Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر جهانبخش یوسفی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان هشت درصد کمتر از آمار کشوری است و لازم است والدین و دانش آموزان برای دریافت این واکسن عجله کنند چرا که ممکن است با شروع آموزشهای حضوری محدودیتهایی برای حضور دانش آموزانی که واکسن دریافت نکرده‌اند در کلاس درس ایجاد شود.

وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیون و ۴۲۶ هزار دوز واکسن کرونا در استان تزریق شده است، افزود: آمار واکسینه شده ها در کردستان ۷ درصد از میانگین کشوری پایین تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت شهرستان سنندج گفت: در حال حاضر ۶۶ درصد جمعیت استان یک بار واکسن تزریق کرده اند و متوسط کشوری آن ۷۳درصد است.

یوسفی با تاکید براهمیت واکسیناسیون مادران باردار اضافه کرد: تا کنون تنها ۳۰ درصد مادران باردار واجد شرایط  اقدام به تزریق واکسن کرونا کرده اند که آمار کمی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه با وجود اطلاع‌رسانی قبلی و تاکید بر لزوم واکسیناسیون مادران باردار(بعد از سه ماهه اول حاملگی) گفت: تزریق واکسن کرونا هم برای مادر و هم جنین بی خطر است ولی با این حال همچنان استقبال مادران باردار از این واکسن بسیار کم است.

رییس مرکز بهداشت سنندج افزود: با توجه به اینکه شدت بیماری در مادران باردار بیشتر است لذا تاکید می شود همه مادران باردار واجد شرایط (۱۸ سال سن و سن حاملگی ۱۲ هفته) هر چه سریعتر برای حفظ سلامت مادر و جنین نسبت به تزریق واکسن کرونا در همه مراکز دولتی اقدام کنند.

یوسفی با تاکید بر اینکه واکسیناسیون نقش اصلی در کنترل بیماری کووید ۱۹ دارد، اضافه کرد:  زنان باردار نیز جزو گروه‌های پرخطر ابتلا به این بیماری محسوب می‌شوند و اگر مادر بارداری به کرونا مبتلا شد، حداقل باید یک ماه بعد از بهبودی و از بین رفتن علایم بیماری، برای تزریق واکسن اقدام کند.

وی با اشاره به ورود محوله بزرگی از واکسن نوع آسترزانکا به استان اضافه کرد: تزریق دُز اول این نوع از واکسن از فردا چهارشنبه ۱۲ آبان آغاز می شود.

در ۲۴ ساعت منتهی به ظهر روز دوشنبه ۱۰ آبان، ۳۲۸ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کردستان شناسایی شد و چهار نفر هم جان باختند.

۶۴۶ بیمار در بیمارتسانهای استان بستری هستند که ۸۴ نفر آنها در بخش آی سی یو تحت مراقبتهای ویژه و مداوا قرار دارند.

کرونا از اسفند ۱۳۹۸ تا ظهر دیورز در استان یک‌هزار و ۸۰۵ قربانی داشته است.

برچسب‌ها کرونا کردستان واکسن کووید 19 سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا کردستان واکسن کووید 19 کرونا کردستان واکسن کووید 19 سنندج مادران باردار واکسن کرونا تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد بسیاری داشته است.

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: این قانون در مقایسه با دیگر قوانین مصوب در مجلس یازدهم به حد نصاب خوبی رسیده است، چرا که بیشتر قوانینی که در مجلس یازدهم تصویب کرده‌ایم؛ هنوز وارد فاز اجرا نشده است، اما این قانون تا ۵۰ درصد اجرایی شده است، لازم به ذکر است که ما در مجلس یازدهم قوانین اقتصادی بسیار خوبی را تصویب کرده‌ایم که هنوز اجرایی نشده است تا مردم آثار آن را ببینند.

وی افزود: با در نظر گرفتن این نکته که تنها نیمی از قانون اجرا شده است؛ شاهد اثرگذاری بالای آن هستیم، برای مثال زمانی که قانون را شروع کردیم، افت سالانه موالید ما ۱۲.۵ درصد بود، اما در حال حاضر مطابق آمار ثبت احوال این نرخ به ۱.۶ درصد رسیده است، یعنی از ۱۲.۵ به این عدد رسیده‌ایم، اما بعضی از افراد به طور مداوم در رسانه‌ها می‌نویسند، ۱.۶ درصد یعنی حدود ۱۵ هزار تولد کاسته شده است، بنابراین قانون جوانی جمعیت شکست خورده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این افراد در حال سوءاستفاده از بی‌اطلاع مردم هستند و اشاره‌ای به ۱۲.۵ درصد ابتدای اجرای قانون نمی‌کنند و شیب نزولی را بیان نمی‌کنند.

بانکی‌پور تصریح کرد: جالب است بدانید که اصل باروری مادران ما در بازه سنی ۲۵ تا ۴۰ سال است و تعداد مادران ما در این بازه سنی در چهار سال گذشته به مراتب کمتر شده است، اما به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته است و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد زیادی داشته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم افزایش یافته است و نرخ باروری در ۱۴ استان کشور رشد کرده است، در حالی که نرخ سالانه باروری‌رو به افول بود، اما در حال حاضر توانسته‌ایم از افت آن پیشگیری کنیم، نباید فراموش کرد که نرخ باروری در کشور از سال ۹۵ به بعد حدود ۲۵ درصد افت کرده بود، اما امروز متوقف شده است.

کد خبر 750584

دیگر خبرها

  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • معلمان بهترین الگو برای دانش آموزان خود باشند
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است