Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،دکتر سارا شاه آبادی معاون مرکز بهداشت استان کرمانشاه با بیان اینکه همچنان استان گرفتار موج پنجم کروناست، گفت: این موج با تاخیر در استان آغاز شد و به تبع با تاخیر هم به اوج رسیده و با تاخیر هم به پایان می‌رسد.

او افزود: آنچه در این میان موجب طولانی شدن مدت ماندگاری این موج شده، طولانی شدن میانگین مدت بستری بیماران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاه آبادی گفت: در این موج سویه "دلتا" غالب است و مدت بستری بیماران مبتلا به کرونا عملا دو برابر شده و از حدود پنج تا شش روز به ۱۴ روز رسیده است.

شاه آبادی بیان داشت: برخی بیماران تا ۲۰ روز هم بستری هستند و همین امر موجب شده تعداد بیماران بستری کرونا همواره بالا باشد و مدت طولانی تری در این موج بمانیم.

شاه آبادی با بیان اینکه خروج از این موج تنها بسته به رفتار مردم است، ادامه داد: در حال حاضر شیوه نامه های بهداشتی در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته و نیاز است که مردم نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری داشته باشند.

او اظهار داشت: اگر شیوه نامه ها به دقت رعایت نشود ممکن است مدت طولانی تری در این موج بماینم و همه چیز بستگی به رفتار بهداشتی مردم دارد.
معاون مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: حقیقت این است که رعایت شیوه نامه ها و واکسیناسیون می‌تواند ما را از موج‌های پیاپی کرونا نجات دهد.

شاه آبادی با بیان اینکه تنها راه مقابله با کرونا رعایت شیوه نامه های بهداشتی و انجام واکسیناسیون است،افزود: اگر ۸۵ درصد جامعه واکسینه کامل شوند یعنی هر دو دوز را تزریق کرده و سه هفته از آن بگذرد، تقریبا ایمنی جمعی علیه کرونا در جامعه ایجاد می‌شود و می‌توان با خیال آسوده تری در جامعه تردد کرده و فعالیت داشت.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز بهداشت واکسیناسیون کرونا بستری بیماران کرونایی شاه آبادی شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد