Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرهنگی و رسانه‌ای فرمانده کل سپاه در اجتماع مردم گیلان به مناسبت سالروز واقعه تاریخی 13 آبان و روز مبارزه با استکبار جهانی، تاکید کرد:  برخلاف آنچه ادعا می‌شود 13 آبان 58 آغاز تخاصم آمریکا علیه ایران نیست. برخی می‌خواهند اینطور وانمود کنند که انقلابیون ایران با اشغال سفارت آمریکا سراغاز خصومت آن کشور با جمهوری اسلامی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا میگویند رفتار خصمانه آمریکا با ایران واکنشی است و نه کنشی؛ حال آنکه همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند سرآغاز مناسبات و معادلات مناقشه‌آمیز‌ ملت ایران و دولت امریکا را باید از 28 مرداد 1332 ترسیم و توصیف کرد و نه 13 ابان 58. آبان 58 صرفاً یکی از واکنشهای ایران به طیف گسترده ای از ظلمهای امریکا به ملت ماست؛ از کودتا علیه انتخاب ایرانیان تا حمایت کامل از جنایات و استبداد پهلوی تا حمایت از ساواک و پناه دادن به شاه و‌ خارج کردن و بلوکه کردن بسیاری از دارایی‌های مردم ایران و حمایت پشت پرده و بعضاً آشکار از گروهک‌ها و ...

وی با بیان اینکه 13 آبان 58 به لحاظ حقوقی و سیاسی هم کاملاً موجه است، افزود: آنچنان که شواهد متعدد نشان می‌دهد امریکایی‌ها به دنبال انجام کودتای مشابه 28 مرداد 32 علیه ایران بودند؛ و اگر لانه جاسوسی تسخیر نمی‌شد اراده عمومی ملت ایران که در انقلاب اسلامی 57 متجلی شده بود بار دیگر در مخاطره‌ قرار میگرفت. بر اساس حقوق متعارف بین‌الملل این «عملیات پیشگیرانه» از کودتای یانکیها حق مسلم ملت ایران بوده است. آمریکایی که ده‌ها کودتا در کشورهای مختلف دنیا انجام داده و ترک عادت کودتا را موجب مرض خود می‌داند.

این مدرس دانشگاه با اشاره به شهادت مظلومانه برخی شهدای گیلانی همچون شهیدان انصاری و کریمی به دست گروهک جنایتکار منافقین گفت: آمریکایی‌ها تا همین امروز از این گروهک سفاک حمایت و پشتیبانی می‌کنند و تاریخ متعفنی از ساخت و پرداخت گروهکهای تروریستی و جنایتکار علیه ملتها و بخصوص ملت ایران دارند. تاریخ شهادت میدهد که چگونه امریکاییها گروه هایی مانند منافقین را به خدمت گرفتند و یا در تاسیس گروه‌هایی مانند داعش و القاعده توان خود را به خدمت گرفتند. لذا این موارد و موارد بسیار دیگر که باید به سیاهه‌ی ملعون امریکاییها اضافه کرد نشان میدهد که چرا مردم ایران همواره از دولت بربر آمریکا منفور بوده‌اند و برائت از آن را به بخشی از فرهنگ آزادی‌خواهانه، عزت خواهانه و استقلال خواهانه خود تبدیل کرده‌اند.

مقدم‌فر‌ با تاکید بر اینکه 13 آبان 58 محصول بصیرت درست در تشخیص، شجاعت در عمل و شکل گیری یک اراده ملی برای استقلال و ازادی در ایرانیان بود، اضافه کرد: ملت ایران این تشخیص درست و شجاعت هوشمندانه را همچنان در خود حفظ کرده و در سوی مقابل این امریکاست که مانند همان سالها هنوز از شناخت ایرانیان و محاسبه‌ی توان ایستادگی و پایداری آنان عاجز است و همین مساله موجب شکستهای پی در پی آنان از مردم ایران شده است‌.

وی در ادامه به شکل‌گیری یک اجماع مهم در میان بخش قابل توجهی از صاحب‌نظران در دنیا مبنی بر آغاز افول هژمونی آمریکا در دنیا اشاره کرد و گفت: آمریکا علیرغم هیبت ظاهری نمیتواند هیچ کدام از معادلات منطقه ای و بین المللی را به سود خود به سرانجام برساند و مجبور به فرار از منطقه خواهد بود. آنها به دنبال طرح موسوم به خاورمیانه بزرگ با ژاندارمی رژیم صهیونیستی بودند اما محصول بیش از 7 تریلیون دلار هزینه و بیش از 20 سال کشتار و لشگرکشی و ... آنها اینچنین است که سوریه و عراق را باخته‌اند، نوچه‌هایشان در یمن زمین گیر شده اند و به دنبال راه فرارند، در افغانستان با یک رسوایی و شکست تاریخی عرصه را به همان گروهی که مدعی بودند میخواهند نابودشان کنند واگذار گرده و حتی عرضه‌ی فرار آبرومندانه هم نداشتند. اسراییل که میخواستند ژاندارم و پلیس و سالار منطقه اش کنند امروز از هر طرف توسط مقاومت محاصره شده و مثل‌ گربه ای که در سه کنج گیر کرده فقط چنگهای کورکورانه میزند و میداند که خلاصی نخواهد داشت!

این کارشناس مسائل راهبردی تاکید کرد: در چنین شرایطی که امریکا نه خود چشم انداز روشنی دارد و نه توانسته به داد سگ هار منطقه ای‌اش یعنی اسراییل برسد، برخی در داخل و بعضی مرتجعین  در منطقه میخواهند گیس خود را به او گره بزنند! این رویکرد غیر از آنکه به دلیل سوابق و ماهیت دولت تروریستی آمریکا غیرانسانی و غیراخلاقی و غیرعزتمندانه است، غیرعقلانی هم هست.

مقدم فر ماجرای اخیر مقابله نیروی دریایی سپاه ایران با تروریستهای امریکایی را نشانه مهمی از این افول امریکا دانست و گفت: حقیقتاً این اتفاق اخیر یک درس عبرت بزرگ هم برای امریکا و هم برای دیگر زورگویان است. دولتهایی مثل عربستان حتماً توجه خواهند کرد که دولتی که نمیتواند از خود دفاع کند و دزدی اش ناکام می ماند چطور میخواهد آنها را در این مسیر غیرانسانی نجات دهد؟

وی در پایان با اشاره به رویکرد تاسف برانگیز برخی سیاسیون در سال‌های گذشته که کشور را معطل امریکا نگه داشتند، بر ضرورت پیشرفت از طریق تکیه به توان ملی تاکید کرد و گفت: اخیرا وقتی سفرای کشورهای غربی دیدند ایران به واسطه تحریم خارجی در صنایع لوازم خانگی خود به پیشرفت و خوداتکایی مهمی رسیده میخواستند دلارهای بلوکه شده ایران را با رفع تحریم ال جی و سامسونگ معاوضه کنند. این غیر از رویکرد ضدایرانی غربیها نشان می‌دهد اگر در داخل قوی شویم-که راهی غیر از این نداریم- تحریم کنندگان هم مجبور به عقب نشینی می‌شوند، اما در این مسیر باید بسیار هوشیار باشیم و مسیر فریب غربیها را سد کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: آمریکا مقدم فر ملت ایران مقدم فر 13 آبان آبان 58

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۲۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  مهدی فرجی تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵» در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش گفت: فصل پنجم این مجموعه یک کار کاملا جاده ای بود و به لحاظ تولیدی کار کردن با این شیوه کمتر اتفاق افتاده است.

وی درباره موضوعات فیلم نامه افزود: «نون خ» همیشه دغدعه گفتن مسایل و دغدغه های مردم را دارد مسایل مانند کولبرها، قاچاق دارو و بحث انرژی اتمی و کارکرد غیرنظامی این تکنولوژی.

فرجی گفت: مجموعه «نون خ» یک روالی دارد که از فصل یک بوده است تقریبا ما برای هر فصل این مجموعه سه یا چهار قصه نویسنده طراحی می‌کند و این قصه‌ها باهم چسبندگی دارد.

در «نون خ ۵» هم نویسنده جوری طراحی کرده که قصه ها پراکندگی نداشته باشد، با صنایع دستی شروع می‌کنیم که در کرمان می خواهیم در نمایشگاه شرکت کنیم، در آنجا با فردی روبه روی می شویم که می خواهد قاچاق پرنده کند به چابهار، در چابهار با ناخدایی آشنا می‌شویم که مشکلاتی برای ناخدا اتفاق می‌افتد و قصه ماهی خاویار در روستا پیدا می‌شود و در مسیر بازگشت روستا با مسدود شدن جاده و بحث جابجایی دارو‌ها مواجه می‌شویم، کلا قصه‌ها به هم کمک می‌کنند و چسبندگی دارد و احساس پراگندگی در قصه وجود ندارد.

وی درباره انتخاب بازیگران هم گفت: در هر منطقه ای که این مجموعه را کار می کردیم از بازیگران همان منطقه استفاده کردیم و این مجموعه باعث شد که خیلی از کسانی که استعداد بازیگری دارند شناخته شوند.

وی در پاسخ به این سوال که کدام یک از فصل های این مجموعه را دوست دارد گفت: فصل یک، سه و پنج را بیشتر دوست دارم، چون کمدی‌های، قصه‌ها و شخصیت‌های جذابتری دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • کاهش تنش‌ها در منطقه محور تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • ظریف: یکی از دلایل موافقت آمریکا با برجام، کاستن از حضور خود در منطقه بود / اعراب منطقه و اسرائیل به همین دلیل با برجام مخالف بودند؛ نمی‌خواستند شاهد کاهش حضور آمریکا در منطقه باشند / خیال می‌کنیم اگر در روندی شرکت نکنیم شکل نمی‌گیرد / در کاسپین این اشتبا
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی
  • ۱۰۸ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی تعطیل شدند