Web Analytics Made Easy - Statcounter

 هیات وزیران در جلسه مورخ ۹ آبان ۱۴۰۰، به منظور تأمین نظر مجلس شورای اسلامی درخصوص آیین‌نامه اجرایی ماده (۶) قانون حمایت از اطفال و نوجوانان موضوع تبیین و تقسیم کارگروهی بین دستگاه‌ها و نهادهای مربوط برای تحقق اهداف قانون مذکور، آن را اصلاح کرد.

به موجب اصلاح آیین‌نامه فوق، مددکاران اجتماعی مراکز فوریت‌های اجتماعی در موارد ضرورت مداخله فوری جهت جمع‌آوری اطلاعات و حمایت از طفل و نوجوان، رأساً یا در صورت لزوم با همراهی مأموران انتظامی وارد محل زندگی یا کار افراد و یا محل تحصیل طفل و نوجوان می‌شوند و گزارش مربوط به همراه ضرورت مداخله فوری با رعایت ماده (۳۳) قانون حمایت از اطفال و نوجوانان را به مرجع قضایی اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هر یک از والدین، اولیا یا سرپرستان قانونی و تمام اشخاصی که مسئولیت نگهداری، مراقبت و تربیت طفل و نوجوانان را برعهده دارند، موظفند شرایط و موجبات تحصیل طفل و نوجوان واجد شرایط را در مدرسه یا مرکز نگهداری فراهم آورند.

ابلاغ مصوبه تعیین عضو حقیقی منتخب هیات وزیران در شورای عالی کار 

با امضای محمد مخبر معاون اول رییس جمهوری همچنین مصوبه مربوط به تعیین عضو حقیقی منتخب هیات وزیران در شورای عالی کار هم ابلاغ شد.

هیات وزیران در جلسه نهم آبان، به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به استناد بند (ب) ماده (۱۶۷) قانون کار، مجید دوستعلی را به عنوان عضو حقیقی منتخب هیات وزیران در شورای عالی کار تعیین کرد.

مصوبه تعیین رییس سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شد

با امضای محمد مخبر مصوبه مربوط به تعیین رییس سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شد.

در جلسه هیات وزیران ۹ آبان، محمد محمدی بخش به عنوان رییس سازمان هواپیمایی کشوری تعیین شد. وی دارای تحصیلات کارشناسی در رشته‌های هوانوردی خلبانی و مدیریت هوانوردی است.

از جمله سوابق و فعالیت‌های اجرایی و مدیریتی وی می‌توان به مواردی همچون مدیر آموزش تخصصی هوایی (نیروی هوایی) (به مدت ۴ سال)،  نماینده و بازرس ویژه ریاست سازمان هواپیمایی کشوری (به مدت ۳ سال)،  مدیرکل حوزه ریاست سازمان هواپیمایی کشوری (به مدت ۲ سال)،  مدیرعامل هلدینگ تخصصی هوایی (به مدت ۱۲ سال)، ‌ عضو اصلی هیات رییسه سازمان هواپیمایی کشوری (طی سال‌های ۱۳۹۳-۱۳۹۰) اشاره کرد.

ابلاغ مصوبه تهاتر مطالبات و بدهی‌های دو شرکت خصوصی با دولت

معاون اول رییس جمهوری همچنین مصوبه مربوط به تهاتر مطالبات و بدهی‌های دو شرکت خصوصی با دولت را ابلاغ کرد.

هیات وزیران در جلسه نهم آبان،  با پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر تهاتر مطالبات دو شرکت «تولید و مدیریت نیروگاه زاگرس کوثر» و «برق و انرژی پیوندگستر پارس» از شرکت دولتی مدیریت شبکه برق ایران با بدهی همان شرکت‌ها به سازمان امور مالیاتی کشور جمعاً به مبلغ ۳۹۵ میلیارد و ۶۲۳ میلیون و ۱۶۰ هزار و ۵۱۷ ریال موافقت کرد.

همچنین به موجب مصوبه فوق، مطالبات قطعی دولت از اشخاص حقیقی و حقوقی (تعاونی و خصوصی) که در اجرای این تصویب‌نامه، به شرکت‌ دولتی منتقل شده است با بدهی دولت به شرکت‌های مذکور (اعم از شرکت اصلی و یا شرکت‌های دولتی تابع آنها) بابت مواردی مانند یارانه قیمت‌های تکلیفی (با تأیید سازمان‌حسابرسی) از طریق صدور اسناد تسویه خزانه موضوع قوانین بودجه سنواتی قابل تسویه است.

۲۳۲۱۹

کد خبر 1569774

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه بیانه نویسی باشگاه ها در صورت تکرار افزایش می یابد

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور قنبرزاده درباره جایگاه تیم‌ هایی که در جدول رده بندی لیگ برتر هم امتیاز هستند و ابهاماتی که در مورد قانون سازمان لیگ در این زمینه وجود دارد، توضیح داد. وی با تاکید بر ابهاماتی که در مصوبه هیات رییسه در این زمینه وجود داشت، خاطرنشان کرد: در این مصوبه به صراحت عنوان شده بود در صورتی که امتیازات برابر باشد، تفاضل گل تعیین‌کننده است. موضوع بازی مستقیم در میان نبود.

قنبرزاده با اشاره به زمان این مصوبه و اینکه مربوط به دوره قبل هیات رییسه فعلی بود، خاطرنشان کرد: این مصوبه اصلاح نشده بود اما سازمان لیگ اقدام به انجام آن کرد.

نایب رییس فدراسیون فوتبال همچنین در مورد باشگاه هایی که اقدام به انتشار بیانیه می کنند و جرایمی که سازمان لیگ برای آنها در نظر گرفته است، تصریح کرد: رفتارها در فوتبال حرفه ای نباید به این صورت باشد، برخی باشگاه‌ها در دقیقه ۲۰ بیانیه می‌دادند. برای بیانیه‌ نویسی میان باشگاه‌ها رقابت شکل گرفته بود. به همین دلیل هیات رییسه سازمان لیگ نشستی با حضور اکثریت اعضا برای ساماندهی این موضوع برگزار کرد و جرایمی برای این دسته باشگاه ها در نظر گرفت.

وی تاکید کرد: در صورت تکرار، مبلغ جریمه ها بیشتر می شود. تنبیهات انضباطی مانند محرومیت هم توسط کمیته انضباطی اعمال می شود. در کل انتظار این است که تمام باشگاه ها اگر اعتراضی دارند به منظور حفظ آرامش آن را به مبادی ذی‌ربط اعلام کنند.

قنبرزاده تاکید کرد: این اعتراض ها در کمیته‌های مربوطه بررسی خواهد شد. بنابراین نیازی به بیانیه‌نویسی نیست. برخی باشگاه‌ها، قانون فوق را رعایت کردند و فقط یکی دو نفر که پیشکسوت محسوب می‌شوند، صحبت‌هایی کردند که از باشگاه‌ها خواستیم این موضوع را پیگیری کنند.

کد خبر 6088917

دیگر خبرها

  • جریمه بیانه نویسی باشگاه ها در صورت تکرار افزایش می یابد
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • آیین‌نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • فرودگاه بین المللی شیراز موفق به اخذ گواهینامه فرودگاهی از سازمان هواپیمایی کشوری شد
  • هیات وزیران با لایحه اصلاحیه سازمان تعزیرات موافقت کرد
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد؛ واردات خودرو کارکرده، پَر
  • یک وعده دیگر اقتصادی دولت رئیسی، هوا شد/ واردات خودرو کارکرده، پر!