Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه ایران آماده اعزام نیروی کار متخصص به فنلاند است، گفت: اعزام باید در چارچوب قرارداد مشخص و قانونمند باشد تا از مهاجرت‌های غیرقانونی جلوگیری شود.

به گزارش روز جمعه ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «حامد فروزان» در دیدار مدیرکل امور بین الملل امور کنسولی وزارت امور خارجه فنلاند، اظهار داشت: ما روابط دیرینه ای با فنلاند داریم که می تواند یکی از فرصت‌های خوب را برای ادامه همکاری های بین دو کشور فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوعات مختلفی در حوزه‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور وجود دارد که امیدواریم با این نشست، سطح این همکاری‌ها بین دو کشور گسترش یابد.

فروزان، با بیان اینکه موانع متعددی نیز سر راه این همکاری‌ها بین دو کشور وجود داشته است اظهار امیدواری کرد: با مشارکت و همکاری سفیر فنلاند در ایران، تعداد زیادی از متخصصین ایرانی جذب بازار کار فنلاند شوند.

مدیر کل امور بین الملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: در سال گذشته، اداره مهاجرت فنلاند، مجوز حضور ۱۷۹ نفر از متقاضیان کار ایرانی را در بازار کار صادر کرد و کشور ایران از نظر تامین نیازهای بازار کار فنلاند در بین کشورهای خارجی رتبه یازدهم را دارد.
وی، با بیان اینکه در حال حاضر، اعزام نیروی کار از طریق کاریابی های بین المللی که از سوی این وزارتخانه مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند صورت می‌گیرد، تصریح کرد: در ایران بیش از ۱۷۰ کاریابی خارجی وجود دارد که یکی از موسسات کاریابی ایران در هلسینکی هم حضور فعال دارد و فرآیند انتقال کارجویان ایرانی را انجام می دهد.

فروزان افزود: علاقمند هستیم که بخش خصوصی ایران در همکاری با موسسات خارجی فنلاند در زمینه اعزام نیروی کار فعال‌تر شود.
وی تصریح کرد: بر اساس آمارها، حدود بیش از هفت هزار ایرانی در حوزه‌های تحقیقاتی، علمی و پژوهشی در فنلاند مشغول فعالیت هستند و ایران هم از این نظر، جایگاه خیلی خوبی در کشورهای مختلف در اعزام نیروی کار متخصص تحقیقاتی، علمی و پژوهشی دارد.

فروزان ابراز امیدواری کرد که بر اساس برنامه تقویت استعداد که دولت فنلاند برای اعزام نیروی کار برنامه‌ریزی کرده است، در خصوص ارتقای سطح کیفیت اعزام نیروی کار ایرانی، نیز بتوانیم نیروی کار بیشتری را به این کشور اعزام کنیم.

وی در خصوص کیفیت نیروی کار ایرانی نیز گفت: نیروی کار ایران، جوان و متخصص است که می تواند برای کشور فنلاند یک فرصت محسوب شود.

مدیرکل امور بین الملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: به دلیل افزایش سطح تحصیلات تکمیلی و آموزش‌های حرفه‌ای در ایران، حجم بالایی از نیروهای متخصص ایرانی در کشور داریم.

وی توضیح داد: بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مهندس حرفه‌ای، بیش از یک میلیون نفر فارغ التحصیل رشته‌های معماری، بیش از یک هزار متخصص جنگلداری و بیش از ۳۵۰ هزار نفر نیز در بخش مرتبط با کشاورزی آماده به کار در کشور وجود دارد.

فروزان، نیروی متخصص در ایران را قابل توجه وکم نظیر دانست و تصریح کرد: به لحاظ فرهنگی، زمینه کسب علم و مهارت آموزی بعد از انقلاب اسلامی در ایران گسترده شد، افزایش سطح تحصیلات و مهارت مردم در جمهوری اسلامی ایران از افتخارات ما محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه ارتقای سطح استاندارد آموزش‌های مهارتی در ایران به افزایش سطح نیروی کیفیت نیروی کار ایرانی منجر شده است، افزود: ما در خصوص اعزام نیروی کار به کشورهای مختلف، دارای تجربیات موفقی هستیم و از جمله آنها می توان به اعزام نیروی کار به استرالیا از طریق بخش خصوصی اشاره کرد که امیدواریم که این تجربه برای اعزام نیروی کار به کشور فنلاند نیز تکرار شود.

مدیر کل امور بین الملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: علاقه مند هستیم که قرارداد بین بخش خصوصی ایران و فنلاند نیز در این زمینه منعقد شود تا اعزام نیروی کار به فنلاند تسهیل شود.

وی اظهار امید واری کرد: در اعزام نیروی کار متخصص و ماهر ایرانی به کشور فنلاند تسهیل گری صورت گیرد.

فروزان، همچنین اعلام آمادگی کرد: با کمک سفارت فنلاند، ارائه آموزش های مهارت و آموزش زبان به کارآموزان ایرانی قبل از اعزام صورت گیرد.

وی همچنین اعلام آمادگی کرد؛ به منظور دسترسی سریع تر به بازار کار فنلاند، دفاتر حمایتی و هدایت نیروی کار ایرانی در فنلاند تاسیس شود تا ضمن پشتیبانی از نیروی کار ایرانی، نیاز بازار کار این کشور نیز تامین شود.

مدیر کل امور بین الملل همچنین اظهار داشت: علاقه مند هستیم تا نشست های جداگانه کارشناسی نیز به صورت ویدئو کنفرانس بین دو کشور برگزار شود و هیات های کارشناسی در حوزه‌های مرتبط با وزارتخانه تبادل شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید وضعیت بیمه، اسکان، حقوق و دستمزد و نیروی کار ایرانی قبل از اعزام نیروی کار تعیین تکلیف شود، افزود: امیدواریم که همه اینها در قالب یک تفاهم نامه بین دو کشور منعقد شود.

فروزان، با بیان اینکه در ایران و همچنین در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ظرفیت‌های فراوان اقتصادی وجود دارد که می‌تواند موجب تقویت روابط بین دو کشور شود، افزود: در زیرمجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، شرکت‌های متعددی در حوزه اقلام صادراتی وجود دارند که می توانند موجب تقویت روابط اقتصادی بین دو کشور شوند.

وی همچنین تصریح کرد: ما آمادگی داریم که از هیئت‌های تجاری فنلاند نیز میزبانی کنیم تا بتوانند با ظرفیت‌های اقتصادی ایران و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی آشنا شوند.

مدیر کل امور بین الملل همچنین از سفیر فلان نیز دعوت کرد تا از ظرفیت‌های اقتصادی ایران و ظرفیت‌های این وزارتخانه بازدید داشته باشد.

در این دیدار، «پاسی اولاوی تو آمین»، مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه فنلاند، نیز ضمن قدردانی از مهمان‌نوازی ایرانیان گفت: روابط دیپلماتیک بین ایران و فلاند دارای پیشینه و قدمت زیادی است.
وی تصریح کرد: استفاده از نیروی کار تحت تاثیر شرایط کرونا قرار گرفته است.

«پاسی اولاوی تو آمین»  اظهار داشت: امیدواریم با بهبود شرایط کرونا، روابط دو کشور در این زمینه نیز بیش از پیش توسعه یابد تا بتوانیم در خصوص تقویت و تحکیم روابط اقتصادی و تسهیل شرایط کاری اعزام نیروی کار ایران به فنلاند اقدامات جدی به عمل آوریم.

مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه فنلاند با اشاره به اینکه کشورش نیازمند نیروی متخصص است، گفت: به همین منظور در تلاش هستیم بتوانیم شرایط را برای اعزام نیروی کار ایرانی به کشور فنلاند فراهم کنیم و شرایط را تسهیل کرده تا اعزام نیروی کار متخصص ایرانی با شرایط بهتری به کشور فنلاند انجام شود.

وی به برنامه تقویت استعداد برای افزایش حضور نیروهای خارجی متخصص در فنلاند اشاره کرد و افزود: ما در تلاش هستیم که بودجه بیشتری در این خصوص در نظر بگیریم تا بتوانیم نیروی کار متخصص را به فنلاند منتقل کنیم.

مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه فنلاند، با تاکید بر حذف موانع قانونی در زمینه اعزام نیروی کار به کشور فنلاند، تصریح کرد : تلاش شده است که این موانع برطرف شود تا شرایط برای ورود این افراد به بازار کار این کشور فراهم شود و در بحث مسائل حقوقی نیز با همکاری سفارتخانه درصدد هستیم تا این موانع را برطرف کنیم تا نیروی کار ایرانی بتواند وارد بازار کار فنلاند شود.

وی، همچنین در خصوص ویزا نوع D نیز گفت: بخشی از برنامه ارتقای مهارت افراد متخصص مربوط به این ویزا است و ما درصدد هستیم که افراد متخصص را به فلاند بیاوریم، این پیشنهاد در حال حاضر در مجلس این کشور مطرح است که در تابستان این پیشنهاد عملیاتی خواهد شد و در فاز اول متخصصین و کارآفرینان در بخش‌های مختلف در اولویت قرار دارند.

مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه فنلاند همچنین تصریح کرد : موارد پیشنهادی ایران به مقامات مشخص در این کشور انتقال داده خواهد شد.

در این نشست سفیر فنلاند در ایران نیز گفت: انتقال نیروی کار به ایران در حال حاضر جزو برنامه‌های اولویت‌دار در این کشور محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با موانع و مشکلات قانونی نیز در این زمینه روبرو هستیم، تصریح کرد: از جمله این موانع، می‌توان به باند های بدون مجوز و فاسد در این زمینه اشاره کرد که این مشکلات، موجب شده محدودیت‌های برای انتقال نیروی کار به فنلاند داشته باشیم، همچنین در تلاش هستیم که بودجه بیشتری را برای این کار در پارلمان تصویب کنیم./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مدیر کل امور بین الملل اعزام نیروی کار متخصص برای اعزام نیروی کار اعزام نیروی کار نیروی کار ایرانی بازار کار فنلاند نیروی کار ایران کشور فنلاند بین دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر علیرضا صباحی‌فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در بیست و ششمین دوره عملی هیئت معارف جنگ، در جمع اساتید، پیشکسوتان و دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در شهرستان دزفول، اظهار داشت: پیروزی قاطع و چشم‌گیر نیروهای مسلح کشور در عملیات «وعده صادق»، بار دیگر ضمن گرم کردن قلوب مسلمین جهان به رهبری خردمندانه فرمانده معظم کل قوا نشان از تحقق وعده الهی در خصوص لزوم حُسن ظن و توکل به اراده پیروزمندانه الهی بود.

امیر صباحی‌فرد افزود: مردم متدین، ولایی و قدرشناس ایران، با انجام این عملیات، احساس غرور کردند و این امر بار دیگر نشان از اهمیت و نقش محوری و کلیدی نیروی پدافند هوایی ارتش در تأمین آرامش و امنیت آسمان کشور و پایگاه‌های زمینی در سرتاسر کشور در طی انجام عملیات مذکور و پس از آن است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه این عملیات، نخستین رویارویی مستقیم نیروهای مسلح ایران با رژیم نحس صهیونیستی است، تأکید کرد: شکست غرور و شوکت پوشالین و دروغین رژیم منحوس صهیونیستی در نخستین رویایی مستقیم این رژیم با نیروهای مؤمن جمهوری اسلامی ایران، نشان داد که نه‌تنها این رژیم قادر به پیش بردن هیچ هدفی نیست، بلکه ضعف مفرط این رژیم در برابر آمادگی بی‌مانند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفع هرگونه تعرض به خاک کشور و حریم امن آسمان سرزمین ایران، آشکار شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، در توضیح دلایل بروز جنگ تحمیلی، بیان کرد: تغییر نظام سیاسی از رژیم پهلوی به جمهوری اسلامی، درگیر شدن ارتش در برخی مناطق مرزی و غائله‌های پیرامونی، انتقام‌جویی آمریکا از ملت ایران و نهایتاً جاه‌طلبی‌های صدام و ماجراجویی رژیم بعث عراق در خصوص قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر، از جمله مواردی بودند که به بروز جنگ هشت ساله علیه کشورمان منتهی شد.

امیر صباحی‌فرد درخصوص توانایی نیروی پدافند در دوران دفاع مقدس، گفت: در آغاز جنگ تحمیلی، نیروی پدافند هوایی تنها به برخی سامانه‌های وقت دسترسی داشت؛ ولی با وجود این، پدافند هوایی توانست با توکل به خداوند منان و اتکا به توانایی‌های جوانان خود، تمامی عملیات‌های دوران هشت سال جنگ تحمیلی را زیر چتر عملیاتی و پدافندی خود قرار داد و اجازه اشغال حتی یک وجب از خاک پاک میهن اسلامی را به دشمنان خود نداد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش ادامه داد: با آغاز جنگ تحمیلی، دکترین نیروی پدافند هوایی از دفاع هوایی محدود از برخی سایت‌ها و پایگاه‌ها به حضور در نوک پیکان حملات تغییر یافت؛ به همین دلیل این نیرو، توانست در طی دوران هشت سال جنگ تحمیلی، بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار رصد هوایی را به ثبت برساند و در فرایند سرنگون‌سازی بیش از ۶۵۰ فروند هواپیماهای جنگی دشمن مشارکت فعال داشته باشد.

وی اظهار داشت: پاسداری از صدور نفت از جزیره خارگ به عنوان مبدأ اصلی صدور نفت کشور و ممانعت از انسداد خطوط هوایی و بسته شدن فرودگاه‌های کشور، از جمله دیگر مواردی بود که نیروی پدافند هوایی ارتش در طی هشت سال دفاع مقدس به انجام آن‌ها مبادرت ورزید.

امیر صباحی‌فرد با بیان اینکه رهبری مدبرانه امام خمینی (ره) و ایثار و ابتکار عمل رزمندگان نیروی پدافند در طی هشت سال جنگ تحمیلی، از جمله عوامل پیروزی نظام جمهوری اسلامی ایران بر دشمن بعثی بود، خاطرنشان کرد: با فراگیری درس‌ها و تجربیاتی که در دوران هشت سال دفاع مقدس به دست آمده است، فرهنگ ایثار، شهادت، ابتکار عمل و خلاقیت سرلوحه تمامی کارکنان پایور و وظیفه نیروی پدافند هوایی ارتش قرار گرفته است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با تأکید بر اینکه اتکا به توان و دانش متخصصان داخلی و حرکت بر روی لبه فناوری‌های بومی‌سازی شده، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است، گفت: نیروی پدافند هوایی ارتش توانسته است با اتکا به توان و دانش متخصصان داخلی و با حرکت بر روی لبه فناوری‌های مدرن، به ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ها و سامانه‌های کشف و شناسایی، اطلاعاتی، فاوایی و پدافندی دست پیدا کند تا هرگونه نگاه چپ و خطا به کشور و حریم زمینی و آسمانی آن را در نطفه خفه کرده و قلب سیاه دشمنان این آب و خاک را نشانه بگیرد.

کد خبر 6099333 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • آمادگی کامل نیروی انتظامی برای برگزاری انتخابات دور دوم در کرمانشاه
  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟