Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا پس از تصمیم اوپک‌پلاس برای ادامه روند افزایش تدریجی تولید، برداشت از ذخیره‌سازی راهبردی نفت خام را بررسی می‌کند.

به ‌گزارش اویل پرایس، جنیفر گرانهلم، وزیر انرژی آمریکا روز جمعه (۱۴ آبان‌ماه) اعلام کرد پس از آنکه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در روز پنجشنبه (۱۳ آبان‌ماه) درخواست آمریکا برای افزایش بیشتر تولید را نادیده گرفت، جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا در حال بررسی برداشت از ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت این کشور برای پایین آوردن قیمت بنزین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرانهولم در پاسخ به این پرسش که آمریکا برای کاهش قیمت بنزین چه کاری انجام می‌دهد، گفت: بی‌شک یکی از گزینه‌های روی میز برداشت از ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت خام است، رئیس‌جمهوری بیشتر در این باره توضیح خواهد داد.

ذخیره‌سازی راهبردی نفت آمریکا بزرگ‌ترین ذخیره‌سازی نفت خام اضطراری در دنیاست و اکنون حدود ۶۰۰ میلیون بشکه نفت خام دارد.

گرانهولم افزود: دولت بایدن بسیار نگران قیمت بنزین است.

بالا رفتن قیمت نفت، تقاضای بالای بنزین در آمریکا و کاهش ذخیره‌سازی بنزین در این کشور، قیمت این کالای راهبردی را در هفته‌های اخیر افزایش داده و به بالاترین رقم در هفت سال گذشته رسانده ‌است.

برچسب هاپایگاه خبری اویل پرایس (Oil Price) جنیفر گرانهلم ذخایر استراتژیک وزیر انرژی ایالات متحده

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ذخایر استراتژیک وزیر انرژی ایالات متحده آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو راهبردی نفت ذخیره سازی نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، رضا غلامی، عصر امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش جوجه‌ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد چهار هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد، افزود: دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران ادامه داد: باوجود مشکلات زیاد در تأمین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز مؤثر باشد.

غلامی با بیان اینکه برای حمایت از مصرف‌کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت، گفت: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تأثیر به‌سزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی با تاکید بر اینکه از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، یک‌هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود، عنوان کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران بیان کرد: واردات نهاده‌های دامی از کشورهای همسایه شمالی علاوه بر تأمین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد.

غلامی خاطرنشان کرد: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن شش هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

کد خبر 747897

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • ذخیره‌سازی ۲۱ هزار و ۹۴۴ تن گندم مورد نیاز در چهارمحال و بختیاری
  • استفاده از بند سنگی‌ها برای ذخیره سازی آب در بم پشت سراوان
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴