Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@02:24:39 GMT

پروژه منوریل در تهران اجرایی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۰۳۷۴

پروژه منوریل در تهران اجرایی می‌شود؟

معاون شهردار تهران توضیحاتی درباره برنامه‌ شهرداری در اجرای پروژه‌های عمرانی پایتخت ارائه داد.

به گزارش مشرق، عباس شعبانی در صحن امروز شورای شهر درباره برنامه‌های این معاونت اظهار داشت: وظایف شهرداری ساخت خیابان و زیرساخت‌های عمرانی و نگهداشت پاسبانی از حریم زیرساخت‌ها است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: فعالیت عمده معاونت فنی و عمرانی طراحی و اجرای پروژه‌ها، مرمت، بازسازی و مقاوم‌سازی زیرساخت‌ها و هدایت، نظارت و کنترل سازمانی پروژه‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعبانی با بیان اینکه تکالیف مهمی در برنامه پنج ساله دوم و سوم باقی مانده است، افزود: بیش از ۲۶پروژه باید اجرا شود و اولویت با پروژه‌های گلوگاهی است.

 وی فعالیت های اجرایی و تکمیل پروژه‌ها را شش ماهه، یک ساله، دو و نیم ساله و چهار ساله دانست و گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تکمیل تکالیف جامانده از برنامه‌های پنج ساله دوم و سوم و اجرا پروژه‌های بزرگراه‌های تقاطعی و غیره از برنامه‌های معاونت فنی وعمرانی است. درخواست دارم در بودجه ۱۴۰۱ برای نگهداشت شهر بودجه‌های دائمی در نظر گرفته شود زیرا نگهداشت مسئله مهمی است.

شعبانی با بیان اینکه تقاطع‌هایی در شهر وجود دارد که از نظر هندسی ناقص هستند، افزود: ۹۹تقاطع در شهر داریم که بیش از ۷۴۱کیلومتر، راه شهروندان را طولانی می‌کند. در این یک ماه گذشته تقاطع‌ها را احصا کردیم و اگر آن ها را اصلاح کنیم این مسیر به ۵۷ کیلومتر کاهش پیدا خواهد کرد.

وی عنوان کرد: اگر ۷۴۱کیلومتر راه اضافه به ۵۷ کیلومتر تبدیل شود بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه‌جویی خواهد شد که در مسائل زیست محیطی بسیار اثرگذار است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ظرف چهار سال و با دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان این تقاطع‌ها را اصلاح خواهیم کرد، افزود: اگر امسال بودجه مورد نیاز تامین شود ۱۳تقاطع را در وهله اول اصلاح می‌کنیم. همچنین پل‌های سطح شهر فرسوده هستند که در صورت وقوع بحران، مشکل ایجاد خواهد کرد، بنابر این نیازمند تعمیر و بازسازی آنها هستیم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از اجرای پروژه ال. آر. تی بزرگراه همت خبرداد و گفت: بودجه امسال معاونت فنی و عمرانی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است که برای جبران عقب ماندگی و اجرای پروژه‌های نیمه تمام ناچیز است. معاونت فنی و عمرانی برای چهار سال به ۷۳ الی ۷۴ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

وی با تاکید بر اینکه اجرای پروژه مونوریل در تهران نیازمند بودجه‌ای معادل یک میلیارد یورو است، گفت: برای اجرای پروژه ال. آر. تی در بزرگراه همت محدودیت نداریم، چون در بزرگراه تملکی وجود ندارد و بیشتر فضای باز و پارک است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره پروژه شهید شوشتری و بروجردی نیز گفت: پروژه بزرگراه شهید شوشتری رینگ شرقی را تکمیل می کند. پروژه اتصال بزرگراه شهید بروجردی به یادگار امام نیز در دست اقدام است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان معاون شهردار تهران منوریل شهرداری تهران شهید شوشتری شهید بروجردی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران معاونت فنی اجرای پروژه پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روان آب‌ها شهر یزد به درون قنوات هدایت نمی‌شود

شهردار یزد با بیان این که در اجرای پروژه هدایت آب های سطحی، ادعای انتقال روان آب‌ها به قنوات متروکه بی پایه و اساس است، گفت: سه مقصد نهایی و خروجی برای این کانال‌ها طراحی شده و به هیچ وجه در اجرای این طرح، آب‌های جمع آوری شده به درون قنوات هدایت نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی با اشاره به اینکه کانال‌ها و تأسیسات دفع آب‌های سطحی ایجاد شده توسط شهرداری بر اساس بررسی‌های کارشناسی ایجاد شده است، اظهار کرد: این کانال‌ها، روان آب‌های شهر یزد را به سه مقصد مسیل مرکزی شهر، محدوده آبخوان سیل بند شاهدیه واقع در جنوب شهر شاهدیه و آبخوان مجاور بوستان محیطی کویر واقع در بلوار نصر هدایت می‌کنند.

وی افزود: اجرای پروژه هدایت آب‌های سطحی در سال جاری متوقف نشده و این طرح در بلوار جمهوری اسلامی، بلوار نصر و بلوار آزادگان در دستور کار شهرداری بوده و در حال اجرا است.

شهردار یزد با تأکید مجدد بر اینکه در اجرای پروژه دفع آب‌های سطحی، روان آب‌ها به هیچ عنوان به قنوات متروکه هدایت نمی‌شود، اعلام کرد: تمام تلاش‌های شهرداری و شورای اسلامی شهر یزد در اجرای این پروژه، پیشگیری از مسدود شدن مسیرهای اصلی شهر، احیای مسیل مرکزی و هدایت آب‌های باران به سفره‌های زیرزمینی به صورت امن است تا فضایی شاداب برای شهروندان به دور از مشکلات ناشی از آب‌گرفتگی به وجود آید.

کد خبر 750931

دیگر خبرها

  • روان آب‌ها شهر یزد به درون قنوات هدایت نمی‌شود
  • بهسازی آسفالت آرامستان بهشت معصومه (س) قم
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • بازدید از بزرگترین پروژه پل‌سازی شیراز تا تقاطعی که دسترسی به حرم شاهچراغ را تسهیل می‌کند
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد