Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم گرامیداشت روز استکبارستیزی با حضور فرمانده قرارگاه زینب (س) نیروی قدس سپاه و رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام و از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی برگزار شد.

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم گرامیداشت روز استکبارستیزی با حضور سردار نوعی‌اقدم فرمانده قرارگاه زینب (س) نیروی قدس سپاه و جبرائیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام و از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار رحیم نوعی اقدم، فرمانده قرارگاه حضرت زینب سپاه قدس در این مراسم با اشاره به دو قطبی بودن جهان قبل از سال ۵۷، گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از تئوریسین‌های غربی معتقد بودند که یک قطب سوم در جهان متولد شده از این رو غرب هیچگاه جمهوری اسلامی را نخواهد پذیرفت؛ پس اگر زمانی در طول تاریخ مشاهده شد که ایران و آمریکا دور یک میز درحال مذاکره اند، بدانید این آمریکا نیست که ما را پذیرفته است؛ بلکه این ما هستیم که از جریان و آرمان اصلی خود دور شده ایم.

وی با بی اثر دانستن تحریم ها، اضافه کرد: امروز ایران نفت تحریم شده‌اش را در نفتکش تحریم‌شده و در بندر تحریم‌شده تخلیه می‌کند و هیچ قدرتی نمی‌تواند به آن نگاه چپ کند. کما اینکه حزب الله لبنان زیر چتر فوق امنیتی رژیم صهیونیستی تشکیل شد، چون ایران اسلامی از این اراده حمایت کرد. بسیاری از کشور‌های منطقه روی حمایت کشوری جز ایران حساب کردند. محمد مرسی به کمک ترکیه و قذافی به کمک آمریکا وابسته بود. ولی وضعیت هر دو مشخص شد. امروز سوریه متعلق به ایران است. درست در زمانی‌که تمام کارشناسان سیاسی و امنیتی سقوط بشار اسد را در پنج روز حتمی می‌دانستند، حاج قاسم وارد سوریه شد و اسد تا همین امروز حفظ شده است. این ناشی از فرهنگ، باور و اراده‌ی ماست.

نوعی اقدم بیان کرد: فرهنگ ما و فرهنگ امام ما یک باور عاشورایی محور است. رژیم صدام این را ندانست و فریب تجهیزات پیشرفته، حمایت قدرت‌های دنیا و تعداد نیروهایش را خورد و به همین علت است که ما اراده کردیم و پیروز شدیم. نباید فراموش کنیم که آهن‌پاره‌ها سرنوشت جنگ را تعیین نمی‌کنند، بلکه این اراده‌ها هستند که آن را رقم می‌زنند.

فرمانده قرارگاه حضرت زینب سپاه قدس با بیان اینکه در بیش از سی عملیات در سوریه حضور داشته است، گفت: "در یکی از عملیات‌های شرق سوریه نزدیک مرز عراق، حاج قاسم به من گفت «ابو حسین، بلند شو برو جاده‌ی استراتژیک دمشق بغداد را آزاد کن. آمریکا گفته است می‌زنم و من یقین دارم که می‌زند. برو ببین می‌زند یا نمی‌زند. اگر زد سلام مرا به باکری برسان. اگر نزد من میام می‌بینمت. تلفات ایرانی هم نمی‌پذیرم... شاگرد باکری عین باکری عمل می‌کند.» در هفت کیلومتری هدف، آمریکایی‌ها آمدند و بمباران کردند. تانک، توپ، موشک و همه را زدند. آن‌موقع حاج قاسم تماس گرفت و گفت «ابوحسین، هواپیمای آمریکایی بالای سرت است. هرچه در دستت داری به سمتش شلیک کن. او تو را می‌بیند. یک موقع نبیند داری فرار می‌کنی. بلکه ببیند تو می‌خواهی با او بجنگی. "

همچنین سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی گفت: شهید سلیمانی می‌دانست رفتنش قطعی است و به همین علت می‌خواست حرف‌هایش و راهش پس از او ادامه پیدا کند. از این رو شروع به تولید محتوا کرد؛ و همین روش را برای سردار نوعی اقدم تعمیم داد.

وی با بیان اینکه دولت مستکبر دولتی است که دخالت در سرنوشت انسان‌ها را حق خود می‌داند، اظهار کرد: مبارزه با استکبار، در حقیقت مبارزه‌ای برای بدست آوردن آزادی است. انقلاب اسلامی و مبارزه با یک فرد مستکبر (محمد رضا پهلوی) حداقل ۱۵ یا ۱۶ سال طول کشید. پس یقینا مبارزه با دولت مستکبر (آمریکا) سخت‌تر و طولانی‌تر خواهد بود.

جبرائیلی تصریح کرد: کسانی که هنوز در پی سازش با قدرت‌های جهانی اند بدانند که استکبار هیچگاه دنبال صلح نخواهد بود؛ زیرا در ذات خودش به دنبال سلطه است. جریان لیبرال در دوران پیروزی انقلاب اسلامی نیز ظرفیت مبارزه انقلابی با پهلوی را نداشتند و به مطالبات فانتزی مثل آزادی بیان راضی بودند. این افراد هم‌اکنون نیز در پی سازش با استکبار و آمریکا هستند.

وی ضمن توصیف شرایط امروز تقابل با آمریکا گفت: پس از مانور انجام شده توسط آمریکا در سال ۲۰۰۱ که حمله به ایران را شبیه سازی می‌کرد، سران این رژیم فهمیدند که توان مبارزه تمام عیار با ایران را ندارند. به این ترتیب تنها گزینه‌هایی که این رژیم برای مقابله با ایران داشت، به حمله سایبری، تحریم مالی و اقتصادی و حمایت از اپوزیسیون محدود شد؛ که امروز کم کم در تمام این حوزه ها، ایران ظرفیت دفاع و حتی مقابله به مثل را به دست می‌آورد.

رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست‌های کلی نظام در مورد وضعیت آمریکا گفت: از آنجا که در سبد سیاست خارجی بایدن چیزی جز تحریم اقتصادی وجود ندارد او مجبور است همان روش فشار حداکثری ترامپ را ادامه دهد هرچند که تحریم‌ها بی‌اثر شده‌اند.

جبرائیلی اضافه کرد: مذاکرات جدید باید در کنار دولت و به دور از حواشی رسانه‌ای انجام شود تا برای مردم، نتایج این مذاکرات تبدیل به مسئله اصلی نشود. نباید فراموش کرد که ترعیب در ذات آمریکاست و هرگز از این سیاست دست نمی‌کشد.

همچنین حجت‌الاسلام فضلعلی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی ضمن تشکر از بسیج دانشجویی برای برگزاری مراسم گرامیداشت روز استکبارستیزی گفت: با توجه به آیه کریمه «اشداء علی الکفار رحماء بینهم» در می‌یابیم که باید با دشمنان الهی دشمن بود. داستان ما با آمریکا داستان پدرکشتگی است و این دشمنی مربوط به امروز و دیروز نیست. از شهادت دانش‌آموزان و دانشجویان گرفته تا کودتا، جنگ تحمیلی و ماجرای نفتکش همه نشان از دشمنی دیرینه این کشور با میهن ما ایران است. آمریکا تلفیقی از نفاق و کفر است. یعنی جنایت می‌کند، ولی در رسانه‌ها مظلوم نمایی خود را بازتاب می‌دهد. واقعا از کسانی که هنوز می‌پرسند چرا شعار مرگ بر آمریکا می‌دهیم، تعجب می‌کنم.

وی در ادامه ضمن اشاره به خاطره‌ای از زبان خانواده شهید قمصری تصریح کرد: این شهید بزرگوار برای درمان مجروحیتش به انگلستان منتقل شد. در آنجا درحالیکه نیاز به خون داشت گفت خون غیر مسلمان به بدنم وارد نمی‌شود. پزشکان با تعجب مشاهده کردند که همینطور است و خون از لوله پلاستیکی پایین نمی‌آید. این بود که خون سیاه پوست مسلمانی را مهیا کردند و انتقال خون را انجام دادند؛ و پزشک معالج هم از آنجایی که چندین صحنه اینچنینی از رزمندگان ایرانی دیده بود، در همان حال شهادتین را گفت و مسلمان شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرمانده قرارگاه زینب نیروی قدس سپاه سید یاسر جبرائیلی روز استکبارستیزی مذاکره با آمریکا تحریم های اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی 13 آبان فرمانده قرارگاه نوعی اقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (شنبه) هشتم اردیبهشت ماه به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌ها علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌ها علیه ایران واکنش نشان داد و این اقدامات را به شدت محکوم کرد.

وی همچنین از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه  در واکنش به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا و قطعنامه پارلمان اروپا گفت: دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض برجام و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال کرده و طلبکار باشند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

انگلیس، آمریکا و کانادا در واکنش به پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه تحریم‌های جدیدی علیه اتباع و شرکت‌های ایرانی اعمال کردند.
کنعانی با بیان اینکه ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تأکید کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

 چرا پارلمان اروپا از پرداختن به عامل اصلی بروز تنش در منطقه طفره می‌رود؟
این دیپلمات ارشد ایرانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریسم ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!
سخنگوی وزارت امور خارجه پرسید: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!
نمایندگان پارلمان اروپا پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در قطعنامه‌ای ضمن محکوم کردن حمله اخیر ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم اسرائیل، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند. آنها در این قطعنامه نسبت به حمله این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق فقط ابراز تأسف کردند.
کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین گفت: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریع‌ترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.
وی افزود: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.
اگر رشادت سپاه نبود، تروریسم داعشی تا پشت در پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود
کنعانی یادآور شد: اگر رشادت و جانفشان‌ی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریسم سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضد تروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!
سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تأکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • نراقی: فردا دانشجویان ایران در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکا و اروپا تجمع می‌کنند
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی