Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جعفر صبوری پور با اشاره به اینکه استان فارس با ۵.۶۳ درصد بالاترین سهم را از این اعتبارات را درکشور دارد افزود: باعنایت به جزء (۱) بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه این اعتبارات برای تولید، اشتغال و کارآفرینی با اولویت استان‌های با نرخ بیکاری بالاتر تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: رویکرد‌های تعیین رسته فعالیت‌های اولویت دار برای بهره مندی از این تسهیلات که نرخ سود آن بین ۱۰ تا ۱۶ درصد است بر اساس برنامه تحول کشاورزی با رویکرد جهادی وزیر جهاد کشاورزی و با تاکید بر کشاورزی تجاری و کسب و کار‌های کشاورزی و تمرکز بر تامین مالی زنجیره‌های عرضه و ارزش کشاورزی قراردادی با استفاده از شرکت‌های پشتیبان در قالب ۱۰ رسته فعالیت تعیین شده است.

این مقام مسئول اظهار کرد: سود تسهیلات در ۶ رسته فعالیت تولید انواع نهاده‌ها و عوامل تولید وارداتی غیر علوفه ای، توسعه زنجیره‌های ارزش و شرکت‌های پشتیبان کشاورزی قراردادی، توسعه مدرن سازی و استارت آپ‌های کشاورزی، توسعه زنجیره تولید محصول گواهی شده و بهره وری منابع پایه آب و خاک در مناطق کم برخوردار ۱۰ درصد و در مناطق برخوردار ۱۴ درصد تعیین شده است.

او بیان کرد: در ۴ رسته فعالیت تولید محصولات راهبردی با ارزش افزوده بالا، خدمات توسعه کسب و کار‌های کشاورزی، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی و بهبود خدمات بازار رسانی محصولات کشاورزی در مناطق کمتر برخوردار ۱۲ درصد و در مناطق برخوردار ۱۶ درصد استت که درسامانه سیتا سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری بخش کشاورزی به آدرس Cita.maj.ir مصادیق رسته فعالیت‌ها درج شده است.

صبوری پور تاکید کرد: سود تسهیلات درگردش نیز در تمامی مناطق ۱۴ درصد با اولویت تولید داخلی نهاده‌های دام و طیور وارداتی، فعال سازی واحد‌های تولیدی نیمه فعال و غیرفعال صنعتی و نیمه صنعتی دام وطیور و آبزیان است.

او یادآور شد: گردش کار و فرآیند بررسی و پرداخت تسهیلات با ثبت نام و ارائه درخواست در سامانه سیتا و بررسی در کمیته تخصصی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس حداکثر طی ۲ هفته و سپس بررسی در کمیته استانی در استانداری حداکثر طی یک هفته و با رعایت اولویت‌های دستورالعمل اجرایی از طریق سامانه به بانک عامل ارسال و بانک حداکثر ظرف ۱۵ روز از تاریخ معرفی در سامانه نسبت به بررسی، تکمیل مدارک، مستندات و پذیرش طرح اقدام و یا با ذکر دلایل موارد نقص در مدارک مستندات مالکیت، توجیهات فنی و اقتصادی، کمبود تضمین و وثایق مورد تقاضای بانک از طریق سامانه به دستگاه معرفی کننده عودت داده می‌شود.

صبوری پور اظهار کرد: ملاک انتخاب طرح‌های سرمایه‌ای در استان‌های با نرخ بیکاری پایین‌تر از ۱۱.۵ درصد همانند استان فارس و ۱۸ استان دیگر داشتن حداقل پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد ملاک اصلی، طرح‌های تعاونی و عشایری، طرح‌های معرفی شده قبلی از محل تبصره ۱۸ درصورتی که در رسته فعالیت‌های اعلام شده باشد نیز اولویت دارد.

او با اشاره به اینکه نداشتن چک برگشتی و بدهی به سیستم بانکی که به صورت خودکار توسط سامانه از سامانه بانک مرکزی انجام می‌شود از شرایط عمومی پذیرش خواهد بود، اذعان کرد: سرمایه گذاران عزیز بخش کشاورزی با عنایت به رسته‌ها فعالیت‌های اولویت دار و مصادیق آن که در سامانه تعیین شده است، مشروط به داشتن ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی طرح در طرح‌های نیمه تمام با مراجعه به سامانه سیتا و ثبت درخواست و بارگذاری تصویر کارت ملی، برگ اول شناسنامه در مشخصات عمومی و مدارک آب، زمین و پروانه تاسیس، در طرح‌های بازسازی و نوسازی پروانه توسعه طرح و در طرح‌های متقاضی سرمایه درگردش پروانه بهره برداری را در سامانه بارگذاری و کد رهگیری دریافت کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تسهیلات بخش کشاورزی تسهیلات بند الف رسته فعالیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۰۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن فاضلیان عضو هیأت مدیره بانک مسکن به تشریح سیاست‌های اعتباری بانک در سال جاری پرداخت و تحقق اهداف تعیین شده در قالب طرح نهضت ملی مسکن را از اولویت‌های بانک مسکن در سال جاری عنوان کرد و گفت: این بانک تنها بانک تخصصی در بخش مسکن است که در تأمین مالی طرح‌های مسکن و ساختمان همیشه پیشتاز بوده است.

عضو هیأت مدیره بانک مسکن با بیان اینکه یکی از محوری‌ترین و اصلی‌ترین محور شعار دولت طرح نهضت ملی مسکن است، گفت: تکلیف بانک در طرح نهضت ملی مسکن طی سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، تأمین مالی ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن به ارزش ۲۵۹ همت بوده است که توسط بانک مرکزی به بانک مسکن ابلاغ و بانک مسکن نیز طی این سال‌ها عمده فعالیت اعتباری خود را در اجرای این طرح متمرکز کرده است.

وی، همچنین تعیین تکلیف بقیه پروژه‌های مسکن مهر و تسریع در تکمیل و تحویل این پروژه‌ها به متقاضیان، پرداخت تسهیلات در بخش‌های دیگر از جمله ازدواج، فرزندآوری و تأمین مالی پروژه‌های عمرانی و آزادراهی را از دیگر مواردی عنوان کرد که در سال گذشته بانک مسکن در دست اقدام داشته است.

فاضلیان با بیان اینکه فعالیت‌های بانک مسکن در پرداخت تسهیلات در سه بخش طرح نهضت ملی مسکن، تسهیلات تکلیفی و تعهدی و سایر تسهیلات عادی و مرسوم بانک خلاصه می‌شود، افزود: سپرده‌های بانک، وصول مطالبات و سرمایه بانک مسکن ابزارهای بانک در راستای پرداخت تسهیلات به متقاضیان هستند که برای تقویت هریک از این بخش‌ها اقداماتی از جمله؛ ارائه طرح‌های جدید برای جذب سپرده‌های مشتریان، ارائه طرح‌های مختلف همانند بخشودگی جرایم برای وصول مطالبات و تلاش در راستای افزایش سرمایه بانک طی سال گذشته انجام شد که در سال جاری نیز همچنان این روند ادامه دارد.

این عضو هیأت مدیره بانک مسکن، علاوه بر تلاش برای پاسخگویی به نیازهای تسهیلاتی مشتریان، بر رعایت تعادل و توازن بین منابع و مصارف بانک در سیاست‌های اعتباری سال جاری تاکید کرد.

فاضلیان، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری در راستای افزایش رونق در بخش مسکن، ارتقای نظام فنی و مهندسی از طریق حمایت‌های لازم از ساخت مسکن با استفاده از فناوری‌های نوین و صنعتی‌سازی و غیره، حمایت از تولیدکنندگان و فروشندگان مصالح و تجهیزات ساختمانی و تقویت توان بخش عرضه و تقاضا از طریق اعطای انواع تسهیلات در بخش مسکن را از جمله رویکردهای بانک مسکن در تدوین سیاست‌های اعتباری بانک در سال جاری برشمرد.

وی یادآور شد: بانک مسکن به منظور تحقق خط مشی‌های اعتباری در سال جاری تغییراتی را در سیاست‌های اعتباری سال ۱۴۰۳ به صورت حمایت از واحدهای احداثی در قالب پروژه‌های صنعتی‌سازی، خانه‌های سبز، معماری ایرانی اسلامی، افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن، افزایش سقف تقسیط مطالبات ناشی از قراردادهای مشارکت مدنی احداث مسکن، افزایش سقف تسهیلات جعاله تکمیل و تجهیز مسکن، مرابحه بازسازی اساسی و مرابحه منصوبات با توجه به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها، تسهیل در شرایط صدور ضمانت‌نامه، افزایش حدود اختیارات ارزی و غیره ایجاد کرده است.

کد خبر 6099377 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۵ مزیت استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ مالیاتی برای اصناف
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • آخرین وضعیت متقاضیان تسهیلات مسکن در این بانک مشخص شد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • آغاز بارش باران در مناطق مختلف ایلام/بارش ها تا فردا ادامه دارد