Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائتلافی از شرکت های صنعتی اعلام کرده اند اهداف خود برای تولید هیدروژن بدون انتشارات از برق حاصل از انرژی‌های بادی و خورشیدی را در دستور کار خود قرار می‌دهند.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، شرکت ها و دولت ها استفاده از هیدروژن سبز حاصل از الکترولیز آب را با برق تولیدی از انرژی های تجدیدپذیر به عنوان راهی برای کاهش انتشارات کربن در نظر گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال مشکل این است که تولید هیدروژن به این روش، یعنی تولید هیدروژن سبز، چهار برابر بیشتر از تولید هیدروژن خاکستری هزینه دارد. هیدروژن خاکستری از برق حاصل از احتراق گاز طبیعی یا دیگر سوخت های فسیلی به دست می آید.

ابتکار جهانی منجنیق هیدروژن سبز GHC (The Green Hydrogen Catapult) هدفگذاری کرده است تا سال 2026 بتواند 45 گیگاوات الکترولیز با برق سبز تولید کند. این میزان الکترولیزر می تواند هیدروژن لازم برای 45 کارخانه متوسط نورد فولاد تولید کند درحالی که انتشارات گازهای گلخانه ای این کارخانجات را که حاصل مصرف سوخت های فسیلی کاهش دهد.

تامین مالی ابتکار GHC بر عهده شرکت صنایع فورتسکیو فیوچر، گروه تولید انرژی های سبز فورتسکیو، شرکت تولید برق اورستد هلند و استارت آپ فولاد سبز  H2 است.

پیشتر این ابتکار از هدف تولید 25 گیگاواتی الکترولیز خبر داده بود.

هیدروژن سبز را می توان به عنوان سوخت سلول‌های سوختی در خودروها استفاده کرد. همچنین این نوع سوخت در ترکیب با گاز طبیعی می تواند برای احتراق پاکتر در صنایع یا کشتی رانی استفاده شود.

 

برچسب هاانرژی امروز خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) سلول سوختی صنایع فولاد هیدروژن خاکستری هیدروژن سبز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز سلول سوختی صنایع فولاد هیدروژن سبز آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو تولید هیدروژن هیدروژن سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۶۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی شاهمیرزایی درباره جزییات تولید بنزین از متانول، اظهار کرد: در این زمینه قرار شده هلدینگ‌ها برنامه خود را ارائه دهند و درحال برنامه‌ریزی در این حوزه هستند.

وی با بیان اینکه کاری که شرکت ملی صنایع پتروشیمی انجام می‌دهد تسهیل مسیر است به‌طوری‌که اجازه می‌دهد در این زمینه هلدینگ‌ها سرمایه‌گذاری کنند و ارزش افزوده بیشتری از ماده نیمه‌خام خود یعنی محصول پایه تحت عنوان متانول بدست آورند و به سمت این زنجیره بروند، گفت: از سوی دیگر فناوری‌هایی که مورد نیاز است مانند دانش فنی، کاتالیست‌ها را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم و دیگر از سو برای سازندگانی که در حوزه تجهیزات هستند، زیرساخت‌ها و سازوکارها را فراهم می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه این بخش‌ها نیازمند مشوق هستند، تخفیف در بخش بالادست خوراک باید اخذ شود تا فرایند کار اقتصادی باشد، گفت: پیشنهادات خود را مطرح کردیم و مسیر تکامل نهایی ساز و کار قانونی را طی می‌کند، هلدینگ‌ها نیز بنا شده که مجتمع‌های تولید متانول را به خط کنند که کدام یک از این مجتمع‌ها در تکمیل زنجیره ارزش به سمت پلیمرها و یا به این سمت حرکت کنند.

گفتنی است؛ روز گذشته وزیر نفت از ورود متانولی‌ها به حوزه تولید بنزین خبر داد و گفت: در بحث تولید بنزین در مجتمع های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهم‌نامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود. امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

به گفته وی  این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • کاگران فولاد اکسین در ابتدای سال شعار "جهش تولید" را محقق کردند / شروع طوفانی اکسین در سال ۱۴۰۳ آغاز مسیر موفقیت است
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • «دماوند انرژی» چراغ تولید ۳ طرح پتروشیمی را روشن کرد
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد