Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا "مهرداد فتحی بیرانوند" روز شنبه در نشست تخصصی با موضوع نقش تورهای گردشگری در حفاظت از محیط زیست و گردشگری پایدار اظهار داشت: لرستان یکی از کم نظیرترین تنوع زیست‌محیطی کشور را دارا می باشد که به دلیل این تنوع از لحاظ کمیت و کیفیت مورد توجه بسیاری از گردشگران قرار گرفته است.

وی افزود: افزایش حضور گردشگران در لرستان موجب شده است که این استان هدف گردشگری قرار گیرد اما در این میان باید مواظب بود تا جاذبه‌های گردشگری تخریب نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی اکنون تهدید و تخریب در تنوع محیط زیستی را در تالاب ها، دریاچه ها و جاذبه‌های طبیعی شاهد هستیم که اگر نتوانیم از این جاذبه ها محافظت کنیم در آینده شاهد نابودی آن خواهیم بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان بیان کرد: اکنون گردشگری به عنوان یک صنعت در تمامی کشورهای مختلف مطرح است و ما می توانیم در این راستا سرمایه‌گذاری کنیم حتی لرستان به عنوان یک نگین می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

فتحی بیرانوند همچنین گفت: میزان ظرفیتی که یک اقلیم می‌تواند داشته باشد را ظرفیت زیستی می‌گویند اگر بیش از این ظرفیت به جاذبه‌های طبیعی فشار بیاوریم قطعا موجب تخریب محیط طبیعی می‌شود.

وی تصریح کرد: مناطق تحت پوشش مدیریت محیط زیست باید مورد حمایت قرار گیرند و مردم نیز باید با رعایت قوانین و مقررات از جاذبه‌های طبیعی استفاده کنند.

وی همچنین گفت: در برخی مواقع تورهای گردشگری با پسماند و آتش سوزی موجب تخریب محیط زیست و مناطق گردشگری می شوند که در این راستا آموزش و آگاهی در جامعه باید افزایش یابد.

فتحی بیرانوند افزود: در لرستان تغییر نگاه شکل گرفته و در این راستا میزان اطلاعات در جهت محیط زیست بین مردم افزایش یافته است اما می‌توانیم با همدلی میراث، جهاددانشگاهی و محیط زیست مشکلات را برطرف کنیم.

برچسب‌ها گردشگری سازمان حفاظت محیط زیست لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سازمان حفاظت محیط زیست لرستان گردشگری سازمان حفاظت محیط زیست لرستان محیط زیست جاذبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۶۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد

شهردار شهرکرد با بیان این که وجود پیاده راه در شهر می‌تواند یک ظرفیت گردشگری خوبی ایجاد کند، گفت: در کنار مسیر گردشگری فرهنگ و هنر پروژه پیاده راه شدن خیابان ملت در سال جاری شروع می‌شود

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد حسین واحدیان امروز _سه شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته گردشگری شهرداری شهرکرد، اظهار کرد: یکی از پارامتر های توسعه‌های پایدار هر شهر توجه به حوزه گرشگری است نحو مدیریت گردشگری نیازمند برنامه ریزی صحیح و دقیقی است که منجر به درآمد پایدار یا بلعکس تخریب اجتماعی فرهنگی و هزینه گزاف می‌شود.

وی با بیان این‌که در سالیان گذشته به موضوع گردشگری در بودجه شهرداری نگاه ویژه‌ای شده، افزود: در صورتی که ظرفیت های شهری معرفی شود ولی زیرساخت‌های گردشگری مناسبی وجود نداشته باشد نتیجه عکسی در جذب گردشگر به وجود می‌آید، در کنار معرفی شهرکرد باید زیر ساخت‌ها برای حضور مسافران مهیا شود.

شهردار شهرکرد گفت: در راستای تکمیل مسیر گردشگری فرهنگ و هنر به علاوه سازمان عمران باید دیگر سازمان‌ها هم پای کار بیایند.

واحدیان با بیان اینکه وجود پیاده راه در شهر می‌تواند یک ظرفیت گردشگری خوبی ایجاد کند، ادامه داد: در کنار مسیر گردشگری فرهنگ و هنر پروژه پیاده راه شدن خیابان ملت در سال جاری شروع می‌شود و مردم در این خصوص سوالاتی دارند که باید این موضوع تبیین شود.

وی اضافه کرد: برای جهانی شدن شهرکرد شهر ملی نمد باید دستگاه‌های مختلف فرای شهرداری پای کار باشند

شهردار شهرکرد خاطر نشان کرد: از روز شهرکرد به عنوان یک ظرفیت گردشگری مناسبی برای حضور گردشگران باید استفاده شود و اقدامات موئثر جهت ملی شدن این روز باید عملی شود.

توسعه گردشگری، توسعه شهر را در پیش دارد

اکبر ایازی رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد، در این جلسه اظهار کرد: با توسعه بخش گردشگری، جذب گردشگر و مسافر به استان و شهر شهرکرد موجب رونق بازار و توسعه سایر بخش‌ها می شود.

وی با بیان این‌که حوزه گردشگری و نمد در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به صورت جدی دنبال می شود گفت: هم اکنون در این دو حوزه از کارشناسان مجرب و متخصص در حال فعالیت هستند که خوشبختانه چند سال گذشته در حوزه‌های گردشگری و نمد رشد خوبی صورت گرفته است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد اضافه کرد: حضور در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در تهران و معرفی شهرکرد به عنوان شهر ملی‌نمد به سایر استان‌های کشور یکی از اقدامات مثبت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد بوده است.

ایازی تصریح کرد: اقدام مهمی که سال گذشته از سوی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد در بخش گردشگری صورت گرفته، مشخص شدن مسیر گردشگری است که از سقاخانه ارباب میرزا شروع و به کوی نمدمالان منتهی می‌شود.

کد خبر 749437

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • پیاده‌راه خیابان ملت شهرکرد، موجب جذب گردشگر خواهد شد
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین