Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه با اشاره به حضور دو هزار کودک با مادر ایرانی و پدر افغانستانی در استان کرمان، تاکید کرد: تعیین تکلیف اسناد هویتی این کودکان باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گزارش برنا؛ حجت الاسلام و المسلمین نورالله قدرتی در اختتامیه کارگاه نظام عدالت برای اطفال و نوجوانان با تاکید بر کودکان مهاجر و پناهنده در کرمان با اشاره به این مطلب که 79 مصوبه در مورد حقوق کودک  و 330 مصوبه در مورد اتباع و مهاجرین در دو جلد کتاب جمع آوری شده وجود دارد، ادامه داد: کارگاه نظام عدالت برای اطفال و نوجوانان با تاکید بر کودکان مهاجر و پناهنده به رعایت بیشتر حقوق این قشر بیانجامد زیرا اطفال و نوجوانان سنگ بنای جامعه هستند که باید به آن توجهی خاص و ویژه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد:  باید به وضعیت جسمانی، روحی، ذهنی، اخلاق، تغذیه و تربیت اطفال و نوجوانان توجه ویژه ای شود.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه ضمن بیان اینکه تکلیف اصلی برای صیانت و شخصیت اطفال و نوجوانان و رشد و تعالی آنها روی دوش والدین است، تاکید کرد: مسئولیت های والدین، تکلیف حکومت ها، مسئولان و سازمان های مربوطه را نفی نمی کند و نه تنها که سازمان ها بلکه تک تک افراد جامعه در این زمینه وظیفه دارند.

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی تصریح کرد: نباید به جایی بیانجامد که کودکی برای لقمه نانی، سرپناهی و ... سرقت کرده و یا تحلفی را مرتکب شود و یا کودکی چنان در جامعه رها شود که عده ای طمع کرده و از او در بحث سرقت، تکدی گری، قاچاق و .... سوء استفاده کنند.

وی اظهارداشت: عمده وظایف در حوزه اطفال و نوجوانان از جمله در زمینه تحصیل، امنیت و ... در دست نهادهای اجرایی است و در این زمینه اعتبارات نیز در اختیار آنها قرار دارد اما اگر دستگاه قضایی جدی به میدان آید و از قدرت قلم خود به جا، به موقع، قاطعانه و شجاعانه استفاده کند می تواند زمینه ای را فراهم کند که حقوق کودکان در جامعه هر چه بیشتر حفظ شود.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه گفت: دادستان ها و روسای حوزه های قضایی باید جایگاه خود برای حفظ حقوق اطفال و نوجوانان را جدی بگیرند زیرا سرنوشت آینده کشور به دست همین نوجوانان و جوانان است.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی افزود: جهان بشریت بعد از جنگ های جهانی اول و دوم به موضوع کودکان توجه ویژه ای کرده است و بیشتر قوانین این حوزه در این بازه زمانی مصوب شده است، هر چند که در اجرای آن اقدام قابل توجهی انجام نشده است.

وی با اشاره به اینکه نقش بانوان در تربیت، رشد و تعالی کودکان بیشتر از مردان است، ادامه داد: توجه به حقوق کودک مختص به بعد از ولادت وی نیست و حتی در قبل از تولد وی نیز باید به آن توجه شود و این موضوع در آموزه های دین مبین اسلام نیز مورد توجه قرار گرفته بطوری که حتی مراقبت های قبل از انعقاد نطفه توجه شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دادگستری استان کرمان دادگستری کل استان کرمان معاون حقوقی قوه قضاییه اطفال و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آغاز کمپین واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان