Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری گفت: تاکنون ۸۵۱ میلیارد تومان سرمایه در اختیار ۴۷ صندوق پژوهش و فناوری قرار گرفته؛ یعنی به هر صندوق حدود ۱۸ میلیارد تومان تسهیلات مالی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سیاوش ملکی‌فر عصر امروز در مراسم افتتاحیه رویداد استان‌آپ که در سان اجتماعات پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: امروز دومین رویداد استان‌آپ به میزبانی استان قزوین برگزار می‌شود و بعد از قزوین هم نوبت به استان سمنان خواهد رسید که سومین استان‌آپ کشور را برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند برگزاری این رویداد فناوری‌محور در استان قزوین اضافه کرد: برای برگزاری دومین استان‌آپ در قزوین 5 جلسه هم‌اندیشی با نخبگان حوزه اقتصاد دانش‌بنیان در استان قزوین برگزار کردیم و در کنار این جلسات هم حدود 290 ساعت وبینار آموزشی برای شرکت‌کنندگان در این رویداد برگزار شد.

ملکی‌فر ادامه داد: در مرحله اول برای حضور در این رویداد 28 تیم گزینش شدند که در نهایت از بین این 28 تیم استارت‌آپی 18 تیم گلچین‌شده و به مرحله نهایی رقابت‌ها راه پیدا کردند تا در یک روند چند ماه ایده‌های خود را توسعه داده و امروز به سرمایه‌گذاران حوزه علم و فناوری ارائه دهند تا در صورت امکان بتوانند سرمایه‌ خود را از یک نهاد غیردولتی جذب کنند.

راه‌اندازی 47 صندوق پژوهش و فناوری در کشور

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست‌جمهوری در بخش دیگری از سخنانش از راه‌اندازی 47 صندوق پژوهش و فناوری در کل کشور خبر داد و گفت: در همین رابطه تاکنون 851 میلیارد تومان سرمایه در گردش و نقدینگی در اختیار این 47 صندوق قرار گرفته؛ یعنی به هر صندوق حدود 18 میلیارد تومان تسهیلات مالی برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت کردیم.

ملکی‌فر افزود: یکی از سیاست های مهم صندوق و نوآوری اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها و واحدهای فناور به شتاب‌دهنده‌های حوزه علم و فناوری است و در این راستا شرکت‌های دانش‌بنیان استان قزوین هم می‌توانند به شتاب‌دهنده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین وصل شده و از این طریق فناوری تولید و بازاریابی خود را توسعه دهند.

صدور مجوز تاسیس صندوق پژوهش و فناوری استان قزوینهدف‌گذاری 1000 میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزادآغاز به کار صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد با 20 میلیارد تومان سرمایه ثبتی

وی ادامه داد: بنابراین سیاست ما این است که فقط پول و اعتبار بین شرکت‌های دانش‌بنیان تقسیم کنیم؛ چرا که توزیع بی‌هدف پول می‌تواند سبب از بین رفتن انگیزه رشد در شرکت‌های دانش‌بنیان شود و یا آنها را برای کسب تسهیلات محافظه‌کار و کندرو کند که نتیجه آن تعطیلی زودرس شرکت‌های دانش‌بنیان و از بین رفتن آینده‌نگری در مدیریت این شرکت‌هاست.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری استانداری قزوین پارک شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری استانداری قزوین پارک صندوق پژوهش و فناوری شرکت های دانش بنیان میلیارد تومان استان قزوین استان آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال