Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@01:44:04 GMT

این داروی گیاهی درمان دل درد است!

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۸۳۴۳۵

این داروی گیاهی درمان دل درد است!

در این مطلب تصمیم گرفتیم برخی از گیاهان دارویی را به شما معرفی کنیم که دل درد و مشکلات گوارشی را به سرعت و با تأثیر بالا از بین می‌برند.

به گزارش برنا؛ روش‌های طبیعی و خانگی همیشه از گزینه‌های مناسب برای درمان بیماری و مشکلات سلامتی مختلف به شمار می‌روند. این راهکار‌های درمانی به دلیل نبود آسیب‌های ناشی از مواد شیمیایی، پر طرفدار هستند و در موارد مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل در این مطلب تصمیم گرفتیم برخی از گیاهان دارویی را به شما معرفی کنیم که دل درد و مشکلات گوارشی را به سرعت و با تأثیر بالا از بین می‌برند.

دل درد باعث به وجود آمدن ناراحتی در فرد می‌شود و یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامتی است. این درد معمولاً در قسمت بالایی معده احساس می‌شود. دل درد و معده درد گاهی با تجمع گاز، حالت اسیدی، هضم سنگین، استفراغ یا کمبود اشتها همراه است.

برخی از گیاهان دارویی به شما کمک می‌کنند تا درد را کاهش دهید. خاصیت آن‌ها موجب از بین رفتن سوزش سر معده می‌شود، درد را تسکین می‌دهد و موجب بهبود و تقویت هضم می‌شود. بهترین نکته در رابطه با گیاهان دارویی این است که هیچ عوارض جانبی ندارند و به راحتی هم تهیه و آماده می‌شوند.

رازیانه

تخم رازیانه به گوارش، هضم و خروج گاز‌های معده کمک می‌کند و درد حاصل از انباشتگی گاز را از بین می‌برد. برای تأثیر سریع‌تر می‌توانید آن را به صورت عصاره یا دم‌نوش استفاده کنید. البته مصرف خام رازیانه در سالاد یا در هر وعده غذایی هم مجاز است.

بابونه

بابونه یکی از گیاهان مناسب برای غشای معده محسوب می‌شود. این گیاه به دلیل تأثیرات درمانی می‌تواند از هر آسیبی به معده جلوگیری کند و آسیب‌های به وجود آمده را نیز تحت درمان قرار دهد. گیاه بابونه گاز و سوزش سر معده را از بین می‌برد و حالت اسیدی، ورم و زخم معده را نیز کاهش می‌دهد. علاوه بر آن بابونه یک گیاه آرامش‌بخش و تسکین‌دهنده عضلانی و ضد التهابی است که می‌تواند درد را نیز از بین ببرد.

نعناع و سداب

نعناع به عنوان گیاهی قوی برای هضم و گوارش شناخته می‌شود، ولی می‌تواند برای درمان زخم معده و بیماری کیسه صفرا نیز مؤثر باشد. نعناع را می‌توانید به صورت دم‌نوش‌های آماده تهیه کنید یا خودتان با استفاده از برگ گیاه نعناع، دم‌نوش خانگی یا عصاره تهیه کنید.

سداب از معده را کاهش می‌دهد، احساس اسیدیته و دیگر مشکلات معده را از نیز بین می‌برد. علاوه بر آن سداب همچنین قاعدگی زنان را تنظیم می‌کند.

سلمک معطر و به لیمو

سلمک معطر یک محرک قوی برای گوارش است. این گیاه به کاهش ناراحتی‌های معده و به ویژه گاز معده کمک می‌کند. به لیمو هم اسپاسم معده را درمان می‌کند و موجب تسهیل فرآیند ادرار می‌شود.

بادیان رومی

این گیاه یکی از روش‌های درمانی مؤثر برای مشکلات معده است چرا که خاصیت ضد اسپاسم و ضد درد دارد. بادیان رومی عضلات معده را آرام می‌کند، موجب خارج شدن گاز معده می‌شود و ورم و حالت اسیدی آن را کاهش می‌دهد. این گیاه همچنین از ورم و گاز عصبی معده جلوگیری می‌کند و هضم و گوارش را بهبود می‌بخشد.

آویشن و ریحان

اسپاسم معده و روده بسیار دردناک است، ولی آویشن می‌تواند به درمان آن کمک کند. این گیاه دارویی موجب خروج راحت‌تر گاز معده نیز می‌شود. در حالت ایده آل می‌توانید آویشن را به صورت عصاره یا دم‌نوش مصرف کنید.

ریحان هم موجب از بین رفتن معده درد و گرفتگی‌های قاعدگی می‌شود. اگر دم‌نوش ریحان را غرغره کنید، می‌تواند به نرم کردن گلو و از بین رفتن درد آن کمک کند.

رزماری و درمنه

رزماری با علائم سوءهاضمه و دیگر مشکلات سیستم گوارش مبارزه می‌کند. اسانس روغنی رزماری از معده محافظت می‌کند و غشای مخاطی آن را پوشش می‌دهد.

گیاه درمنه ناراحتی و درد ناشی از حضور باکتری‌های وارد شده از طریق غذا یا انگل‌های روده را آرام می‌کند. این گیاه با عفونت سیستم گوارش می‌جنگد.

تخم کتان

تخم کتان برای از بین بردن ناراحتی‌هایی از جمله اسهال، یبوست و ورم معده مناسب است. این ماده غذایی به درمان التهاب روده و معده، زخم معده و سندرم روده تحریک‌پذیر نیز کمک می‌کند.

زنجبیل

دم‌نوش زنجبیل به درمان درد معده، سوزش سر معده، گاز معده و حالت تهوع کمک می‌کند. علاوه بر این زنجبیل حالت اسیدی معده را کاهش می‌دهد و با باکتری‌های عفونی مبارزه می‌کند. این گیاه خوراکی هضم را بهبود می‌بخشد و هر احساس ناراحتی یا سنگینی بعد از صرف غذا را از بین می‌برد.

زنجبیل را هم می‌توانید به صورت خام و هم عصاره یا دم‌نوش مصرف کنید و بهتر است آن را هر روز در برنامه غذایی خود بگنجانید.

آلوئه ورا و کنگر فرنگی

آلوئه ورا به دلیل خواص ضد التهابی موجب از بین رفتن سوزش سر معده و سوزش ایجاد شده در اثر التهاب می‌شود. این گیاه فعالیت روده‌ها را تنظیم می‌کند، یبوست را از بین می‌برد و موجب پاک‌سازی روده‌ها می‌شود.

کنگر فرنگی به سم‌زدایی اندام‌های مربوط به فرآیند گوارش کمک می‌کند. این ماده خوراکی برای پاک‌سازی کبد و تنظیم کلسترول بدن نیز ایده آل است.

گل قاصدک

آخرین گیاه دارویی که می‌تواند از سوزش سر معده و یبوست جلوگیری کند و هضم و گوارش را بهبود ببخشد، گل قاصدک است. هر چند این گیاه وضعیت کلی سیستم گوارش را تقویت می‌کند، ولی استفاده از آن برای درمان زخم معده، ورم معده و سنگ کلیه و مثانه توصیه نمی‌شود.

همان‌طور که مشاهده کردید، این گیاهان دارویی برای درمان مشکلات و بیماری‌های گوارش مؤثر هستند. زمانی که بدانید چگونه می‌توان از مزیت‌های آن‌ها استفاده کرد، این گیاهان مفید و خوراکی کیفیت زندگی شما را افزایش می‌دهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درمان بیماری مشکلات مشکلات گاز درمان گاز درمان زنان پوشش برنامه غذایی گیاه دل درد بین می برد گیاهان دارویی سوزش سر معده کاهش می دهد بین رفتن برای درمان زخم معده گاز معده دم نوش دل درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی

ایسنا/سمنان مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از رتبه نخست این استان در کشور به لحاط تنوع در تولید اقلام دارویی در حوزه دام و طیور در سطح کشور خبر داد.

دکتر حمید حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نظر تنوع در تولید، کارخانه‌های داروسازی این استان ۸۵ درصد از اقلام دارویی کشور را به لحاظ تنوع ، تولید و عرضه می‌کنند.

وی از تولید ۴۵۹ قلم انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان خبر داد و افزود: پانزده کارخانه فعال تولید داروی دامی در سطح استان سمنان فعالیت دارند که اداره کل دامپزشکی استان بر روند تولید آنها نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه این استان از مهمترین قطب‌های تولید داروی دامی در کشور است ادامه داد: استان سمنان نه تنها رتبه اول کشور در تنوع داروی تولیدی در حوزه دامی را دارد بلکه این استان رتبه دوم کشور را نیز به لحاظ حجم تولید داروی دامی نیز دارد.

دکتر حسینی با اذعان به اینکه بخش عمده نیاز کشور به واکسن، مکمل‌های معدنی و انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان تامین می‌شود، اضافه کرد: بخش خصوصی استان در این بخش سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی کرده و این صنعت، اشتغال خوبی در استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه دامپزشکی هم بر فرآیند تولید اقلام دارویی نظارت دارد و هم بعد از تولید به بررسی و پایش باقیمانده احتمالی برخی از داروها در گوشت و مواد پروتئینی استحصالی می‌پردازد، گفت: در واقع اداره کل دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور و دیگر مراکز مرتبط با نمونه‌برداری‌های مستمر و فصلی به رصد و پایش باقیمانده‌های دارویی، آنتی‌بیوتیک، فلزات سنگین، انواع سموم، کپک و مایکوتوکسین  و...در مواد تولیدی از جمله گوشت استحصالی سفید و قرمز، شیر، عسل، تخم‌مرغ و...می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه همه این آزمایشات در آزمایشگاه‌های دامپزشکی انجام می‌شود، افزود: خوشبختانه در بررسی‌ها و آزمایش‌های یک سال گذشته به هیچ مورد جدی از آلودگی مواد پروتئینی تولیدی به این باقیمانده های دارویی نرسیدیم و همه شهروندان می‌توانند با خیال راحت از تولیدات استان استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به خطرات ناشی از این باقیمانده های دارویی ادامه داد: برخی بیماری‌ها نظیر ناباروری، مشکلات گوارشی و متابولیکی و...می‌تواند ناشی از همین باقیمانده‌های دارویی باشد، لذا با توجه به اهمیت موضوع سازمان دامپزشکی در این بخش با حساسیت بالا بر روند تولید و عرضه نظارت جدی دارد.
وی از این دستگاه دولتی به عنوان دستگاه پیشرو در برون‌سپاری‌ها نام برد و تصریح کرد: در همین راستا بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از عملیات واکسیناسیون دام و طیور در استان به همکاران فعال در بخش خصوصی واگذار شده است.

حسینی با بیان اینکه خدمات واکسیناسیون به صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود، اظهار کرد: واکسن توسط اداره کل دامپزشکی استان، تهیه و به صورت رایگان در اختیار فعالان بخش خصوصی حوزه دامپزشکی قرار می‌گیرد و آنها نیز این خدمات را به صورت رایگان در اقصی‌نقاط استان ارائه می‌دهند. البته حق‌الزحمه این همکاران از سوی سازمان دامپزشکی پرداخت می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه تا دهه ۷۰ و حتی اوایل دهه ۸۰ این همه این خدمات از سوی اداره کل دامپزشکی و مجموعه دولتی انجام می‌شد، افزود: در واقع با برون‌سپاری بخش زیادی از خدمات، به شکل‌گیری بخش خصوصی در این بخش کمک شد و امروزه تنها در این بخش بیش از ۲۷۰ اشتغال مستقیم در استان ایجاد شده است که این همکاران در قالب نظام دامپزشکی به هم‌استانی‌ها از نردین، کالپوش و فرومد در دورترین نقطه شرقی تا ایوانکی در غربی‌ترین نقطه استان به ارائه خدمت می‌پردازند. خوشبختانه امروزه همکاران ما در همه شهرها، روستاها و دهستان‌ها حضور یافته و به ارائه خدمت در این بخش مهم و استراتژیک می‌پردازند.

وی از دامپزشکی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی مهم نام برد و گفت: دامپزشکی یک دستگاه سلامت‌محور است که هم به صیانت از تولید در بخش جهادکشاورزی می‌پردازد و هم در حوزه وزارت بهداشت به صیانت از سلامت در بحث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که تضمین‌کننده زنجیره امنیت غذایی و اشتغال پایه در صنعت دامپروری‌ست، می‌پردازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب