Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضایی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار کرد: این صندوق از مهرماه سال گذشته در استان راه‌اندازی شد، صندوق پژوهش و فناوری در سه حوزه «سرمایه‌گذاری خطرپذیر یا جسورانه»، «ضمانت‌نامه» و «تسهیلات» فعالیت دارد.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان گلستان با بیان اینکه در استان مجموعاً هفت مرکز رشد فعال است، تصریح کرد: افرادی که عضو هر کدام از مراکز رشد باشند می‌توانند از خدمات مادی صندوق استفاده کنند، شرکت‌های خلاق از طریق سامانه معاونت ملی باید ثبت‌نام و مجوز داشته باشند تا به آن‌ها خدمات تعلق بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی با اشاره به اینکه خدمات عمدتاً به صورت تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد چهار الی ۱۲ درصد ارائه می‌شود، گفت: تسهیلات فوری با کارمزد بالاتر نیز داریم که این تسهیلات بستگی به توجیه اقتصادی طرح پرداخت می‌شود، علاوه بر این منابع معاونت علم و فناوری ریاست‌جمهوری که حدود ۷ میلیارد تومان است برای تجاری‌سازی به شرکت‌های فناوری ارائه می‌شود که با نرخ چهار درصد است و یک‌سال تنفس دارد.

وی ادامه داد: تسهیلات دیگری از منابع داخلی خودمان صندوق با نرخ ۱۲ درصد به عنوان سرمایه در گردش تا مبلغ ۵ میلیارد تومان پرداخت می‌کنیم.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان گلستان از دریافت خط اعتباری برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عضو صندوق نوآوری و شکوفایی استان خبر داد و گفت: این اعضاء در قالب تولیدات صنعتی، لیزینگ، استثنا، سرمایه در گردش مورد حمایت قرار میگیرند.

رضایی بیان کرد: منابع دیگری از محل تفاهم‌نامه با بانک‌های طرف قرارداد که منابع ارزان‌قیمت هستند به اعضای متقاضی پرداخت می‌شود، تمامی تسهیلات پارک علم و فناوری از طریق صندوق به‌ عنوان کارگزار مالی پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق پرداخت می‌شود، گفت: این عدد در سال‌های قبل ۴ میلیارد تومان بود که اکنون به رشد ۱۰ برابری رسیده‌ است.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان گلستان با اشاره به اینکه در حوزه سرمایه گذاری خطرپذیر 10 میلیارد تومان تسهیلات به طرح های فناورانه تعلق می‌گیرد، اظهار کرد: همچنین  برای شرکت‌های فناور و دانش بنیان ضمانت‌نامه از سوی صندوق ارائه می‌شود، شرکت‌ها برای اینکه در مناقصه شرکت کنند باید به بانک مراجعه می‌کردند در حال حاضر بدون مراجعه به بانک یک‌روزه صدور مجوز انجام می‌گیرد.

رضایی با بیان اینکه شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، بدون نیاز به گردش مالی از تسهیلات برخوردار می‌شوند، گفت: صندوق پژوهش فناوری ۷۶ درصد آن خصوصی و ۲۴ درصد آن دولتی است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ جذب اعتبار جزء صندوق‌های برتر در سطح کشور هستیم، افزود: پارک علم و فناوری ۱۲ درصد از صندوق سهام دارد.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان گلستان با تشریح حمایت‌های تسهیلاتی صندوق گفت:  شهرک صنعتی آق‌قلا در حوزه برق یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات چهار درصدی از صندوق دریافت کرد، یک شرکت در آزادشهر برای تولید نمک سبز از گیاه سالی کورنیا تسهیلات ۴۰۰ میلیارد تومانی قرض‌الحسنه دریافت کرد، شرکت سپید تن پرنیان برای تولید ماسک و تجهیزات پزشکی از تسهیلات قرض‌الحسنه این صندوق بهره‌مند شد.

رضایی با بیان اینکه صندوق برای تجاری‌سازی طرح‌ها تسهیلات می‌پردازد، اظهار کرد: بیش‌ از ۲ میلیارد تومان سرمایه در گردش از محل صندوق پرداخت شده است، از محل منابع دیگر نیز ۷ میلیارد تومان به صندوق نوآوری و بانک‌ها معرفی شدند.

وی با اشاره به تسهیل‌گری دریافت تسهیلات از صندوق گفت: کسانی که از صندوق تسهیلات می‌گیرند اصلا درگیر بروکراسی اداری نمی‌شود، مراحل معرفی ضامن و پرونده‌سازی در محل صندوق انجام می‌شود.

انتهای پیام/83019

منبع: فارس

کلیدواژه: 2 میلیارد تومان تجاری سازی محمد رضایی محمد رضایی میلیارد تومان پرداخت می شود دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۴۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان