Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس گفت: با توجه به تعداد و ظرفیت بالای شرکت‌های دانش‌بنیان اعتبارات صندوق پژوهش و فناوری استان قزوین باید ۱۲ برابر شود تا بتوانیم به نیازهای همه شرکت‌ها پاسخ دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی در مراسم اختتامیه دومین جشنواره استان‌آپ که عصر امروز در سالن اجتماعات ساختمان پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به تعداد و ظرفیت بالای شرکت‌های دانش‌بنیان اعتبارات صندوق پژوهش و فناوری استان قزوین باید 12 برابر شود تا بتوانیم به نیازهای همه شرکت‌ها پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین خواستار تخصص تسهیلات جعاله 10 میلیارد تومانی به واحدهای فناوری استان شد و افزود: باید نقش پارک علم و فناوری قزوین در تخصیص این وام‌ها بیشتر شود تا بتوان به اندازه کافی از استعدادهای حوزه فناوری در استان حمایت کرد.

محمدبیگی ادامه داد: در حال حاضر وجود شرکت‌های متعدد در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان در استان قزوین هیچ تناسبی با بودجه‌ها و اعتبارات اختصاص‌یافته به این بخش ندارد و سرمایه‌گذاران درون استان هم شناخت کافی از توانایی‌ها و توانمندی‌های این شرکت‌ها ندارند که به همین خاطر چنین رویدادهایی باید با فاصله کمتر نسبت به هم برگزار شوند.

قزوین پایتخت علم و فناوری شود

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به توانمندی‌های بالای استان قزوین در حوزه علم و فناوری اشاره کرد و گفت:‌ قزوین جزو قطب‌های تولید و صنعت و همچنین یکی از استان‌های دانشگاهی کشور است که با وجود قرار گرفتن طرح شتاب‌دهنده ملی یا چشمه نور می‌تواند معادلات علم و فناوری در کشور را عوض کند.

محمدبیگی با اشاره به فاصله نزدیک بین قزوین و تهران و همچنین قرار داشتن قزوین در مسیر ارتباطی 13 استان افزود: بنابراین وجود ظرفیت‌های یادشده در کنار موقعیت جغرافیایی مناسب ایجاب می‌کند که قزوین به پایتخت علم و فناوری کشور مبدل شود که البته این نامگذاری مستلزم ایجاد پارک‌های علم و فناوری جدید در استان قزوین است.

ابلاغ اساسنامه نمونه صندوق‌های پژوهش و فناوریراه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری برای توسعه هوش مصنوعیهدف‌گذاری 1000 میلیارد تومانی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد

وی با یادآوری اینکه نخستین خودروی هیبریدی کشور در قزوین پلاک‌گذاری شده است، ادامه داد: بنابراین از معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری انتظار داریم تا ما را در ایجاد شرکت‌های تولید خودروهای الکتریکی یاری دهد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم پیگیر اعطای تسهیلات و وام‌های مناسب در این حوزه باشد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری استانداری قزوین پارک مجلس شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری استانداری قزوین پارک صندوق پژوهش و فناوری علم و فناوری استان قزوین شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران