Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از مشارکت چشمگیر دانش‌آموزان در پویش «به رنگ مدرسه» خبر داد به طوری که در برخی روزها، تقریبا در هر ۳ ثانیه یک نقاشی  از دانش آموزان دریافت می‌شود.

به گزارش ایسنا، سازمان، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، اعلام کرد: دانش آموزان می‌توانند نقاشی خود را با موضوع «مدرسه دوست داشتنی من»، روی کاغذ با مداد رنگی، گواش و آبرنگ کشیده و از پدر و مادرشان بخواهند که تصویر آن را از طریق گوشی تلفن همراه به سامانه آجر به آجر به نشانی https://ajorbajor.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir ارسال کنند.

بر اساس این گزارش؛ تا یازدهم آبان ماه امسال، ۲۵۰ هزار دانش‌آموز با ارسال نقاشی در این پویش مشارکت کرده‌اند.

شایان ذکر است: گروه سنی در نظر گرفته برای این پویش ۶ تا ۱۲ سال است، البته این بدان معنا نیست که کودکان کمتر از ۶ سال نمی‌توانند برای ما نقاشی ارسال کنند. نقاشی کودکان کمتر از ۶ سال نیز تایید و بررسی می‎‌شود. البته تاکید بر این است که از یک سو به جهت اهمیت گروه سنی شش تا ۱۲ سال در مسیر فرهنگ‌سازی و از سوی دیگر چون امکان ترسیم نقاشی برای بچه‌های زیر ۶ سال در این زمینه کمتر است، مخاطب اصلی پویش دانش‌آموزان باشند. 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یادآوری می شود؛ در این طرح خوزستان، گیلان، زنجان و قم، مشارکت بسیار بالایی در این پویش داشته‌اند و ۴۱ درصد نقاشی‌های تایید شده مربوط دانش‌آموزان استان خوزستان است که در بین استان‌های کشور رتبه نخست را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پویش به رنگ مدرسه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حامد مرادی، کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی ۳ سال است آموزگار شده و به دلیل علاقه‌ فراوان، ریشه‌ روستایی، آشنایی کامل به منطقه و روستا‌های اسدآباد به خواست خود در مدرسه‌ ۶ پایه‌ سنایی روستای ده سفید معلم شده است.

هر روز در فصول مختلف سال و در شرایط مساعد و نامساعد جوی و جاده ۶۰ کیلومتر جاده را طی می‌کند و می‌گوید علاقه و عشقی که به بچه‌ها دارم نمی‌گذارد خستگی را حس کنم.

آقای مرادی با تلاش و کمک گرفتن از رئیس آموزش و پرورش اسدآباد و با استفاده از سیستم‌های شخصی مدرسه را هوشمند کرده و به دانش آموزان کار با کامپیوتر و چند نرم افزار جزیی مباحث درسی پایه‌ ششم را آموخته است.

دانش آموزان مدرسه‌ سنایی با دیدن فیلم‌های آموزشی، مسابقات درسی و املا در کامپیوتر درس‌ها را بهتر یاد می‌گیرند و دانش آموزان پایه‌های بالاتر هم مانند مدارس شهر‌های بزرگ مباحث درسی مرتبط با رایانه را به خوبی آموخته و به آینده‌ای روشن امیدوار شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فیلم رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • حضور اساتید مدرسه علمیه منتظریه در جمع دانش آموزان گنبدکاووس + تصاویر
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • آغاز به کار طرح مدرسه هنر در کاشان