Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا یوسفیان روز یکشنبه در جلسه مشورتی جمعی از تشکل های حوزه فرش استان آذربایجان شرقی در اتاق بازرگانی تبریز گفت: وزارت صمت نیز می تواند بخشی از منابع تبصره ۱۸ را برای توسعه بخش فرش جذب کند.

وی خاطرنشان کرد: کلیات تبصره ۱۸ به منظور ایجاد، توسعه، تولید اشتغال و کارآفرینی بوده و از محل منابع ردیف ۲۸ مصارف جدول تبصره ۱۴ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ به میزان ۳۲ هزار میلیارد تومان به استان های کشور اختصاص پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یوسفیان افزود: البته توافقاتی هم با صندوق توسعه ملی، سازمان هدفمندی، صندوق کارآفرینی امید، بانک های عامل و بنیاد برکت شده تا با آورده اعتباری آنها، سهم ۳۲ هزار میلیارد تومانی افزایش و به سقف ۸۰ هزار میلیارد تومان برسد تا این منابع به حوزه تولید تزریق شده و موجب اشتغالزایی و رشد اقتصادی کشور شود.

وی با بیان اینکه فرش تبریز به عنوان برند منطقه ای مطرح بوده و برای کشور اهمیت ویژه ای دارد، گفت: وظیفه ملی ما است که در حفظ این برند که بخشی از هویت ما به شمار می رود، تلاش کنیم. 

یوسفیان ادامه داد: آذربایجان شرقی نیز با توجه به فعالیت بالا در حوزه فرش باید درصد بالایی از این منابع را جذب کند.

مدیر تحقیقات بازار و ساماندهی صندوق کارآفرینی امید کشور با بیان اینکه به تسهیلات ارائه شده تنها با دید حمایتی نگاه نکرده بلکه به وجه درمانگری آن توجه کنیم، گفت: وقتی منابع جدید تخصیص داده می شود باید ببینیم پس از اختصاص این منابع، چه امکانات و قابلیت های جدیدی به حوزه مربوطه اضافه می شود. 

وی بر لزوم برگزاری جشنواره ها و رویدادهای کارآفرینی در حوزه فرش در استان تاکید کرد و گفت: ما نیز در برگزاری این نوع رویدادها، یاری گر تشکل های مربوطه خواهیم بود. 

غلامعلی راستی، سرپرست سازمان صمت استان نیز در این جلسه با بیان اینکه ۳۵ درصد تولید و صادرات فرش کشور بر عهده آذربایجان شرقی است، گفت: وجود برخی محدودیت ها، صادرات فرش را با مشکلاتی مواجه کرده است. 

وی، تامین مالی را از مهم ترین مشکلات واحدهای تولیدی عنوان کرد و گفت: انتظار داریم سازمان توسعه تجارت کارهای جدی در این راستا انجام دهد. 

احد هریسچیان، نایب رییس اتحادیه صادر کنندگان فرش تبریز نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات صادرات فرش تبریز و افزایش این مشکلات در طول سال های اخیر گفت: باید بدانیم از چه مسیری شروع کنیم و فرش های مان را به چه صورتی تولید کنیم تا راه برای صادرات باز شود. 

وی با بیان اینکه مصرف داخلی فرش به خاطر توان پایین مالی، کمتر شده است، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، اقتصاد صنعت فرش نیز فلج شده که امیدواریم این وام ها بتواند موثر واقع شود. 
 

در زمان حاضر افزون بر ۵۰۰ هزار بافنده فرش در آذربایجان شرقی مشغول فعالیت هستند که سیر نزولی صادرات، افزایش شدید قیمت مواد اولیه و کاهش سهم استان از بیمه قالبیافان مشکل اصلی آنان در این هنر- صنعت ارزآور محسوب می شود.

برچسب‌ها فرش دستباف تبریز تولید داخلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرش دستباف تبریز تولید داخلی فرش دستباف تبریز تولید داخلی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۰۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ علیرضا قاسمی فرزاد در مراسم روز مریانج که در بازار مبل این شهر برگزار شد، افزود: مریانج به عنوان ورودی همدان در کریدور غرب کشور می‌تواند مرکز خرید و فروش مبل و صادرات به عراق باشد و ارزآوری خوبی را فراهم کند.

او تأکید کرد: استان همدان با چهار هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی زیر کشت سیر رتبه نخست تولید سیر خشک را در کشور به خود اختصاص داده است.

استاندار همدان تصریح کرد: ادارات جهاد کشاورزی و صمت با همکاری اتحادیه تعاونی سیر و موسیر با توجه به ثبت جهانی سیر بر لزوم توجه به این محصول با ارزش و فرآوری و صادرات آن از این شهر اقدام کنند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورا‌ی اسلامی هم در این مراسم گفت: در سال گذشته، چهاردهم اردیبهشت‌ماه به‌عنوان روز مریانج انتخاب شد و آغاز آن با عنوان سال «شهر سبز» بود، اما امسال با نام‌گذاری تولید و مشارکت مردمی، رویکرد رونق اقتصادی دارد و مسئولان در سال آینده این برنامه را به شکل یک همایش بزرگ برگزار کنند.

حمیدرضاحاجی بابایی به جنبه‌های مختلف طرفیت‌های این شهر از جمله میزبانی از زائران اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: این از افتخارات مردم این شهر است و هرچه سریع تر مصلای نماز جمعه این شهر باید تکمیل شود، چون پایگاه منطقه‌ای زوار امام حسین(ع) است.

دیگر خبرها

  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • فوری /بودجه نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳ اعلام شد /تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور