Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ در راستای فعالیت‌های بین‌المللی و مذاکرات صورت گرفته در چهل و هفتمین کنفرانس موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست 2019 توکیو)،  این موزه از سوی اعضای شورای سیموست به عنوان میزبان چهل و هشتمین کنفرانس سالانه انتخاب شد و سیموست 2021 تهران با عنوان «نقش موزه‌ها و مراکز علم در حفاظت از محیط زیست» به علت شیوع پاندمی کرونا در سطح جهان با وقفه یک ساله و به صورت مجازی از روز یکشنبه 16 آبان به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی چهار روزه سیموست ۲۰۲۱ تهران که ساعت ۱۲ ظهر روز یکشنبه ۱۶ آبان‌ماه برگزار می‌شود، سیف‌اله جلیلی، دبیر علمی کنفرانس سیموست ۲۰۲۱ تهران و رئیس موزه ملی علوم و فناوری ایران، آلبرتو گارلاندینی، رئیس شورای بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم)، ایچ چرکی دِمالی، رئیس کمیته بین‌المللی موزه‌های علوم و فناوری جهان (سیموست) ، بائو کی دونگ، رئیس موزه‌های آسیا و اقیانوسیه (ASPAC) و سید احمد محیط طباطبایی، رئیس ایکوم ایران سخنرانی می‌کنند.

هوگ دو ورین، رئیس سابق ایکوم جهانی، با موضوع «موزه علم به عنوان ابزاری برای توانمندسازی جامعه»، فرانسوا میرز، رئیس کرسی یونسکو در بخش مطالعه تنوع موزه‌ها و تکامل آن با موضوع «موزه‌ها، تغییر جهانی و توسعه پایدار»، جَرَن کارادنیز، استادیار دانشگاه آنکارا و عضو ایکوم ترکیه با موضوع «موزه‌ها و آموزش محیط‌زیست: بینش موزه‌های ترکیه» و ساموئل فرانکو آرکه، مدیر اجرایی مرکز فرهنگی حفاظت از کاساکُجوم گواتمالا با موضوع «فرهنگ می‌تواند شفا دهد» به عنوان سخنرانان کلیدی این کنفرانس خواهند بود.

محورهای اصلی چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست 2021 تهران) عبارتند از:

·   موزه‌ها و بهبود درک عمومی از موضوعات محیط زیستی

· موزه‌ها و آموزش محیط زیستی

· موزه‌ها و شهروندی محیط زیستی

· موزه‌ها و محیط زیست پایدار

· موزه‌ها و نمایشگاه ها و رویدادهای محیط زیستی

· موزه‌ها، محیط زیست و بحران های نوپدید با تاکید بر کووید -۱۹

و در 6 پنل اختصاصی در مجموع 34 مقاله تأیید شده از کشورهای مختلف (ایران، ایتالیا، پاکستان، دانمارک، برزیل، هند، ترکیه، آمریکا، آلمان) بر اساس محورهای همایش ارائه می‌شوند.

در روز دوم این کنفرانس، نیر طهوری، استادیار گروه هنر، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع «اصفهان: موزه طبیعت و هنر» و منیر خلقی، عضو پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری جمهوری اسلامی ایران با موضوع «مروری بر حفاظت حقوقی میراث طبیعی ایران» به عنوان دو سخنران ویژه خواهند بود.

شایان ذکر است سه کارگاه مجازی با عناوین «جایگاه موزه‌های علوم و فناوری در تعریف جدید موزه‌ها»، «موزه‌های علوم و توسعه پایدار؛ از تعهد تا عمل برای آینده پایدار» و «ارتباطات علم» و همچنین نمایشگاه مجازی «نشانه‌هایی از دویست هزار سال همبودی انسان و جانوران در ایران زمین» که بازنمود اشتراکات فرهنگی  تاریخ و طبیعت است؛ به کوشش موزه ملی علوم و فناوری ایران، کمیته ملی موزه‌های ایران، موزه ملی ایران و کمیسیون فرهنگی یونسکو ایران به معرفی آثار و شواهد دویست هزار سال ردپای همزیستی انسان و جانوران می‌پردازد، از جمله برنامه‌های جانبی کنفرانس بین‌المللی سیموست 2021 تهران است.

در بخش دیگر این کنفرانس، علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت سیموست 2021 تهران، نمایشگاه مجازی هنر دیجیتال سلوا اوزلی با عنوان «هنر دیجیتال از بهبود پایدار و برگشت‌پذیر کووید 19» و فیلم رابرت آر جینز، پژوهشگرِ موزه و سردبیر بازنشسته مجله مدیریت و سرپرستی موزه از کشور کانادا در زمینه «نقش و مسئولیت موزه‌ها در مورد بحران آب و هوا» را مشاهده کنند.

شایان ذکر است، چهل و هشتمین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها و مراکز علم دنیا (سیموست 2021 تهران) به صورت زبان انگلیسی ارئه می‌شود حضور و شرکت در کنفرانس و کارگاه‌های جانبی آن رایگان و برای همه عموم آزاد است و به شرکت‌کنندگانی که تا تاریخ 14 آبان‌ماه در سایت سیموست ثبت‌نام کرده‌اند، گواهینامه بین‌المللی صادر می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه زمانبندی کنفرانس، کارگاه‌های جانبی، پنل‌ها و نمایشگاه‌های مجازی به سایت رسمی سیموست 2021 تهران به آدرس http://fa.cimuset.inmost.ir/  و جهت ثبت نام در کارگاه‌ها و حضور در کنفرانس به صورت رایگان به لینک ثبت نام – سیموست (inmost.ir) مراجعه کنند.

کد خبر: 1117496 برچسب‌ها علوم پایه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علوم پایه چهل و هشتمین کنفرانس کنفرانس بین المللی بین المللی موزه ها علوم و فناوری محیط زیستی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۲۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است

به گزارش قدس آنلاین، جواد کریمی‌ثابت صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهش‌ماه) در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: شاهد برگزاری نخستین کنفرانس هسته‌ای در سطح بین‌المللی و به‌صورت گسترده هستیم که این رویداد علمی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران درباره تعداد آثار ارائه شده به این کنفرانس عنوان کرد: بیش از ۵۰۰ مقاله در سطح علمی بسیار بالا را دریافت کردیم که از میان آن‌ها، ۴۲۰ مقاله توسط داوران پذیرفته شد.

وی افزود: در جریان این کنفرانس ۳ روزه، برنامه‌ریزی شده تا ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار شود که در حوزه‌های گوناگون که تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهند داد.

کریمی‌ثابت گفت: حدود ۱۰۰ سخنرانی علمی در قسمت‌های گوناگون ارایه می‌شود که در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به‌صورت مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارایه آخرین دستاوردهای علمی خود می‌پردازند.


رئیس مرکز ملی نظام کیفیت و استانداردهای اتمی ایران تصریح کرد: نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگردها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار خواهد شد.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در اصفهان برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • رافائل گروسی وارد تهران شد
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان سفر می‌کند
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران