Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-محققان چینی در مطالعات اخیر خود موفق شدند تاثیر داروی بیماری ریوی را با استفاده از نانوفناوری افزایش دهند.

در مقاله جدیدی در مجله BIO Integration، محققانی از دانشگاه پزشکی Wenzhou، چین، پیشرفت در کاربرد سیستم‌های دارورسانی مبتنی بر نانو و میکرو در دارورسانی ریوی را مورد بحث قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نانوفناوری با توسعه ذرات در ابعاد نانو مرتبط است که می‌تواند در طیف وسیعی از کاربرد‌ها در زمینه پزشکی مورد استفاده قرار گیرد. این فناوری اهمیت بیشتری در زمینه تحقیقات دارویی به ویژه در تحویل دارو پیدا کرده است، زیرا منجر به افزایش عملکرد داروی درمانی، بهبود حلالیت دارو، تحویل هدفمند آن به مکان‌های خاص، به حداقل رساندن عوارض جانبی و زمان ماندگاری طولانی‌مدت دارو در محل مورد نظر می‌شود.

تا به امروز استفاده از فناوری نانو به ارائه مزایای متعددی در درمان بیماری‌های مزمن مختلف ادامه می‌دهد و منجر به پیشرفت‌های قابل‌توجهی در نتایج درمان می‌شود. استفاده از سیستم‌های تحویل مبتنی بر نانو مانند لیپوزوم‌ها، میسل‌ها و نانوذرات در دارورسانی ریوی، یک استراتژی امیدوارکننده در دستیابی به رسوب دارو و حفظ رهاسازی کنترل‌شده دارو در ریه‌ها نشان داده است. آن‌ها به طور گسترده‌ای برای به حداقل رساندن خطرات سمیت دارو در داخل بدن مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

نویسندگان این مقاله پیشرفت‌های اخیر در کاربرد سیستم‌های تحویل مبتنی بر نانو و میکرو را در دارورسانی ریوی برای درمان بیماری‌های مختلف ریوی، مانند سرطان ریه، آسم و بیماری انسدادی مزمن ریه مرور می‌کنند. محدودیت‌ها در کاربرد این سیستم‌های دارورسانی و برخی استراتژی‌های کلیدی در بهبود خواص فرمولاسیون آن‌ها برای غلبه بر چالش‌هایی که در تحویل دارو با آن مواجه می‌شوند نیز مورد بحث قرار می‌گیرند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران