Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سال و نیم از زمانی که درهای گالری گلستان به روی تماشاگران حضوری بسته شد می گذرد و سرانجام این گالری با آثاری از محمد احضائی در آبان 1400 دوباره بازگشایی شد. در این مدت گالری گلستان به برپایی نمایشگاه های آنلاین و مجازی روی آورد که به گفته لیلی گلستان تجربه موفقی هم بوده است.

«خوبی نمایشگاه آنلاین این است که بسیار دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما از این طریق حدود ۴۰ نقاشی فقط به خارج از کشور و یا به شهرستان‌ها فروختیم.»

جملات بالای بخشی از اظهارات لیلی گلستان، مدیر گالری گلستان است که در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد. او که درهای گالری خود را پس از مدت‌ها دوباره برای بازدید حضوری باز کرده است، انگیزه خود برای بازگشایی دوباره را چنین بیان کرد: «انگیزه‌ام برای بازگشایی این بود که دلم برای رودررویی با تماشاگرها و تبادل نظر درباره آثار و دیدن هنرمندان تنگ شده بود.»

او ادامه داد: «از اسفند ۹۸ که کرونا آمد من گالری را بستم و تا هفتم آبان ۱۴۰۰ باز نشد. شخصا مخالف باز و بسته شدن گهگاهی بودم. پس گالری را بسته نگه داشتم تا کمی وخامت اوضاع فروکش کرد. از اردیبهشت ۹۹ فکر کردم باید کاری کنم و نمایشگاه و مسابقه نقاشی برای بچه‌های زیر ۱۰ سال راه انداختم که با استقبال عجیب و غریبی همراه شد. اینجا بود که متوجه ابعاد گسترده‌ی فضای مجازی شدم که قبلا با آن اصلا آشنا نبودم. ادامه دادم و تمام نمایشگاه‌ها از فروش خوبی برخوردار شدند.»

گلستان در پاسخ به این سوال که ایده بازگشایی دوباره گالری با نمایشگاه محمد احصائی از کجا شکل گرفته است، گفت: «آقای احصائی قرار بود در آبان۹۹ نمایشگاه داشته باشند و دلم می‌خواست که شروع کار مجددم با نام و نمایشگاه ایشان باشد که همین کار را کردم. ایده نمایشگاه‌های محمد احصائی از آن بهزاد حاتم بود که یک پروژه دارد با نمایش و همزمان چاپ کتاب از همان هنرمند. انتخاب هنرمند، انتخاب گالری، چیدن آثار و ساخت کتاب همه بر عهده خودش است. نمایشگاه عکس محمد احصائی سومین نمایشگاه از این پروژه است و نمایشگاه «مشق‌ها» هم چهارمین است که جمعه افتتاح شد و برای دو هفته ادامه دارد.»

مدیر گالری گلستان ضمن اشاره به این نکته که نمایشگاه حضوری تا آخر اردیبهشت به روال سابق ادامه دارد، اضافه کرد: «دلم می‌خواهد نمایشگاه آنلاین را هم موازی با حضوری ادامه دهم و تا آخر آذر ماه هم وقت داده‌ایم تا ببینیم می‌شود ادامه داد یا خیر. خیلی وقت می‌برد و کارمان سخت می‌شود اما دلم می‌خواهد ادامه دهم؛ چون بسیار جذاب است و مشتری‌های خاص خودش را دارد.»

گلستان در آخر ضمن اشاره به این نکته که اگر آثار ارائه شده را قبول داشته باشد، نمایشگاه می‌گذارد، خاطرنشان کرد: «اصلا توجهی به اینکه آثار به نمایش گذاشته شده، مورد استقبال و فروش قرار می‌گیرد یا نه، نمی‌کنم. سیاه مشق‌هایی که از محمد احصائی این جمعه گذاشتیم، شایسته‌ی صفت «شاهکار» هستند از بس استادانه و پر از نوآوری و احساس‌اند.» /ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گالری گلستان محمد احصائی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۵۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در شورای فرهنگ عمومی استان گلستان حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست با تشکر از امام جمعه گلستان که از ابتدای انقلاب در عرصه فرهنگ حضور داشته‌اند، اظهار کرد: مسئولان استان گلستان توانستند با تدبیر عقلانی و اثرگذار مسائل استان را مدیریت کنند که جای قدردانی دارد. 
وی با اشاره به حضور اهل تسنن در استان گلستان ادامه داد: این استان قومیت‌های مختلف دارد و در بحران‌ها با همبستگی از موانع عبور کردند، بنابراین نیاز است که این تجربیات مؤثر در زمینه همبستگی ثبت شوند تا در تاریخ باقی بماند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش اهل تسنن در انقلاب و جنگ تحمیلی گفت: اهل تسنن در مواقع بحرانی همواره در دفاع از کشور حضور مؤثر داشتند، هم‌اکنون یکی از فرمانده نیروی دریایی ارتش امیر ایرانی از برادران اهل سنت است، که ناو گروه ۸۶ با ناو ساخت ایران، توانسته در یک مأموریت غرورآفرین سفر دور دنیا را با موفقیت و افتخار انجام دهد و این کار کمی نبود چراکه فناوری و تکنولوژی بالایی در این کار وجود داشت. اینها ظرفیت و سرمایه ملی ماست البته دشمن در حال ایجاد تفرقه است این تفرقه منحصر بین شیعه و سنی نیست بلکه بین شیعیان نیز تفرقه ایجاد می‌کنند.

خسروپناه همچنین با اشاره به صنایع دستی استان گلستان اضافه کرد: صنایع دستی پتانسیل خوبی برای اشتغال زنان دارد چراکه زنان می‌توانند در عین اینکه در منزل هستند درآمد هم داشته باشند به همین دلیل تدوین سند صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار است و به‌زودی نهایی خواهد شد این سند با مشارکت فعالان حوزه صنایع دستی در حال نهایی شدن است.

وی ادامه داد: سرمایه عظیم دیگر استان گلستان شهیدان آن است، این استان ۳۷۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است و ۱۲ هزار جانباز دارد، نقش علما نیز در این منطقه مثال زدنی است. در انتخابات اخیر ۵۷ درصد مردم این استان مشارکت داشتند و در کشور یکی از بهترین استان‌ها بود. اگر مسئولان فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کار نمی‌کردند قطعا این آمار را شاهد نبودیم. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کارکرد شورای فرهنگ عمومی عنوان کرد: ما تلاش کردیم شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه‌های علم و فناوری و فرهنگی و اجتماعی در چهار مأموریت راه‌بینی و رصد، راهبردی و سیاست‌گذاری، راهبری و هدایتگری، راه‌سنجی و ارزیابی متمرکز شود و این اتفاق افتاد و هم اکنون شورای عالی در میدان حضور دارد، به همین دلیل استان به استان سفر کرده و به‌صورت میدانی با مسئولان و گروه‌های مردمی دیدار خواهیم داشت. هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی راه‌اندازی شده است تا شورای عالی انقلاب فرهنگی با نخبگان استانی ارتباط برقرار کند و از تجربه آنها در سیاستگذاری استفاده کند.

خسروپناه با بیان اینکه مسئله فرهنگ جدای از معیشت نیست، ادامه داد: طبیعی است که انتظار از شورای فرهنگ عمومی باید معقول باشد، مقوله‌های فرهنگی باید در شورای فرهنگ عمومی تصمیم‌گیری شود البته راهش این است این جلسات مسئله‌محور شوند، در واقع این شورا باید به قرارگاه تبدیل شود، کار قرارگاه این است که مسائل را شناسایی و رصد کند، در ادامه باید راهکار‌ها مشخص و به دستگاه‎ها مأموریت داده شود و در انتها از دستگاه‌ها گزارش اقدامات و مأموریت‌ها گرفته شود.

وی تأکید کرد: در حوزه فرهنگ محور کار باید برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی به‌عنوان منشور اصلی باشد. دبیرخانه این سند یا نقشه شورای فرهنگ عمومی است هر طرحی که ذیل نقشه نباشد، مشروعیت برنامه‌ای ندارد؛ بنابراین برنامه اولویت‌ها، باید برای هر سال مشخص شود تا دستگاه‌ها برنامه‌ها را دنبال کنند.

خسروپناه خطاب به اعضای شورای فرهنگ عمومی استان گلستان گفت: قرارگاه را جدی بگیرید، مصوبات شورای فرهنگ عمومی ضمانت اجرایی دارد چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی بر برنامه‌های این شورا نظارت دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی زیرمجموعه شورای عالی است چراکه مصوبات این شورا باید در شورای عالی مصوب شود. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم اکنون رویکرد قرارگاهی دارد و با قوای سه گانه ارتباط خوبی دارد و مسائل را با تعامل و گفتگو پیش می‌برد بنابراین شورای عالی انقلاب فرهنگی یک شورای زنده و پویاست که بر اجرای دقیق مصوبات خود متمرکز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • نمایشگاه گروهی عکاسان کازرون با نام «سِی کو» در حال برگزاری است
  • روایتی از هنرآفرینی هنرمندان نصف‌جهان در قطب عاشقی عالم، «کعبه»