Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات رژیم صهیونیستی به جای افتتاح کنسولگری آمریکا در قدس پیشنهاد دادند کنسولگری در شهر رام‌الله افتتاح شود.

به گزارش مشرق به نقل از مرکز پخش رژیم صهیونیستی، یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در جلسه امروز (یکشنبه) کابینه اعلام کرد که واشنگتن می‌تواند به جای افتتاح کنسولگری در قدس، آن را در رام‌الله افتتاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر شنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با وزرای خارجه و دارایی این رژیم گفت: کابینه اسرائیل با چنین اقدامی (افتتاح کنسولگری در قدس شرقی) مخالف است.

بنت افزود: این موضعگیری ما به دولت آمریکا انتقال داده شده و اسرائیل به دنبال درام، کشمکش و اختلاف با واشنگتن نیست.

وزارت خارجه فلسطین نیز اعلام کرد: این اظهارات بنت چالشی آشکار برای تصمیمات و سیاست دولت آمریکا است که بارها و بارها مخالفت خود را با شهرک‌سازی‌ها و تمامی اقدامات یک‌جانبه اعلام و در مناسبت‌های مختلف بر بازگشایی کنسولگری خود تاکید کرده است.

این وزارتخانه ابراز امیدواری کرد که موضعگیری‌ها و تصمیمات آمریکایی و بین‌المللی مخالف شهرک‌سازی‌ها و خواهان بازگشایی کنسولگری به شکل گام‌هایی عملی درآیند که اسرائیل را به تسلیم در برابر خواست بین‌المللی صلح ملزم کند.

کنسولگری آمریکا در قدس به مدت ۲۰ سال نماینده دیپلماتیک دولت آمریکا برای تشکیلات خودگردان فلسطین بود تا اینکه در سال ۲۰۱۹ دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق این کشور تصمیم به تعطیلی آن گرفت و قدس را به عنوان "پایتخت اسرائیل" به رسمیت شناخته و سفارت خود را به این شهر منتقل کرد.

جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی آمریکا در تبلیغات انتخاباتی خود اعلام کرده بود که قصد دارد کنسولگری کشورش در قدس را بازگشایی کند.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا نیز مه گذشته در رام‌الله اعلام کرد که دولت بایدن کنسولگری آمریکا در قدس را که مسؤول روابط با فلسطینی‌ها است، بازگشایی خواهد کرد و این اقدام راه مهمی برای تعامل با ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان رژیم صهیونیستی آمریکا کنسولگری آمریکا جو بایدن فلسطین شهر رام الله کنسولگری آمریکا افتتاح کنسولگری رژیم صهیونیستی رام الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۱۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌بس نزدیک است؟

با ارائه طرح جدید آتش‌بس و تبادل اسرا امید‌ها برای توقف جنگ در غزه افزایش یافته است. بر اساس طرح جدید، اسرائیل پذیرفته است در قبال آزادی تعداد کمتری از اسرایش آتش‌بس ۴۵روزه را بپذیرد. با این حال هنوز حماس به طرح جدید واکنشی نشان نداده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، سه مقام اسرائیلی روز دوشنبه گفتند که مذاکره‌کنندگان این رژیم، با ابراز امیدواری برای مذاکرات بر سر آتش‌بس در نوار غزه، تعداد گروگان‌هایی را که می‌خواهند حماس در مرحله اول آتش‌بس آزاد کند، کاهش داده‌اند. هفته‌هاست که مذاکرات آتش‌بس در بن‌بست است. اکنون، با در دسترس بودن یک پیشنهاد جدید، یک هیات سطح متوسط از اسرائیل قصد داشت روز سه‌شنبه به قاهره پرواز کند تا این پیشنهاد را به بحث بگذارد؛ اما به گفته دو تن از این مقامات، تنها در صورتی این پیشنهاد مطرح و درباره آن مذاکره خواهد شد که حماس موافقت کند.

این مقام‌ها به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند. «پاتریک کینگزلی»، «ادوارد وانگ»، «آدام راسگون» و «اریک ناگورنی» در گزارش ۲۹ آوریل در نیویورک‌تایمز نوشتند، حماس به درخواست برای اظهارنظر درباره اعزام نمایندگان خود به قاهره پاسخی نداد. یک مقام ارشد حماس روز دوشنبه در شبکه‌های اجتماعی گفت که این گروه در حال بررسی پیشنهاد جدید اسرائیل است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا که روز دوشنبه با دیپلمات‌های عرب در عربستان سعودی دیدار کرده بود، گفت که اکنون توپ در زمین حماس است. بلینکن در مجمع اقتصادی در ریاض گفت: «حماس در برابر خود پیشنهادی دارد که سخاوتمندانه است» و در حال حاضر «تن‌ها چیزی که بین مردم غزه و آتش بس وجود دارد حماس است.»

دیوید کامرون، وزیر امور خارجه بریتانیا در سخنانی در همین مجمع گفت که این پیشنهاد شامل آتش‌بس ۴۰ روزه و آزادی احتمالی هزاران فلسطینی زندانی در اسرائیل در ازای گروگان‌هایی است که توسط حماس نگهداری می‌شوند. سامح شکری، وزیر امور خارجه مصر گفت که نسبت به آخرین پیشنهاد آتش بس «امیدوار»‌تر است؛ هرچند نگفت که این پیشنهاد شامل چه چیزی است و چه کسی آن را ارائه کرده است.

بایدن به دنبال افزایش فشار بر رهبران حماس برای پذیرش توافق آتش‌بس، تصمیم گرفت روز دوشنبه با رهبران مصر و قطر صحبت کند. اما موانع جدی دیگری هم هست، مانند درخواست حماس برای آتش‌بس دائمی و اصرار اسرائیل بر پیگیری هدف خود مبنی بر ریشه کن کردن حماس از جمله در آخرین سنگر آن‌ها در شهر رفح. همچنین نگرانی‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه مذاکرات آتش‌بس ممکن است مختل شود درصورتی‌که دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت مقامات ارشد اسرائیل را صادر کند. این حکم ممکن است از مقامات حماس نیز نام ببرد.

حماس و متحدانش تقریبا ۲۴۰ اسرائیلی و خارجی را در حمله ۷ اکتبر که جنگ را آغاز کرد، اسیر کردند. در جریان آتش‌بس یک‌هفته‌ای در ماه نوامبر، حماس ۱۰۵ اسیر را در ازای نگهداری ۲۴۰ فلسطینی در زندان‌های اسرائیل آزاد کرد. در ماه‌های اخیر، اسرائیل از حماس خواسته است که حداقل ۴۰ گروگان دیگر - زنان، افراد مسن و کسانی که به‌شدت بیمار هستند- را آزاد کند تا آتش‌بس جدیدی را تضمین کند. مقامات اسرائیلی گفتند که اکنون آماده است تنها به ۳۳ تن بسنده کند.

به گفته یکی از مقامات، این تغییر تا حدی به دلیل این واقعیت بود که اسرائیل اکنون معتقد است که برخی از این ۴۰ نفر در اسارت مرده‌اند. حتی با افزایش انتظارات مبنی بر اینکه حماس و مذاکره‌کنندگان اسرائیلی ممکن است به اولین آتش‌بس خود از زمان آتش‌بس نوامبر نزدیک‌تر شوند، نزاع نظامی آن‌ها همچنان ادامه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری‌ها که روز دوشنبه ویدئویی از ردیف کیسه‌های اجساد منتشر کردند، در غزه، حملات هوایی اسرائیل یک‌شبه ساختمان‌های بتنی را مسطح کرد. خبرگزاری رویترز گفته است که این حملات ۲۰ کشته برجای گذاشته است. ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که «جت‌های جنگنده این رژیم اهدافی را که در آن مبارزان در یک منطقه در جنوب غزه در حال عملیات بودند، هدف قرار دادند.»

بیش از یک میلیون غزه در پناهگاه‌ها و چادر‌ها در رفح جمع شده‌اند تا از تهاجم نظامی اسرائیل در امان باشند. یکی از نجات‌یافته‌ها که نوزادی را حمل می‌کرد که به گفته او از زیر آوار بیرون کشیده شده بود، به خبرنگار ویدئویی رویترز گفت که به نظر می‌رسد کودک آسیبی ندیده است، اما والدینش کشته شده‌اند.

دیگر خبرها

  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • بازی آمریکا با کارت «صلح ابراهیم»
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • تظاهرات ضدصهیونیستی دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا
  • وزیر خارجه آمریکا وارد اسرائیل شد
  • رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد
  • آتش‌بس نزدیک است؟
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • جزئیات جدید از پیشنهاد مصر درباره غزه