Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- درحالیکه گروه‌های جهادی استان مرکزی در عرصه‌های مختلف منشا خیر و برکت هستند، به گفته مسئول گروه جهادی ناصح دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی ۱۰۰۰ دانش‌آموز با تلاش این مجموعه به تحصیل و آموزش برگشتند. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با شیوع بیماری کرونا در کشور گروه‌های جهادی وارد میدان شدند و همان گونه که در مواقع بحران در کمترین زمان با تمام توان برای کمک به مردم خدمت می‌کنند این بار نیز با حضور خود در صحنه بار دیگر برگی پرافتخار در تاریخ کشور ثبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع این بیماری علاوه‌بر اینکه به اقتصاد کشور  آسیب وارد کرد در حوزه آموزش هم مشکلاتی ایجاد کرد که هرچند با تلاش آموزش و پرورش و سایر نهادها آموزش‌ متوقف نشد اما به سبب مجازی شدن مشکلاتی برای دانش‌آموزان به‌ویژه مناطق محروم ایجاد کرد.

این بار گروه جهادی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی برای کمک به دانش‌آموزان مناطق محروم و تحصیل آنها وارد میدان شدند و پس از سازماندهی دانشجو معلمان جهادگر برای آموزش و تحصیل این دانش‌آموزان قدم برداشتند.

" امیررضا سعادت" مسئول گروه جهادی ناصح دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی با اشاره به اقدامات گروه جهادی ناصح در سطح استان گفت: گروه‌ جهادی ناصح با فعالیت در سراسر استان توانسته بیش از هزار دانش‌آموز را به حوزه تحصیل و آموزش برگرداند و این کار با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش انجام شده و 243 نفر از جهادگران توانستند در مدارس آموزش و پرورش حضور پیدا کرده و فعالیت خود را آغاز کنند.

وی افزود: همه جهادگران از دانشجومعلمان و معلمان استخدام آموزش و پرورش بودند که علاوه‌بر اقدامات آموزشی در زمینه اقدامات فرهنگی، ورزشی و مناسبتی در مدارس سراسر استان هم فعالیت داشتند.

بازدید فرمانده بسیج ادارات از اردوی جهادی شرکت مس در ورزقاناردوی جهادی بسیجیان خراسان شمالی به روایت تصاویرنامه تشکل‌های بسیج دانشجویی ‌کرمانشاه به رئیس‌جمهور؛ استاندار جهادی وضعیت بد موجود را تغییر می‌دهد

مسئول گروه جهادی ناصح دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی ادامه داد: این کار در نواحی یک و 2 اراک، شهرستان ساوه، خمین، زرندیه و شازند انجام شده و تاثیرگذار بوده به طوری که از هزار دانش‌آموزی که معیار تکلیفی نیاز به تلاش را کسب کردند 750 نفر معیار قابل قبول به عبارتی معیار خوب کسب کردند.

سعادت تصریح کرد: علاوه‌بر اقدامات آموزشی تهیه 700 بسته کمک تحصیلی شامل لوازم‌التحریر هر کدام به ارزش بیش از 700 هزار تومان انجام شد که بسته‌ها در نقاط مختلف استان و مناطق حاشیه شهر اراک و شهرستان‌ها توزیع شد.

انتهای پیام/713/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان با اشاره به ضرورت مولدسازی مدارس و مراکز آموزشی مستعد مولدسازی در این شهرستان گفت: هزینه‌های چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز مانع جدی برای مولدسازی مراکز آموزشی مشمول این طرح شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسن مدرس‌زاده در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: دو دبیرستان واثقی و شیخ فضل الله نوری در مناطق پرتردد و تجاری گرگان با بَر مطلوب (عرض تجاری)، قابلیت مولدسازی را دارند؛ اما هزینه‌های سنگین و چند میلیاردی تحصیل پروانه ساخت و ساز سبب شده نتوانیم پروسه مولدسازی را عملیاتی کنیم.

وی با اشاره به تحصیل ۹۰ هزار دانش آموز در شهرستان گرگان گفت: ۵۲ درصد دانش آموزان دختر و ۴۸ پسر هستند که در ۴۸۰ مدرسه دولتی و غیردولتی تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش گرگان شهرستان گرگان افزود: ۱۱۰ مدرسه شهرستان گرگان غیرانتفاعی و ۳۷۰ مدرسه دولتی هستند که در مجموع ۲ هزار و ۵۹۶ کلاس درس دارند.

وی گفت: عدم تحقق دستیابی به زیرساخت‌های آموزشی عادلانه در سنوات گذشته سبب شده تا بخش زیادی از خانوار‌های روستایی و حتی ساکن شهر‌های قرق، سرخکلاته و جلین ترجیح دهند که فرزندانشان در مرکز شهرستان و شهر گرگان تحصیل کنند.

مدرس زاده ادامه داد: حدود ۷۸ هزار دانش آموز شهر گرگان و البته از شهر‌ها و روستا‌های پیرامونی در ۳۰۰ مدرسه شهر گرگان تحصیل می‌کنند.

وی سرانه آموزشی شهرستان گرگان را حدود ۴.۲ متر مربع دانست و گفت: میانگین متوسط سرانه آموزشی در کشور ۵.۲ متر مربع است و بر اساس برآورد‌ها حدود ۲۲ مدرسه در شهرستان گرگان کم داریم.

مدرس‌زاده ادامه داد: با تلاش مدیران بالادستی و استاندار محترم اعتبار لازم برای ساخت مدارس به ویژه در مناطق جنوبی شهر گرگان تامین شده است؛ اما مشکل تامین زمین در این مناطق، فرایند احداث مدرسه را ابتر گذاشته است.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرگان ادامه داد: ۴ هزار متقاضی طرح ترمیم نمره، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع دهم، ۳۳۰۰ دانش آموز مقطع یازدهم و ۳۴۰۰ دانش آموز مقطع دوازدهم مشمول اجرای امتحانات نهایی در شهرستان گرگان هستند که ۱۹ حوزه امتحانی نهایی برای آن‌ها یش‌بینی شده است.

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان