Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران بیان کرد: در شهرداری ۱۲۰۰ حساب و جزایر مالی متعدد وجود داشت که در جهت ایجاد شفافیت آن‌ها را تبدیل به یک حساب واحد کردیم.

خبرگزاری میزان -مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، علیرضا زاکانی در همایش «جهاد تبیین» و بازدید از ستاد مرکزی سازمان بسیج گفت: شهر دچار یک صورت نا زیبا است و در بحث معتادان متجاهر و کودکان کار، بنا شد شهرداری محور شود تا این مشکل را با کمک مجموعه‌های مختلف حل و در سه تا چهار سال به سرانجام نهایی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: همچنین سازمان زیباسازی به جای تبلیغ کالای خارجی برای کار‌های فرهنگی مامور شد.

شهردار افزود: در هفت خط مترو به سه هزار واگن برای رساندن سرفاصله قطار‌ها به ۲.۵ تا ۳ دقیقه نیاز داریم، چهار خط دیگر نیز برای ساخت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول می‌خواهد که البته در خط ۱۰ تحقیقات برای مجموعه‌های ایستگاهی به مناقصه گذاشته شد.

زاکانی ادامه داد: در ۲ ماه اخیر ۱۷۵ اتوبوس خریدیم که ۱۱۰ دستگاه آن تحویل شده است و ۶۵ دستگاه دیگر تا دو هفته دیگر تحویل می‌شود.

به گفته وی، در حوزه فنی و عمرانی در حال بررسی به منظور اصلاح ۷۴ رمپ و لوپ هستیم که بیش از ۵۰۰ کیلومتر از مسیر ۶۰۰ کیلومتری را کاهش می‌دهد یعنی در طول ۱۰ سال ۳۱ هزار میلیارد تومان به نفع مردم صرفه اقتصادی دارد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنانش گفت: در آستانه ۱۳ آبان سالروز فتح لانه جاسوسی و انقلاب دوم افتخاری است که ما در کانون این اقدام امروز گرد هم جمع شدیم و بعد از ۴۲ سال نفی استکبار و سلطه گری را جشن می‌گیریم.

وی ادامه داد: امروز خبری منتشر شد که آمریکا در راستای غارتگری و دزدی‌های خود سعی کرد که جلوی یکی از نفتکش‌های ایران در دریای عمان را بگیرد و نفت آن را منتقل کند تا از این دزدی برای خود یک افتخار خلق کند، اما دلاورمردان سپاه با هلی برن و تصرف این کشتی آن را به سرزمین ایران هدایت کردند و عملا امریکا را ناکام گذاشتند.

شهردار تهران افزود: انقلاب اسلامی به سرعت مورد الگوبرداری در نفی استبداد و استکبار در کره خاکی قرار گرفت. الگویی که در کنار آزادی و عدالت، معنویت را عرضه کرد و راه نوینی را پیش روی بشریت گشود.

وی تاکید کرد: امروز بعد از ۴۲ سال نیازمند راه نوین دیگری هستیم تا آرمان‌های انقلاب در مقام عمل پیاده شود چیزی که امروز وجود ندارد، آزادی داریم، اما آزادی نظارت و دقت بر مسئولین و مطالبه از آن‌ها کمتر دیده می‌شود.

زاکانی گفت: امروز استقلال سیاسی داریم، ولی استقلال فرهنگی و اقتصادی نداریم و نتوانستیم الگو‌های اقتصادی درست را در کشور پیاده کنیم. از تعرض به موضع اقتصاد و فرهنگ متاسفانه حوزه سیاست ما نیز در حال تهدید است بنابراین نیازمند یک الگو هستیم که پیاده شده آرمان‌های انقلاب را روی زمین و در عمل انجام دهیم.

وی عنوان کرد: برای این موضوع بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی یک چشم انداز، مبنا و چارچوبی است که باید بر مبنای آن الگوسازی کنیم. برای ساختن این الگو نیازمند یک محیط خاصی هستیم تا گام به گام به سمت آن پیش رویم.

زاکانی یادآور شد: امروز برخوردار از یک موقعیتی هستیم که بهانه‌ای برای عمل نکردن نمی‌گذارد و آن موقعیت یکپارچگی نهاد‌های مختلف حاکمیتی و حکومتی است. دست تقدیر بر این بود که این مسئولیت خطیر در تهران بر عهده بنده قرار بگیرد و باید این الگو را در تهران بسازیم.

وجود ۱۲ هزار هکتار بافت فرسوده در تهران

وی بیان کرد: تهران با یک عرض و طول بزرگ و اهمیت خاص است که به تعبیر رهبری خودش به مثابه یک کشور است که اگر در تهران نمونه‌ای درست از حرکت جامعه را به نمایش بگذاریم در واقع نمادی از کارآمدی نظام اسلامی است.

شهردار تهران گفت: با یک شهر، مردم و شهرداری به عنوان متولی ایجاد زمینه ارائه خدمات به مردم مواجهیم. وقتی به شهر توجه می‌کنید بین شمال و جنوب آن بی عدالتی عیانی را می‌بینید. شهری که به گونه‌ای ساخته شده که هویت ایرانی اسلامی ندارد.

زاکانی افزود: تهران مشکلات متعددی دارد از ۱۲ هزار هکتار بافت ناپایدار تا مشکلات محیط زیستی و ... که لیست کاملی در اختیار ما قرار می‌دهد. این شهر حدود ۱۴ میلیون در روز و در شب حدود ۱۰ میلیون جمعیت دارد. از طرفی ناظر به شهروندان نیز تشدید فشار اقتصادی و خستگی و نارضایتی را می‌بینید.

شهردار تهران اضافه کرد: بلدیه، نظمیه و عدلیه سه جزئی هستند که مردم مستقیما با آن‌ها مواجهند. ۴۲ سال در شهرداری تهران تلاش شده ما صحبت از سازمانی می‌کنیم که خود را یک نهاد خدماتی می‌داند و تلاش‌های متعددی نیز انجام داد که بخشی از آن نیز مطلوب و بخشی نیز مناسب نبود. اما این سازمان با مشکلاتی مواجه بوده و هست.

زاکانی عنوان کرد: اولین مشکل آن تنش مالی سنگین است. ۲.۵ سال قبل تلاش شهرداری تنها کسب درآمد برای پرداخت به موقع حقوق کارکنانش بود. همچنین از بدهی مفرطی نیز رنج می‌برد. طبق آخرین محاسبه میزان بدهی شهرداری ۷۳ هزار میلیارد تومان بدون احتساب ۷ هزار میلیارد تومان احکامی که بر علیه ما صادر شده و مالیات و بدهی تامین اجتماعی است که در مجموع به حدود ۸۵ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

ضرورت تحول در کالبد و روح شهر

او یادآور شد: امروز ۵۶ هزار میلیارد تومان بدهی مربوط به بانک‌ها هست که بالغ بر ۱۲ تا ۱۳ هزار میلیارد تومان سود بانکی آن است. از پس این فشار مالی این نهاد به روزمرگی افتاده بود و اسباب آزرده خاطری جامعه را فراهم می‌کرد.

شهردار تهران بیان کرد: بنابراین یک الگوی جدید را طراحی کردیم تا در تهران پیاده سازی کنیم که امیدواریم با تبعیت از رهبر معظم انقلاب و با تکیه بر مردم و نخبگان بتوانیم این الگو را محقق کنیم. معتقدیم که اراده بچه‌های انقلاب می‌تواند این را محقق و انقلاب اسلامی را وارد یک عرصه جدید کند.

زاکانی گفت: باید بتوانیم برای ساختن این الگو تحول در کالبد و روح شهر را به صورت توأمان داشته باشیم. در ۴۲ سال گذشته کمتر به روح شهر توجه شده و عمده توجه به کالبد شهر بود. در حالی که به ابعاد اجتماعی فرهنگی، ترافیکی و موضوعات نرم شهر نیز باید توجه شود البته در کنار آن در کالبد شهر نیز نیازمند پیشرفت هستیم توجه توأمان به روح و کالبد چیزی است که ما را به الگوی مورد نظر خواهد رساند.

وی افزود: حضور مردم در هر عرصه‌ای بر محور نخبگان با پتانسیل جوانان امکان بزرگی است که تاکنون در هر عرصه‌ای که اتفاق افتاده ما را موفق کرده است. شهروندان ناراضی اگر افق روشن و اخلاص و خدمت شایسته ملاحظه کنند خودشان به عنوان عوامل اصلی تحول به میدان خواهند آمد و تلاش می‌کنیم که مردم میدان دار شوند.

تبدیل ۱۲۰۰ حساب به یک خزانه واحد

شهردار تهران ادامه داد: شهرداری باید از یک نهاد خدماتی صرف به یک نهاد خدمتگزار اجتماعی تبدیل شود و ما باید مسئولیت‌های اجتماعی خود را بپذیریم. کار شهرداری فقط رفت و روب نیست و باید حرکت در مسیر مدیریت یکپارچه شهری و حتی فراتر از آن حکمرانی واحدشهری بر مدار مردم را دنبال کند.

زاکانی اضافه کرد: به شورا اعلام کردیم که قائلیم چهره شهر را تغییر دهیم تا معتاد متجاهر و کودک خیابانی در شهر دیده نشود چرا که رهبر معظم انقلاب می‌گوید که آسیب‌های اجتماعی خواب را از چشمم ربوده است بنابراین وظیفه ما است که این مشکلات را حل کنیم ضمن اینکه این افراد آسیب دیده درواقع عضوی از خانواده و عزیزان ما هستند و باید به آن‌ها رسیدگی کنیم.

وی عنوان کرد: در شهرداری یک هزار و ۲۰۰ حساب و جزایر مالی متعدد وجود داشت که در جهت ایجاد شفافیت آن‌ها را تبدیل به یک حساب واحد کردیم.

انتصابات از حالت سلیقه‌ای خارج و به یک سیستم واگذار شد

شهردار تهران با بیان این نکته که باید یک حرکت جهادی و انقلابی در شهر ایجاد کنیم، یادآور شد: در بحث انتصابات جز چند نفر که می‌شناختم انتصاب و انتخاب الباقی را به یک سیستم واگذار کردم و انتصابات را از حالت سلیقه‌ای خارج کردم.

وی گفت: کانون ارزیابی ناظر به مناطق و نواحی در کنار پنل‌های تخصصی ناظر به سازمان‌ها و شرکت‌ها شکل گرفت، توجه این بود که با جز معاونین که در این بخش به دنبال رویکرد جدید در شهر بودیم، عمدتا انتخاب از درون شهرداری باشد. بر همین اساس در مناطق ۸۰ درصد انتصابات از درون شهرداری‌ها انجام شد. در شرکت‌ها نیز عملا توجه به این است که در شرایط مساوی کسی که درون شهرداری است ترجیح داده شود.

زاکانی با بیان اینکه برخی از مجموعه‌های دولت پیغام فرستادند که ما نیز می‌خواهیم این روش را در انتصابات به کار ببندیم، گفت: حتی در بحث صلاحیت ها، هم از حراست و هم از بازرسی و هم هیات تخلفات اداری تاییدیه گرفتیم. ضمن اینکه تمام احکام یک ساله است تا افراد ارزیابی شوند و درصورت عدم توانایی ابقا نمی‌شوند.

تشکیل ۳۵۳ مجمع نخبگانی

وی بیان کرد: موضوع مهم امروز ما فکر است و نیازمند جدی به فکر نو و خلاق و پویا هستیم. بر همین اساس دبیرخانه‌ای را ایجاد کردیم تا سازماندهی نخبگان را ناظر به نیاز‌های تهران انجام دهیم. مرکز مطالعات را مکلف کردیم که سازماندهی نخبگان را انجام دهد و از ظرفیت نخبگان برای تحول در شهر استفاده کند. در سطح دوم دبیرخانه‌ای در حوزه ریاست راه اندازی شود و همه حوزه‌های ما یک هیات اندیشه ورز داشته باشند.

شهردار تهران افزود: همچنین در سطح سوم هیات‌های اندیشه ورز در سطح ناحیه نیز تشکیل می‌شوند تا بتواند قوه عاقله شهرداری باشند و لوکوموتیو فکری شهرداری را حرکت دهند. یکی از کار‌های بزرگی که باید اتفاقات بیفتد این است که ۳۵۳ محله تهران هویت پیدا کنند و تعلق مکانی به آن‌ها موضوعیت جدی پیدا کند و شهر به مجموعه‌های مولد در رقابت با یکدیگر تبدیل شود. باید ۳۵۳ مجمع نخبگی و موثر در محل تشکیل دهیم تا برای ما ایده پردازی و نظارت و برای محله خودشان تصمیم بگیرند.

زاکانی ادامه داد: ذیل این قاعده برای محور ۱۵۰۰ مسجد ۵۲ فعالیت را تعریف و ۵۲ جشنواره را در طول سال برگزار می‌کنیم تا کل شهر در پارامتر‌هایی با هم رقابت کنند و در مناطق خود کانون‌هایی را تربیت کنند که عناصر حرفه‌ای را در حوز‌های مختلف جدا کرده و در مسیر و مدار قهرمانی قرار دهند.

توضیح درباره انتصاب دستیار شعر در شهرداری

وی درباره انتصاب دستیار شعر و ادبیات فارسی بیان کرد: افراد منتقد این اقدام، مسأله را با ذهن خود تفسیر می‌کنند و نمی‌دانند ما دنبال چه مسیری هستیم. در حالی که ما برای کار‌های خود استدلال و منطق داریم. در مساله انتصاب قوم و خویشی نیز به دلیل اینکه ایشان اعتماد و دانش و ممارست فکری که با بنده داشت و حضرت آقا نیز فرمود که در گلوگاه‌ها مدیریت را به فرد مورد اعتماد خود بدهید و برای شفاف سازی بیشتر حکم انشایی و بدون حقوق گذاشتیم. البته برداشتن این حکم سخت، اما صادقانه بود.

شهردار تهران عنوان کرد: گام دیگر خدمت ناظر به زدودن آلودگی‌ها از صورت شهر و تشدید خدمات در بحث‌هایی مانند فضای سبز و رفت و روب و روشنایی است که از این هفته آغاز می‌شود. با وزیر نیرو نیز در این باره صحبت کردیم تا با استفاده از امکاناتی مانند لامپ ال‌ای دی میزان مصرف را به یک هفتم برسانیم. حدود یک میلیون چراغ نیاز است که وزارت نیرو برای ۱۰ هزار چراغ قرارداد بسته و این نیازمند حضور و کمک شهرداری است.

بیشتر بخوانید: زاکانی حکم انتصاب مشاور خود در حوزه هوشمندسازی را لغو کرد

انتهای پیام/

برچسب ها: شهرداری تهران زاکانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرداری تهران زاکانی هزار میلیارد تومان شهردار تهران ۴۲ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور

دریافت 9 MB

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که شهرداری تهران چگونه می‌خواهد در طرح نور مشارکت کند، گفت: ما به هر کسی که در شهر بخواهد کاری کند، کمک می‌کنیم، به طور نمونه به معلم به اساتید کمک می شود.

او درباره اینکه آیا شهرداری می‌خواهد مامور یا ضابط تعیین کند، افزود: اما آنها (پلیس) باید اعلام کند که به چه خدمتی نیاز دارد و ما چگونه می توانیم به او کمک کنیم.

شهردار تهران با بیان اینکه نظام خدمت ما مشارکتی است و کار را با دستگاه‌ها پیش می‌بریم، افزود: هر کسی نیاز به کمک داشته باشد می‌گوید و ما در آن زمینه کمک می‌کنیم.

کد خبر 848631 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها پلیس راهور - شهر علیرضا زاکانی شهردارى تهران شهردار

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • زاکانی: برخی علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر
  • توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • زاکانی: عده‌ای علاقه دارند یک عده خاصی در کشور سود کنند و عموم مردم ضرر کنند