Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،علیرضا اخویان رئیس اداره آبفای نیشابور در نشست خبری با اصحاب رسانه نیشابور گفت: امروز تأمین آب شرب، بحران جهانی است، بیش از دو و نیم میلیارد نفر در جهان، از آب شرب محروم هستند.

او افزود: ایران با قرار داشتن در کمربند خشک کره زمین، از نظر میزان بارندگی‌ها و نیز منابع آبی در وضعیت بحران قرار دارد بطوریکه سالهاست در حال استفاده از ذخایر آب استراتژیک و تجدید ناپذیر استفاده می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره آبفای شهرستان نیشابور ادامه داد: نیشابور سالها است که در شرایط فوق بحرانی قرار داشته به طوری که سالانه ۱۳۴ میلیون کسری مخازن آبی داریم و سالانه حدود یک متر و بیست سانت، افت آب در مخازن زیرزمینی داریم، اما از طریق اطلاع رسانی و نیز نصب کنتور‌های هوشمند موفق شدیم برداشت را حدود ۵۰ درصد کاهش دهیم.

اخوان بیان کرد: در دوسال اخیر با حفر ۵ حلقه چاه جدید و نیز جابجایی ۸ حلقه چاه دیگر، توان تولید آب شرب شهرستان به یک هزار بیست لیتر رسیده که پیشرفت خوبی است، اما تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

او تصریح کرد: در حال حاضر این شرکت به بیش از ۱۶۰ هزار مشترک آب و حدود ۵۹ هزار مشترکین فاضلاب در نیشابور خدمت رسانی می‌کند.

 رئیس اداره آبفای شهرستان نیشابور تأکید کرد: تاکنون حدود ۶۰ درصد شهر نیشابور به شبکه فاضلاب متصل شده و ظرف چهار سال آینده، ۴۰ درصد باقیمانده هم با عقد قراردادی که با مجتمع فولاد خراسان صورت گرفته، به فاضلاب شهری نیز متصل می‌شود. (چشم انداز مشترکین نیشابور، ۱۱۰ هزار فقره می‌باشد).

اخوان اظهار کرد: با کمک همشهریان عزیز، با وجود بحران شدید و در واقع تنش آبی سال جاری، توانستیم از پیک شدید مصرفی در بهار و تابستان با کمترین قطعی آب عبور کنیم.

او افزود: ما توانایی تأمین آب ویلا‌های شهرستان را نداریم و اجازه اشتراک آب برای ویلا‌ها صادر نخواهد شد.

انتهای پیام//ر. ح



منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران آب آب شرب سفره های آب زیر زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سیدمحمد آقامیری، استاندار در جلسه امروز شورای بانک‌های استان که در محل سالن امام جواد استانداری برگزار شد نیاز اولیه مردم را در حوزه مسکن دانست و با تشکر از بانک‌هایی (دولتی) که در ارائه تسهیلات مسکن به استان کمک کردند، گفت: بانک مسکن قم در ارائه تسهیلات بعد از اصفهان و شیراز رتبه دوم کشور را دارد، اما برای برخی بانک‌های خصوصی که در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتند و یا منابع استان را خارج از استان خرج کردند در سفر دوم رئیس جمهور به قم، تصمیمات جدی گرفته خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به استناد بخشنامه بانک مرکزی که ۵۰ درصد منابع بانکی هر استان باید در همان استان هزینه شود، افزود: بنابر تاکید رئیس جمهور نسبت به ارائه تسهیلات خرد به مردم با خارج شدن بانک‌های متخلف از گردونه، بانک‌های دیگر، می‌توانند با شتاب بیشتر به مردم خدمت رسانی نمایند.

استاندار با بیان اینکه بانک‌های خصوصی تحت نظارت بانک مرکزی که با استفاده از منابع استانی فعالیت دارند باید در راستای سیاست‌های مالی دولت به ویژه مسکن به عنوان اولویت اول دولت قدم بردارند، گفت: خوشبختانه استان قم در حوزه مسکن جزء استان‌های برتر کشور است، اما این کافی نیست و برای رسیدن به اهداف تعیین شده همه باید تلاش کنند.

آقامیری با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اسفند سال گذشته، از ۲۶ همت جذب بانک‌های خصوصی، فقط ۶ همت خرج شده است، گفت: این جای سوال است که ۲۰ همت جذب شده از استان چرا باید خارج از استان خرج شود در حالی که نصف این مبلغ بسیاری از مشکلات استان را برطرف می‌کند.

کارشناس آمار بانک ملی استان هم در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد بانک‌های استان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا بهمن ماه گفت: در سال ۱۴۰۲ رشد منابع بانکی استان با ۲۰ درصد در رتبه ۲۱ کشور و از لحاظ رشد مصارف در رتبه دوم با ۴۱ درصد رشد بوده است.

حسین زینعلی افزود: در سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف ۵۱.۶ همت تسهیلات پرداخت شده که این عدد در سال ۱۴۰۱، ۳۸ و نیم همت بوده است.

وی افزود: این میزان در بخش مسکن با ۲۸ درصد سهم از ۴.۶ همت در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ و ۴ دهم درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و در بخش کشاورزی ۴ درصد سهم، در بخش صنعتی ۲۳ درصد سهم تعلق گرفته است.

زینعلی با اشاره به پرداخت ۱۲۳ هزار و ۵۸۱ فقره تسهیلات وام قرض الحسنه به مبلغ ۹ همت در این مدت گفت: در زمینه مشاغل خانگی ۸۷۳ فقره به مبلغ ۹ همت، فرزندآوری ۱۴ هزار و ۱۴۶ فقره با ۰.۹ همت و در زمینه ازدواج ۱۱ هزار و ۱۵۹ فقره با ۲.۳ همت تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.

در این جلسه همچنین مصوب شد؛ تسهیلات خود مالکی و کلیه قرارداد‌های اجاره بها و ودیعه مسکن با ثبت در سامانه خودنویس از سوی بانک رفاه پرداخت شود.

اطلاع رسانی اقدامات بانکی در راستای جهاد تبیین در مدت سفر رئیس جمهور به استان از دیگر مصوبات این جلسه بود.

استاندار در این جلسه از سفر رئیس جمهور به استان در روز‌های ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت خبر داد.

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد