Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه سادات مهدویانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: وضعیت استان مرکزی از نظر ذخایر خوبی وضعیت نسبتا مطلوبی است، اما در مجموع میزان مصرف خون به دلیل فعال شدن اتاق‌های عمل بعد از پیک کرونا ۲۰ درصد افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف خون نیازمند مراجعه بیشتر مردم به پایگاه‌های انتقال خون هستیم، این درحالی است که اهدای خون شرایط سختی نداشته و افراد بین ۱۸ تا ۶۵ سال به راحتی می‌توانند خون خود را اهدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل سازمان انتقال خون استان مرکزی با بیان اینکه افرادی که واکسن سینوفارم و برکت دریافت کرده‌اند، منعی برای مراجعه به اهدای خون ندارند، اظهار کرد: افرادی که واکسن  آسترازنکا و  واکسن اسپوتنیک دریافت کرده‌اند ۱۴ روز بعد از دریافت واکسن می‌توانند خون اهدا کنند.

مهدویان گفت: در ۷ ماهه گذشته ۲۵ هزار و ۱۸۵ نفر برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۲۱ هزار و ۹۵ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۶.۵ درصد اهدا کنندگان زن و ۵۵.۵ درصد اهدا کننده مستمر بوده‌اند، بیان داشت: بخشی از خون اهدایی استان به سایر استان‌ها ارسال شده است.

مدیرکل سازمان انتقال خون استان مرکزی با اشاره به فعالیت دو پایگاه خون در اراک و ساوه خاطرنشان کرد: پایگاه‌های انتقال خون اراک از ساعت ۷.۵ صبح تا یک ظهر و از ساعت ۱۴ تا ۱۹ شب آماده دریافت خون از اهداکنندگان است.

مهدویانی بیان داشت: ۶۰ درصد اهداکنندگان خون اهدا کنندگان مستمر هستند که با توجه به افزایش مصرف خون به شدت به جوانان و اهداکنندگان جدید نیاز است.

به گفته وی شاخص جمعیت به اهدای خون در کشور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۲۵ نفر است  که در استان مرکزی این شاخص ۲۶ است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: اهدای خون اهدای خون استان مرکزی انتقال خون مصرف خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری

ناظر گمرکات کردستان گفت: حجم مبادلات تجاری از طریق گمرکات کردستان در فروردین سال جاری بالغ بر ۴۲۷ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از ۴۱۴ میلیون دلار بوده است که از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حوزه نظارت گمرکات کردستان، فرامرز امیدی از صادرات ۱۶۴ هزار تنی انواع کالا به ارزش ۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد و اظهار کرد: از این میزان، ۱۳۹ هزار تن به ارزش ۴۲ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار و خروج شده است.

وی افزود: رشد وزنی صادرات در فروردین امسال نسبت به سال قبل ۱۰ درصد بوده است که عمده کالاهای صادر شده از این گمرکات انواع محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی، مصالح ساختمانی، انواع شیشه (جام) و فرش بوده که به کشورهای عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت ارسال شده است.

ناظر گمرکات کردستان خاطرنشان کرد: میزان واردات قطعی و ورود موقت از گمرکات تحت نظارت استان در یک ماه اول سال‌جاری در مجموع ۱۴ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۳۸ میلیون دلار بوده که سهم واردات قطعی ۸۰۸ تن به ارزش هفت میلیون دلار بوده و در مجموع واردات و ورود موقت از نظر ارزش دلاری شش درصد رشد داشته است.

امیدی گریزی به کالاهای وارداتی نیز زد و گفت: عمده کالاهای وارداتی عبارت است از شمش طلا، آلومینیوم، کالاهای واسطه‌ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی موردنیاز مرزنشینان بوده که از کشورهای عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص شده‌اند.

وی ادامه داد: در فروردین ۱۴۰۳ تشریفات گمرکی بیش از ۲۴۴ هزار تن انواع کالای ترانزیتی به ارزش بالغ بر ۲۹۷ میلیون دلار از گمرک باشماق صورت پذیرفته که مقدار ۲۰۵ هزار تن آن به ارزش ۲۳۷ میلیون دلار طی ترانزیت مبدا به کشور ورود شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی رشد ۶۳ درصدی را به همراه داشته است.

ناظر گمرکات کردستان اضافه کرد: در مدت مذکور نیز ۳۹ هزار تن کالا به ارزش بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار از گمرکات استان طی ترانزیت خارجی مقصد به کشور عراق خارج شده است.

امیدی تصریح کرد: تشریفات گمرکی بیش از چهار هزار تن کالا در رویه خروج موقت به ارزش تقریبی ۱۸ میلیون دلاری انجام شده که در مقایسه با سال قبل به لحاظ وزنی ۲۴ درصد و از نظر ارزش ریالی ۲۳ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: درآمدهای گمرکات استان در فروردین سال جاری بیش از ۳۲۷ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

کد خبر 749987

دیگر خبرها

  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است
  • قیمت طلا و سکه امروز 13 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • اهدای جوایز نفیس برای کاهش ۱۵ درصدی مصرف در ۲۱ هفته
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند