Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از gadgets.ndtv، گزارشات نشان می‌دهند که کروم بوک‌ها و تبلت‌ها اولین کاهش سه ماهه خود را در فروش، از زمان شروع همه گیری کرونا در سال ۲۰۲۰، ثبت کردند. این در حالی است که فروش کروم بوک‌ها در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ نسبت به سال گذشته ۲۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد کاهش داشته است، فروش تبلت نیز نسبت به سال گذشته کاهش ۹.۴ درصدی را شاهد بود. در بخش کروم‌بوک، لنوو با ۲۳.۱ درصد سهم بازار پیشتاز این بخش است و اپل در سه ماهه سوم سال با در دست داشتن ۳۴.۶ درصد سهم بازار بر بخش تبلت‌ها حکمرانی می‌کند.

براساس گزارشات کاهش محدودیت‌های کرونایی در بسیاری از مناطق منجر به افزایش هزینه‌ها در دسته‌های دیگر شده که تقاضای کروم بوک‌ها و تبلت‌ها را کاهش داده است. این در حالی است که با افزایش محدودیت‌ها در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۰ ما شاهد بیش‌ترین فروش در حوزه کروم بوک‌ها و تبلت‌ها بودیم.

سهم شرکت ها از بازار فروش

همانطور که گفته شد، لنوو در سه ماهه سوم ۲۰۲۱ با فروش ۱.۵ میلیون دستگاه و ۲۳.۱ درصد از سهم بازار، بر بخش کروم بوک‌ها حکمرانی می‌کند. با این حال، رشد سالانه این شرکت با فروش ۱.۷ میلیون دستگاه در سه ماهه مشابه سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشته است. کروم بوک ایسر با فروش ۱.۴ میلیون دستگاه و با گرفتن ۲۰.۸ درصد از سهم بازار در رتبه دوم قرار دارد. دل و اچ پی به ترتیب با فروش ۱.۲ میلیون و ۱.۱ میلیون دستگاه در رتبه‌های سوم و چهارم قرار گرفتند. سامسونگ با ۰.۶ میلیون دستگاه و اشغال کردن  ۸.۹ درصد از سهم بازار در جایگاه آخر قرار گرفت. تقریباً تمام تولیدکنندگان برتر کروم بوک با کاهش رشد سالانه روبه‌رو بوده اند، به جز سامسونگ که شاهد افزایش ناچیز ۰.۲ درصدی بود.

تحلیلگر ارشد تحقیقاتی در IDC's Mobility and Consumer Device Trackers، در ارتباط با این موضوع می‌گوید: "بسیاری از مجموعه‌ها مانند مدارس و موسسات آموزشی بودجه خود را برای ارائه دستگاه‌هایی برای یادگیری از راه دور صرف و حتی خود مصرف کنندگان نیز در سال ۲۰۲۰ دستگاه‌های زیادی را برای یادگیری خریداری کردند. در نتیجه، اشباع خرید در بازار آموزش در کوتاه مدت انتظار می‌رفت. این امر به طور مستقیم بر کروم بوک‌ها و تا حدی بر تبلت‌ها تأثیر گذاشت."

اپل در عرضه تبلت در سه ماهه سوم ۲۰۲۱ با فروش ۱۴.۷ میلیون دستگاه و با گرفتن ۳۴.۶ درصد از سهم بازار، پیشتاز این بخش است و رشد سالانه ۴.۶ درصدی با فروش تنها ۱۴ میلیون دستگاه در سه ماهه مشابه سال گذشته داشت. سامسونگ با فروش ۷.۵ میلیونی و گرفتن ۱۷.۷ درصد از سهم بازار در رتبه دوم قرار دارد. تبلت‌های برند آمازون و لنوو به ترتیب با ۴.۷ میلیون و ۴.۳ میلیون دستگاه در رتبه‌های سوم و چهارم قرار دارند، همچنین هوآوی در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ موفق شد ۲.۴ میلیون تبلت را به فروش برساند و ۵.۴ درصد از سهم بازار جهانی را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید

نسخه بتا پلتفرم GeForce Now به کروم‌ بوک‌ ها آمد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کروم بوک تبلت همه گیری کرونا کاهش فروش کروم بوک ها و تبلت ها سه ماهه سوم سال درصد از سهم بازار میلیون دستگاه میلیون دستگاه سال گذشته فروش ۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۹۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • استقبال از «گارفیلد» در اولین هفته فروش/ یک فیلم خانوادگی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد