Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ادگار آلن پو شاعر در وضعیتی ناخوشایند پیدا شد؛ در حالی که در یک جوی آب دراز کشیده بود. او به مدت یک هفته ناپدید شده بود و کسی از او خبر نداشت. جوزف دبلیو واکر، خبرنگار روزنامه سان بالتیمور با بدن نیمه جان او برخورد کرد و با عجله یکی از دوستان پو به نام جوزف اسنودگراس را خبر کرد؛ سردبیر مجله‌ای که ظاهرا آموزش پزشکی نیز داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پو هوشیاریش را از دست داد و هرگز نتوانست به طور کامل آنچه را که اتفاق افتاده بود توضیح دهد. به نظر می‌رسید که او دچار توهم شده است و بیهوده چیزهایی زمزمه می‌کرد و هذیان‌هایی بر زبان می‌آورد. او چهار روز بعد درگذشت.

در ۲۷ سپتامبر - تقریبا یک هفته قبل - پو ریچموند ویرجینیا را به مقصد فیلادلفیا ترک کرد تا مجموعه‌ای از شعرها را برای خانم سنت لئون لود، چهره‌ای نه چندان مشهور در شعر آمریکایی در آن زمان ویرایش کند. وقتی واکر، پو را در بیرون از محل رای‌گیری در آشفتگی هذیان‌آور یافت، این اولین باری بود که کسی از زمان خروج او از ریچموند در مورد این شاعر چیزی شنیده یا او را دیده بود. پو هرگز به فیلادلفیا نرسید تا به کار ویرایش خود بپردازد. او هرگز نتوانست به نیویورک، جایی که در آن زندگی می‌کرد، برگردد تا عمه خود را برای عروسی قریب‌الوقوع خود تا ریچموند همراهی کند. پو دیگر هرگز نمی‌توانست بالتیمور را ترک کند، جایی که در اوایل قرن نوزدهم کار خود را آنجا آغاز کرد، و در فاصله پیدا شدن تا مرگش در ۷ اکتبر، او هرگز هوشیاری کافی برای توضیح اتفاقات به دست نیاورد. او را پیدا کرده بودند، با لباس‌های کثیفی که مال خودش نبود. پو روزهای پایانی خود را در میان حملات هذیان و توهمات بصری در حال مرگ گذراند. شب قبل از مرگش، به گفته پزشک معالجش، دکتر جان جی موران، پو بارها و بارها «رینولدز» را صدا زد - شخصیتی که تا به امروز یک راز باقی مانده است.

 ادگار آلن پو، مردی سراسر راز و معما، آخرین راز را هم با مرگ خود برای ما باقی گذاشت. آیا آن وضعیت به دلیل مصرف الکل بود؟ پای مواد مخدر در میان بود؟ چرا به نظر می‌رسید که او تا حدی مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته است؟ 

یکی از نظریه‌های رایج این است که نویسنده محبوب قربانی تقلب در انتخابات شده بود. در قرن نوزدهم در امریکا، یک روش کاملا غیرقانونی اما ظاهرا بسیار رایج از تقلب در رای‌دهی وجود داشت که در آن گروه‌هایی، مردم را می‌دزدیدند، به طرز بسیار آسیب‌زننده‌ای به آن‌ها نوشیدنی‌های الکلی می‌خوراندند و مجبورشان می‌کردند که به فرد مورد نظرشان رای دهند. (آنها برای هر جلسه رای‌گیری کت‌ها را عوض می‌کردند و لباس‌های سبک دیگری به تن می‌کردند؛ شاید هم با یکی از آن ماسک‌های عینک و سبیل برمی‌گشتند. به هر حال نیمه قرن نوزدهم بود!) در آن زمان باندها به راحتی آرا را دستکاری می‌کردند: لیست رای‌دهندگان و ثبت نام اولیه در دهه ۱۸۰۰ به سختی قابل ردیابی بود و رای، اصلا خصوصی نبود. قبل از شروع انتخابات، رای‌دهندگان برگه‌های رای‌گیری کاملا قابل مشاهده و دارای برچسب برای یک نامزد جمع‌آوری می‌کردند، در صف می‌ایستادند و برگه‌های خود را به مامور رای‌گیری در محل اخذ آرای محلی خود می‌دادند. اغلب، تشخیص اینکه به چه کسی کی و کجا رای داده شده است، غیرممکن بود و برخی از کاندیداها اعضای باندها را به عنوان مامورهای رای برای نظارت بر انتخابات استخدام می‌کردند. 

این مسئله می‌تواند وضعیت نزار و البته سر جا نبودن هوش و حواس آلن پو قبل از مرگ را توضیح دهد، اما همچنان این تئوری، در حد شایعه و نظریه‌ای برای مرگ مرموز او است. برای مرگ او نظریات گوناگون دیگری هم وجود دارد، از جمله آنفولانزای کشنده و قتل توسط قاتلی ناشناس. اما این تئوری، برای مرگ یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان ادبیات انگلیسی از قرن نوزدهم تا امروز، بسیار تراژیک است.

منبع: مجله اسمیتسونیان، لیت‌هاب. 

کد خبر 635758 برچسب‌ها مرگ ادبیات فانتزی انتخابات ادبیات کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان ایالات متحده آمریکا چهره‌های مشهور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مرگ ادبیات فانتزی انتخابات ادبیات ایالات متحده آمریکا چهره های مشهور قرن نوزدهم رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت

محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز در سن ۶۳ سالگی چشم بر دنیا فرو بست.   به گزارش ایسنا، این نویسنده، اسطوره‌شناس، پژوهشگر و طنزپرداز زاده‌ ۱۶ فروردین ۱۳۴۰ در بم، بود که در سال‌های اخیر به تنهایی زندگی می‌کرد و بر اساس هفته‌نامه محلی بم روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیار خود درگذشت.     او دانش‌آموخته علوم سیاسی دانشگاه تهران بود و از دهه شصت فعالیت روزنامه‌نگاری خود را در روزنامه اطلاعات آغاز کرد و از دهه هفتاد نیز به طور جدی‌تر وارد حوزه ادبیات داستانی و فرهنگ مردم شد.   تالیف ده‌ها عنوان کتاب با موضوعات داستانی و پژوهشی و صدها عنوان مقاله مطبوعاتی و پژوهشی حاصل یک عمر فعالیت‌های او بود.     از رمان‌های معروف او می‌توان به «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» اشاره کرد.     رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده سی سال رمان طنز ایران شد.     کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کاظم فیروزمند نویسنده و مترجم برجسته درگذشت محسن میهن‌دوست، شاعر و نویسنده، درگذشت پرویز بابایی، مترجم و نویسنده درگذشت

دیگر خبرها

  • تقلب و تقلای پادشاهان عریان لیبرال دموکراسی
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • میوه‌های «وعده صادق» در موازنه جدید منطقه
  • صدای چپ امریکایی را  در تهران می‌شنوید؟
  • (عکس) تمرینات مرموز حسن یزدانی در جویبار
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • میوه‌های «وعده صادق» در موازنه جدید منطقه
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز