Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی هادی دبیر هیات ووشو استان اصفهان گفت: هیات ووشو برنامه‌ریزی کرده است تا از چهره‌های مطرح رشته برای آموزش مربیان به‌صورت متداوم، حرفه‌ای و تخصصی برای ارتقاء رشته ووشو استفاده کند.

وی ادامه داد: محمدرضا مختاری ورزشکار اهل کاشان قهرمان جهان و آسیا در ساندا و محسن احمدی ووشوکار اصفهانی و سرمربی تیم ملی بلغارستان در بخش دوئلین ووشو برای آموزش مورداشاره انتخاب‌شده‌اند و دوره‌ها نیز به‌زودی آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر هیات ووشو استان اصفهان با اشاره به اینکه ظرفیت مناسبی در شهرستان‌های استان برای افزایش شمار علاقه‌مندان و توانمندسازی ووشوکاران وجود دارد اظهار داشت: به‌ویژه در بخش تالو حرف‌های زیادی برای گفتن داریم و تعداد بالای ورزشکاران تیم ملی این توانایی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات ساندای انتخابی استان اصفهان تصریح کرد: این رقابت‌ها روز گذشته با حضور ۸۰ ووشوکار از سراسر استان در اصفهان برگزار شد که درنهایت تیم‌های اصفهان الف، نجف‌آباد و بُرخوار رده‌های اول تا سوم را کسب کردند.

دبیر هیات ووشو استان اصفهان با اشاره به اینکه پیش‌بینی ما حضور حداکثر ۳۰ نماینده در این دوره بود خاطرنشان کرد: پس از شیوع ویروس کرونا فعالیت ورزشکاران به‌صورت سالنی و در ورزشگاه‌ها کمتر شد، اما به‌صورت انفرادی و در فضای بار و پارک‌ها افزایش یافت و همین موضوع سبب حفظ آمادگی آنان شد و حضور تعداد قابل‌توجه در مسابقات استانی را در پی داشت.

هادی افزود: در صورت استمرار تمرینات مناسب اعضای تیم استان ووشوکاران تیم ملی قادر خواهند بود ۲ وزن از پنج وزن در تیم ملی را به خود اختصاص دهند.

استان اصفهان با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر دارای ۲۸ شهرستان، حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان‌یافته و بالغ‌بر یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی است.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هیات ووشو دوره آموزشی استان اصفهان هیات ووشو تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۵۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند

احمد غریوی گفت: با موافقت نمایندگان کارگری و کارفرما، قرار شد به جای افزایش حق مسکن، حداقل دستمزد و مزایای دیگر افزایش پیدا کند.

احمد غریوی مدیرکل روابط کار وزارت تعاون در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: یکی از دغدغه‌های رهبری در دیداری که در سال ۱۴۰۱ با جامعه کارگری داشتند، امنیت شغلی بود. در این راستا ما کارگروهی تشکیل دادیم تا در خصوص این موضوع ورود کنیم. اعضای این کارگروه شامل نمایندگان تشکل‌های عالی کارگری و کارفرمایی، قضات دیوان عدالت اداری، مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری و اساتید دانشگاه هستند.

 

وی با بیان این موضوع که در نهایت پیش‌نویس پنج ماده مورد بازنگری قرار گرفت و در قالب لایحه به به دولت تحویل داده شد، گفت: از جمله این مواد، ماده هفت قانون کار در خصوص بحث فعالیت‌های مستمر و غیرمستمر بود. در حال حاضر افرادی که در فعالیت‌های غیرمستمر مشغول هستند، می‌توانند تا چهار سال به صورت قرارداد مدت موقت ادامه کار بدهند؛ سپس بر اساس مصوبه هیات وزیران، بعد از این مدت قرارداد‌های این افراد به صورت دائمی تنظیم خواهد شد.

 

غریوی افزود: تبصره بعدی در خصوص فعالیت‌های مستمر بود که هیچ محدوده‌ای برای آن‌ها پیش‌بینی نشده بود. پیشنهاد ما برای تسهیل هر دو تبصره این بود که کارگران پنج سال به صورت موقت و سپس به صورت دائمی قرارداد داشته باشند. این موضوع در صحن هیات وزیران مطرح خواهد شد و در صورت تایید و تصویب این هیأت، لایحه به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد.

 

مدیرکل روابط کار وزارت تعاون در رابطه با بیمه بیکاری کارگران اظهار کرد: در ماده پنج قانون بیمه بیکاری، برای کارگران سهمی پیش بینی شده است که سه درصد را کارفرما پرداخت می‌کند، ولی کارگران مبلغی پرداخت نمی‌کنند. البته یک پیشنهادی وجود داشت مبنی بر اینکه کارگران هم سهم داشته باشند که در جلسات برگزار شده مورد تأیید واقع نشد.

 

وی با اشاره با اینکه تفاهمنامه سه جانبه‌ای با حضور سازمان تامین اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و معاونت روابط کار امضا شده است عنوان کرد: بنا داریم که به کارگرانی که از مقرری بیمه بیکاری استفاده می‌کنند، آموزش مهارتی داده شود تا با توانمندی دوباره به چرخه بازار کار کشور برگردند. در نتیجه امکان استفاده طیف دیگری از این امتیاز وجود خواهد داشت.

 

وی افزود: در مورد مدت زمان استفاده از بیمه بیکاری تغییراتی صورت گرفته است، اما هنوز نهایی نشده و باید در هیات وزیران تصویب شود

غریوی در پایان درباره حق مسکن گفت: شورای عالی کار در خصوص حق مسکن تصمیی نگرفته است. با موافقت نمایندگان کارگری و کارفرما، قرار شد به جای افزایش حق مسکن، حداقل دستمزد و مزایای دیگر افزایش پیدا کند. پیشنهاد حق مسکن ابتدا باید توسط اعضای شورای عالی کار مطرح شود و در هیات وزیران به تصویب برسد.

دیگر خبرها

  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • اعضای هیات مدیره پدیده مشخص شدند
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • برگزاری دوره تخصصی نماز در شهرکرد
  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • نماز اول وقت در ادارات اقامه شود
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • یک بار دیگر پادشاهی ایران در فوتسال آسیا به همگان اثبات شد
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد