Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتقال 20 نفر از فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف دوباره باعث شد حجم شکایت‌ها بالا رود تا ما به سراغ سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برویم و بپرسیم در نهایت قرار است چه بلایی سر این قانون و اجرای آن بیاید؟

به گزارش برنا؛ موضوع سهمیه اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور، موضوعی است که زمان تصویب و زمانی که پا به عرصه اجرا گذاشت مخالفانش فریاد زدند اما این موضوع هر سال زمانی که کنکورهای مختلف در کشور برگزار و نتایج آن ابلاغ می‌شود دوباره به جریان می‌افتد و دوباره سر و صدا به پا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی خبرهایی رسید که نشان می‌داد، کنکور 1400 هم از این قاعده مستثنی نبوده و حالا بسیاری از افراد از رانت والدین خود برای ورود به دانشگاه هر چند قانونی استفاده کردند، نمونه آن هم 20 نفر از ورودی‌های کارشناسی ۱۴۰۰ بودند که از امتیاز فرزندان اعضای هیات علمی برای انتقال به شریف استفاده کردند. دوباره شکایت‌ها بلند شد تا ما به سراغ سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برویم و جویا شویم در نهایت قرار است چه بلایی سر این قانون و اجرای آن بیاید.

هر کس باید بر اساس شایستگی‌اش تلاش کند

احمدحسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت:  من عنوان عضو هیات علمی به هیچ عنوان این قانون را نمی‌پسندم.

او با بیان اینکه عضو هیات علمی بودن پدر و مادر هیچ ربطی به فرزند ندارد، افزود: هر کس باید بر اساس شایستگی خود تلاش کند و درس بخواند.

فلاحی ادامه داد: من معتقدم این قانون باید عوض شود البته که چنین موضوعی یک بخشنامه و آئین‌نامه داخلی است که ربطی به مجلس شورای اسلامی هم ندارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه در صورت اصلاح چنین آئین‌نامهای همه می‌توانند عادلانه از امکانات موجود به یک شکل استفاده کنند، تأکید کرد: این قانون قبل از مجلس فعلی اجرا می‌شده است و وزارت علوم نیز باید اصلاح چنین موضوعی را انجام دهد چراکه در این خصوص تذکراتی از سوی مجلس به وزیر علوم نیز داده شده است.

او با بیان اینکه نمایندگان مجلس نیز با اجرای چنین موضوعی مخالفند و حتی در بسیاری از مواقع نمایندگان علیه منافع خود نیز رأی دادند، افزود: حتی در خصوص معافیت آزمون وکلا طی دو هفته گذشته در مجلس نمایندگان معافیت خود را در این آزمون قبول نکردند و رأی دادند همه باید در چنین موضوعاتی شرکت کنند.

انتهای پیام/ 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هیات علمی دانشگاه کنکور سر و صدا کنکور والدین آموزش و تحقیقات مجلس قانون کمیسیون آموزش و تحقیقات شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی عضو هیات علمی قانون عضو هیات علمی پدر و مادر آئین نامه مجلس شورای مجلس آئین نامه مجلس وزارت علوم نمایندگان مجلس مجلس دانشگاه اعضای هئیت علمی سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۳۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود

علی رضایی ، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با پارس نیوز، با اشاره به جزئیات طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی و اخذ مالیات از ۴ دارایی مسکن، طلا، ارز و خودرو بیان کرد: یکی از دغدغه‌هایی که در طی سال‌های اخیر مردم با آن روبرو بوده، شکل گیری بازار سفته بازی است؛ این بازار باعث شده تا قیمت برخی از دارایی‌ها از جمله ارز، طلا ،مسکن و خودرو به دلیل ورود به بازار سفته بازی، افزایش پیدا کرده و آثار تورمی آن به شدت بر معیشت مردم اثر منفی گذارد.

وی تاکید کرد: برای اینکه این موضوع برطرف شده و مشکلات در این بخش از جلوی راه برداشته شود، موضوع بحث مالیات بر سوداگری و سفته بازی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سفته بازی و سوداگری بیان کرد: مفاد این طرح و قانون هیچ ارتباطی با آحاد مردم ندارد. بنده این موضوع را به صراحت اعلام می‌کنم که اساس این مالیات، بر رویکرد سفته بازی و سوداگری است و حتی یک درصد مردم هم شامل این قانون نخواهند شد.

رضایی با بیان اینکه مجوز معاملات خودرو و واحدهای مسکونی اساساً به تعداد اعضای خانوار در قانون داده شده و خانوارها می توانند در کوتاه و بلند مدت معاملات خودشان را انجام دهند، گفت: اساساً مردم ما مشمول این قانون نخواهند شد؛ حتی بنده باید به این نکته اشاره کنم که متمکنین جامعه هم مشمول این قانون نمی‌شوند. این در حالی است که این قشر از جامعه حتی به تعداد فرزندان خودشان خودرو و ملک در اختیار دارند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مالیات بر سوداگری و سفته بازی اساساً به توده‌های مردم و حتی متمکنین هم اصابت نمی‌کند و فقط بازار سفته بازی، دلالی و سوداگری را زیر ذره‌بین قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود
  • قدردانی «سردار رادان» از نمایندگان مجلس
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد