Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رادیو ورزش؛ فرشاد علیزاده سرمربی تیم كشتی امید درباره رقابت‌های جهانی صربستان اظهار داشت: امسال برای جامعه كشتی سال متفاوتی بود. به دلیل شیوع ویروس كرونا چندین مسابقه برگزار نشد. با یك تیم جدید كه به عضویت تیم ملی درآمده در مسابقات جهانی بلگراد صربستان شرکت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سطح بالای مسابقات افزود: تیم روسیه با یك تیم و كادر فنی كامل شركت كرده بود. این تیم سرمربی تیم بزرگسالان خود را هم همراه داشت كه كشتی گیران را كمك و راهنمایی می كرد. تمام دغدغه آنان برنده شدن بود. روس ها از تمام ظرفیت خود برای این مسابقات استفاده كرده و برای قهرمانی آمده بودند. ما امسال جوانانی را انتخاب كردیم كه تجربه لازم برای بازی های امید را نداشتند.

فرشاد علیزاده عملكرد تیم امید را اینگونه ارزیابی كرد: اقای دبیر بسیار تاكید دارند كه همه كشتی گیران میدان ببینند. در صربستان همه تلاش خود را كردیم. ما حتی می توانستیم کشتی گیران تیم بزرگسال خود همچون مختاری و ساروی را كه هنوز می توانند در مسابقات امید شركت كنند را اعزام كرده و قهرمان جهان شویم. در وزن 72 یا 97 كیلوگرم از جوانانی استفاده كردیم كه می توانند آینده كشتی ما را تضمین كنند. امیر عبدی در وزن 72 برای قهرمانی خیلی جسورانه جنگید. نفر سوم جوانان ما در دور اول مغلوب كشتی گیر اتریشی می شود. فضای مسابقات واقعا متفاوت است. سطح این دیدارها كمتر از مسابقات جهانی بزرگسالان نبود. حتی مختاری بسیار اصرار داشت تا در این رقابت شركت كند اما ما خواستار استفاده از جوانان بودیم.

او از حضور حضرتی به عنوان مربی در تیم گفت: با توجه به جوان بودن تیم و کادر، من حضور حضرتی و سایر مربیان استان های مختلف را درخواست کردم. حضور مربیان استان‌ها باعث ایجاد یک تجربه بزرگ شد تا آنان در باشگاه ها هم بتوانند نفرات خوبی را به لحاظ فنی تربیت كنند. بعد از مسابقات نروژ یك اردوی 10 روزه داشتیم كه آقای حضرتی، خود را به این مسابقات رساند و حضور او یک اتفاق خوبی را رقم زد. در آنجا همچنین با آقای بنا هم در ارتباط بودم.

سرمربی تیم كشتی امید از برگزاری مسابقات لیگ به دلیل ارتقاء سطح كیفی و فنی كشتی گیران ابراز امیدواری و عنوان کرد: ما می توانیم از دل مسابقات لیگ، كشتی گیران را شناسایی كرده تا بتوانند در آینده برای كشورمان افتخار آفرینی كنند. اردوی بسترسازی کشتی فرنگی و آزاد هم در خانه كشتی شهید صدرزاده در حال برگزاری است. زمان مسابقات لیگ خوب نبود. ما بیشتر از 3 اردو را نتوانستیم برگزار كنیم. دو تیم ملی امید و نیروهای مسلح در خانه كشتی شهید هادی تمرین می كردند و این ازدحام باعث شد تا تعدادی از بازیكنان بیمار شوند. اما به هر حال به این مسابقات اعزام شدیم.

علیزاده از وضعیت جسمانی بازیکنان گفت: اجازه کشتی گرفتن به دادمرز را نمی‌دادیم. حتی او را به بیمارستان هم بردیم ولی نتوانستند کاری انجام دهند و با توجه به تجربیات خود توانستیم او را سر حال كنیم. رییس فدراسیون روی سلامتی همه بازیکنان بسیار تاکید داشتند. قرعه و هم گروهی سختی را با كشورهای به نام این رشته داشتیم. كاویانی نژاد هم در اردوی اول به دلیل سرماخوردگی تمرین نكرد. جواد رضایی و عبدی هم بیمار شدند. در نهایت این تیم را اعزام كرده و تمام تلاش خود را برای کسب بهترین نتیجه انجام دادیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون کشتی اخبار ورزشی کشتی گیران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۸۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!

سرمربی تیم فوتبال امید مقاومت بسیج گفت که در مسابقات رده‌های پایه گاهی اوقات تماشاگران با سلاح سرد در ورزشگاه حاضر می‌شوند. - اخبار ورزشی -

محمد برزگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تعلیق تمامی مسابقات لیگ 2 تهران بعد از ضرب و شتم داور اظهار داشت: هر چقدر از لیگ برتر فاصله می‌گیرید، مسائل عجیب و غریب در فوتبال ما بیشتر می‌شود. 10 سال است که بدون وقفه در سطح پایه کار می‌کنم و 20 مورد از چنین مواردی جلوی چشمم اتفاق افتاده است. واقعاً لازم است که هیئت فوتبال تهران، کمیته داوران و مراجع ذیصلاح به مسئله ورود و با آموزش، توجه و تنبیهات مناسب از چنین موضوعاتی پیشگیری کنند.

تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور

وی افزود: داوران جزو اقشار زحمتکش جامعه هستند و اکثریت آنها بسیار خوب کار می‌کنند اما باید به بحث داوری رسیدگی شود. بعضی داوران خیلی مغرضانه سوت می‌زنند. ما در تیم امید مقاومت بسیج بارها از بحث داوری لطمه دیدیم با اینکه بیشتر داوران انسان‌های شریف و زحمتکشی هستند. برخی اشتباهات غیرقابل اجتناب است؛ اما داوری نباید مغرضانه صورت بگیرد. حضور ناظران ویژه داوری، افزایش آموزش‌ها و حقوق داوران به ما کمک خواهد کرد. ضربان قلب بازیکنان جوان بالا است و اگر داور 4 صحنه اشتباه سوت بزند، امکان بروز رفتاری خارج از شأن وجود دارد. تیم‌ها و مربیان باید از نظر روحی- روانی روی تیم خودشان کار کنند تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

سرمربی تیم امید مقاومت بسیج عنوان کرد: گاهی اوقات خانواده‌ها و طرفداران تیم‌ها روی سکوها مستقر می‌شوند و بعد از بروز احساسات و عواطف‌شان نسبت به بازیکنان تیم‌ رقیب، شاهد درگیری‌های بسیار شدید هستیم. این موارد کم نیست. با این تدبیر که محل استقرار تماشاگران میزبان و میهمان جدا باشد، خیلی از حواشی کاهش پیدا می‌کند. قبل از ورود به فضای زمین مسابقه حتماً وسایل همراه افراد چک شود.

برزگر یادآور شد: بعضی اوقات افرادی که شرایط مناسبی ندارند و به همراه خود وسایل غیرمجاز  و سلاح سرد مانند قمه و... همراه دارند روی سکوها مستقر می‌شوند و داوران را تهدید می‌کنند. مثلاً می‌گویند بعد از مسابقه همدیگر را می‌بینیم. خواه یا ناخواه داور از این جهت تحت فشار روحی- روانی قرار می‌گیرد و روی قضاوتش تأثیرگذار خواهد بود. داوری که قرار است مبلغ معینی حقوق دریافت کند با خود فکر می‌کند مگر می‌خواهم چقدر حقوق بگیرم که عضوی از بدنم ناقص شود. این موارد است که باید مراجع ذیصلاح به آنها رسیدگی کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که زیرساخت‌ها و محل برگزاری مسابقات سطوح پایین‌تر فوتبال چه میزان در شرایط روحی- روانی و بروز خشونت تأثیرگذار است، تصریح کرد: به این موضوع هم باید توجه‌ای ویژه‌ شود. یکی از ورزشگاه‌های میزبان مسابقات در میان کوره‌های آجرپزی و زمین واقع در پارک قرار دارد. هر تماشاگری با هر نوع برخوردی می‌تواند از پشت فنس‌ها شاهد بازی باشد. چنین مسائلی قطعاً تأثیر منفی دارد و زمینه بروز خشونت را فراهم می‌آورد. در بعضی ورزشگاه‌ها فاصله رختکن تا زمین زیاد است و اگر بخواهند به راحتی می‌توانند به داوران و اعضای تیم‌ها صدمه بزنند. بنابراین باید در کنار افسران امنیتی کنار زمین، از نیروهای انتظامی روی سکوها و اطراف ورزشگاه هم به خوبی بهره‌ برد.

سرمربی تیم امید مقاومت بسیج گفت: این مسائل زیرساختی را به مسئولان منتقل کردیم؛ اما می‌گویند چون تعداد تیم‌ها زیاد و زمین برگزاری مسابقات کم است. لزومی ندارد که این حجم بازی با این تعداد سهمیه برگزار شود. باید امتیازات باشگاه کمتری به افراد فروخته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو
  • آغاز مسابقات لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد
  • سوت آغاز لیگ فوتبال امید‌های مناطق کشور در محمودآباد به صدا در آمد
  • کشتی‌گیران اسرائیلی به دلیل تحریم ترکیه، از حضور در المپیک پاریس محروم شدند
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • برزگر: بعضی هواداران با سلاح سرد بازی‌ها را تماشا می‌کنند!
  • حسن یزدانی خود را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • حسن یزدانی خودش را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سکوت دبیر و ادامه جولان چاقوکش‌ها در کشتی