Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر در خصوص روند تولید دارو در زیرمجموعه‌های جمعیت هلال احمر گفت: شرکت داروسازی سها در مسیر تحقیق و توسعه صنعت دارو، جهت تولید فرآورده‌های ضد درد و آنتی دیابت جدید اقدامات مهمی انجام داده است و همچنین چندین محصول گیاهی به لیست محصولات تحقیقاتی شرکت سها افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشخصا تولید فرآورده‌های جدید زمان بر بوده که از دلایل عمده آن، مطالعات پایداری و بهینه سازی فرمولاسیون، تهیه مواد اولیه از منابع مورد تایید برای ساخت سری صنعتی و پروسه نسبتاً طولانی گرفتن پروانه از سازمان غذا و دارو است. امیدواریم با این حال به زودی این دارو‌ها وارد بازار شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: امروز شربت پروپولیس با ترکیب منحصر به فرد برای تقویت سیستم ایمنی بدن اولین بار در شرکت داروسازی سها ساخته شده و مدارک لازم برای تایید نهایی به سازمان غذا و دارو ارسال شده است. با اخذ مجوز به زودی تولید انبوه و روانه بازار خواهد شد.

همتی ادامه داد: این محصول در شیشه‌های ۱۲۰ میلی لیتری با پیمانه ۱۰ میلی لیتری تهیه می‌شود. فرمولاسیون این محصول از عصاره عسل طبیعی و چند گیاه دارویی است که مناسب کودکان و بزرگسالان است. این فرآورده علاوه بر تقویت سیستم ایمنی به دلیل محتوای آنتی اکسیدان بالا با منشا طبیعی، ضد التهاب و ضد آلرژی نیز است و به همین دلیل به عنوان مکمل در کووید۱۹به کارمی رود.

وی افزود: روکسی ویل، دومین محصولی است که در شرکت داروسازی سها ساخته شده است. این داروی جدید ضد درد و ضد التهاب بسیار قوی برای اولین بار در ایران توسط شرکت داروسازی سها تولید و روانه بازار می‌شود. این دارو اثر ضد درد ۱۰ برابر بیشتر از مسکن‌های مشابه و هم خانواده دارد که برای درد‌های مزمن احشایی در بیماران بستری و با ۲ مکانیسم ضددرد متفاوت با رژیم درمانی ۷ روزه و بدون خطر وابستگی قابلیت تجویز دارد.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: از سایر کاربرد‌های بالینی و مزایای این دارو، نشانه گیری مسیر‌های متفاوت درد و مکانیسم اثر چند گانه جهت بهبود است. اثر ضد درد بهتر در درد‌های بعد از عمل جراحی به عنوان درد‌های همراه با التهاب را نیز می‌توان بواسطه مصرف این دارو پوشش داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلال احمر دارو شرکت داروسازی سها جمعیت هلال احمر ضد درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران بیان کرد: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

شاهمیرزایی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

وی همچنین با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، افزود: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷ درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی گفت: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کد خبر 6093293 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر