Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقاله پژوهشگران حوزه سلول‌های بنیادی کشور در زمینه طراحی و ساخت واکسن کووید-۱۹در یک نشریه بین المللی منتشر شد.

به گزارش ایسنا، به دنبال شیوع پاندمی کرونا و نیاز مبرم کشور به واکسیناسیون مطالعه بر روی واکسن mRNA با پلتفرمی مشابه با واکسن‌های در حال توسعه شرکت‌های سازنده واکسن،  در دستور کار تیم پژوهشی به مدیریت و هدایت مسعود سلیمانی در یکی از شرکت‌های فناوری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محققان با آغاز مطالعات فناوری سنتز  mRNA، منطبق با استانداردهای تعیین شده در مطالعات پیشین، اقدام به تکمیل و کارایی مولکول حاصل شده در ایجاد پاسخ ایمنی در موش کردند که مورد تایید قرار گرفت. طراحی و ساخت نانوذرات لیپیدی به عنوان حامل مولکول های mRNA از دیگر مراحل انجام این تحقیقات بود که طی آن عدم سمیت، کارایی بالا در محصورسازی و تحویل mRNA به سلول های هدف، ارزیابی و تایید شد.

با نهایی شدن سازه به دست آمده، فاز مطالعات حیوانی بر روی موش و "میمون رزوس" با تکیه بر امکان سنجی و اثبات مفاهیم (Proof of Concept)  آغاز شد و در اواسط اسفندماه ۱۳۹۹ تکمیل شد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مقاله حاصل از این تلاش به عنوان اولین مقاله بین المللی ایران در زمینه طراحی و تولید واکسن علیه کووید۱۹و همچنین اولین گزارش موفقیت آمیز از دستیابی کشور به فناوری واکسن‌های بر پایه mRNA، در نشریه تخصصی Vaccines (Q۱ on Drug Discovery) پذیرفته و در ۱۹ شهریورماه سال جاری منتشر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مقاله کرونا در ایران واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۴۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان