر مسعود زحمتکش بازگشائی عجولانه مدارس را زنگ خطری برای افزایش شیوع کرونا دانست.

مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد تصریح کرد: در این رابطه عجله کردن اشتباه است باید مدتی صبر کرد و با افزایش تعداد افراد واکسینه شده و رعایت دقیق و درست پروتکل‌های بهداشتی و فراهم کردن زیرساخت‌های لازم بازگشائی مدارس انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدارس ما در مناطق مختلف کشور و حتی در مناطق مختلف شهری دارای امکانات مختلف و متفاوتی هستند؛ میزان استقبال از واکسیناسیون نیز طبق آمار در شهرها و استان‌های کشور با هم متفاوت است؛ از این رو بدیهی است که تعیین یک تاریخ مشخص برای بازگشائی مدارس در کل کشور صحیح نیست و باید در این خصوص هوشمندانه‌تر تصمیم‌گیری شود.

زحمتکش به فعالیت تعداد قابل توجهی از مدارس غیرانتفاعی در خانه‌های قدیمی  با کلاس های کوچک  و گاها فاقد پنجره اشاره کرد و گفت: زمانی می‌توانیم به بازگشایی حضوری مدارس فکر کنیم که بالای ۸۰ درصد اولیاء، دانش‌آموزان، کادر آموزشی و اداری واکسینه شده باشند در حالی‌که در آمارهای کلی ارائه شده حدود ۷۶ درصد ایرانیان دوز نخست واکسن را دریافت کرده و درصد زیادی از این افراد به علل مختلف برای دریافت دوز دوم مراجعه نکرده‌اند.

مدیر روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد با اشاره به احتمال شیوع سویه‌های جدید بین دانش‌آموزان گفت: تجمع بین دانش‌آموزان و دانشجویان، در قشری که ممکن است خیلی هم واکسن نزده باشند، محیط مناسبی به وجود می‌آورد که ویروس بین آنها بچرخد و همین موضوع می‌تواند باعث به وجود آمدن گونه‌های ژنتیکی جدید که ممکن است مقاوم به واکسن نیز باشند، شود.

وی با اشاره به آغاز واکسیناسیون بالای سه سال در چین با واکسن سینوفارم بیان کرد: در حال حاضر در داخل کشور افراد بالای ۱۲ سال واکسینه می‌شوند اما اگر در ادامه با تصمیم ستاد علمی کرونا واکسیناسیون بر علیه کرونا برای سنین پایین‌تر نیز توصیه شود شاید بتوان برای بازگشائی مدارس در مقاطع پایین‌تر با اطمینان خاطر بیشتری تصمیم‌گیری کرد.

زحمتکش با اشاره به آغاز روند افزایشی بیماران به خصوص در بخش سرپایی که احتمالا حاکی از ورود آهسته به پیک ششم است؛ گفت: معمولا بین پیک‌ها، زمانی ۴ تا ۶ هفته‌ای وجود داشته که اگر این فاصله طلائی صرف گسترش سریع واکسیناسیون شود می‌تواند در کاهش قله پیک بعدی نقش اساسی داشته باشد؛ از این‌رو تشویق و ترغیب افراد به دریافت کامل واکسن کرونا و الزام به رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی رسانه‌ها، مدیران شهری و استانی و صدا و سیما ضروری است.

گفتنی است؛ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی امروز اعلام کرد که بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مقرر شده است که همزمان با آغاز نیمه دوم آبان مدارس مقطع متوسطه دوم به صورت حضوری بازگشایی شوند از این رو دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم در این استان نیز در این موعد سرکلاس درس حاضر می‌شوند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: نظام پزشکی مشهد دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان