Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از فردیس، بهزاد پرویزی، معاونت برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری فردیس، در نشست کارگروه اشتغال شهرستان فردیس که ظهر امروز برگزار شد، با بیان اینکه مهمترین  اولویت کشور موضوع تنظیم بازار و اشتغال است، افزود: با توجه به ثبت آمار اشتغالزایی برای ۸۲۵ نفر در سامانه رصد از ۳ هزار و ۵۴۸ نفر تعهد امسال، متاسفانه باید گفت، عملکرد شهرستان در حوزه اشتغال ضعیف است و در ۸ ماهه گذشته کمتر از یک سوم تعهد اشتغال ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم هماهنگی و توجه بیشتر ادارات در حوزه اشتغال به عنوان یکی از اساسی ترین چالش‌های کشور تاکید و خاطر نشان کرد: راه برون رفت از مشکلات اقتصادی، تولید و اشتغال است ودستگاه‌ها در این حوزه مسؤولیت سنگینی دارند. ادارات شهرستان فردیس باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای ایجاد اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی استفاده کنند. 

معاون فرماندار فردیس ضمن گله مندی از کم توجهی ادارات به موضوع اشتغال و عملکرد ضعیف شهرستان در این حوزه، گفت: همه دستگاه‌ها موظفند  با جدیت موضوع اشتغالزایی را پیگیری کنند و در جلسه کارگروه اشتغال که در هفته آتی برگزار خواهد شد نتیجه را به فرمانداری ارائه کنند؛ همچنین دستگاه ها باید مشکلات و موانع موجود در مسیر اشتغالزایی را به فرمانداری اعلام و در کارگروه مطرح کنند تا در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام شود.   

وی ادامه داد: ادارات صمت، جهاد، میراث فرهنگی  و ارشاد اسلامی در مشاغل خانگی سهمیه دارند که این سهمیه شناور است و در صورتیکه استفاده نشود به شهرستان های دیگر ارجاع می شود.  

در ادامه برخی دستگاه ها و نهادها مشکلاتی در حوزه اشتغال مطرح کردند؛ 

تامین ضمانت مهمترین مانع برای دریافت تسهیلات توسط مددجویان بهزیستی

احمد محمدزاده، رئیس اداره بهزیستی شهرستان فردیس، گفت: ایجاد اشتغال در بهزیستی از طریق پرداخت تسهیلات به مددجویان انجام می‌شود؛ از ابتدای سال  ۲۵ نفر موفق به دریافت وام شدند و ۱۲۰ نفر تشکیل پرونده دادند. وام‌های اشتغال ۵با مبلغ ۵۰ و ۱۰۰ میلیون توسط بانک‌های عامل به مددجویان معرفی شده از بهزیستی پرداخت می‌شود‌.

وی با بیان اینکه جذب وام در بانک‌ها اتفاق نمی‌افتد، افزود: موضوع تامین ضمانت مشکلی است که موجب شده جذب وام از طریق بانک‌ها انجام نشود. جامعه هدف بهزیستی اغلب اقشار ضعیف هستند که کسی  به راحتی برای تامین ضمانت  آنها اقدام نمی‌کند و بانک‌ها هم برای تامین ضامن سختگیری می‌کنند. این مهمترین مشکل و مانعی است که در مسیر پرداخت تسهیلات و ایجاد اشتغال برای مددجویان بهزیستی  وجود دارد.  

نبود کارگر ساده؛ مشکل صنعت در سال‌های آتی/طرح کارورزی در نیمه راه واماند

در ادامه محمدرضا سمیعی، مدیرعامل شهرک صنعتی سیمین دشت، در خصوص مشکل  نبود کارگر ساده در حوزه صنعت سال‌های آتی هشدار داد و گفت: در شهرک صنعتی سیمین دشت تعداد بسیاری از افراد با مدرک لیسانس و فوق لیسانس وجود دارد که حاضر نیستند به عنوان کارگر ساده پای دستگاه بایستند و کار تخصصی هم برای آنها نداریم. 

وی افزود: هم اکنون با مشکل تامین کارگر ساده در شهرک صنعتی سیمین دشت مواجهیم و ۵ شرکت قطعه ساز و خودرو ساز باوجود فراخوان و تبلیغات،  نتوانستند ظرف ۳ ماه حتی ۷۰ درصد نیروهای مورد نیاز خود را تامین کنند.‌

مدیر عامل شهرک صنعتی سیمین دشت اجرای طرح کارورزی را گام مثبتی برای اشتغال نیروی تحصیلکرده دانست و اظهار کرد: متاسفانه این طرح در نیمه راه رها شد و نیروهایی که قرار بود ۵۰۰ تومان و بیمه توسط  بیمه شد اما ۴ ماه بیمه را انجام دادیم اما در بخش کارورزی نداشتیم 

وی با بیان اینکه  در شهرک صنعتی سیمین دشت ۷ هزار نیروی کار وجود دارد؛ گفت: از این تعداد  ۴ هزار و ۲۰۰ نفر آقا و ۲۸۰۰ نفر نیروی خانم هستند و امسال حدود ۲۱۰ نفر نیروی کار جذب و ۳ درصد اشتغالزایی شده است.‌

سمیعی ادامه داد: در شهرک صنعتی شیمین دشت صنایع فلزی ۲۶ درصد، شیمیایی ۳۰ درصد، غذایی ۵ درصد، دارویی ۲.۱ درصد، برقی ۴ درصد، نساجی ۲ درصد، سلولزی ۱.۲۵، خدماتی ۱۰ و صنایع متفرقه ۱۰ درصد مجموع صنایع سیمین دشت را تشکیل می‌دهند.  

شهرک سیمین دشت دانش آموزان را بورسیه کند

ولی اله احمدی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس، در ادامه افزود: ما ۱۰ هزار هنرجو در آموزش و پرورش فردیس داریم که می‌توانیم از طریق تعامل با شهرک صنعتی سیمین دشت این نیروها را به سمت نیازمندی‌های اشتغال شهرستان هدایت کنیم.

وی افزود: شهرک صنعتی سیمین دشت علاوه بر اعلام نیازهای اشتغال به آموزش و پرورش، می‌تواند دانش آموزان را  بورسیه کند به طوریکه دانش آموز انگیزه لازم برای تحصیل در رشته مورد نیاز را داشته باشد و اطمینان پیدا کند  پس از پایان تحصیل شغلی در امتظار او خواهد بود که این امر می‌تواند اقدام موثری برای اشتغال جوانان این شهرستان باشد‌.

در این نشست گزارشاتی در حوزه اشتغال از سوی نمایندگان و روسای دستگاه‌ها ارائه و مقرر شد دستگاه‌ها ضمن دریافت کد مستقل شهرستان فردیس آمار دقیقی از تعهدات اشتغال را در نشست آتی کارگروه اشتغال شهرستان ارائه کنند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال شهرک صنعتی خبرگزاری فارس فردیس دانش آموز اشتغازایی کارگر ساده البرز کرج شهرک صنعتی سیمین دشت حوزه اشتغال شهرستان فردیس شهرک صنعتی کارگر ساده دستگاه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور

ایسنا/خراسان جنوبی فرماندار درمیان از کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان در بین ۱۱ فرمانداری استان در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۱ خبر داد.

فرجامی فرد، با بیان اینکه این ارزیابی بر اساس ۸ شاخص و ۵١ محور صورت گرفته است، افزود: این شاخص‌های عملکردی توسط وزارت کشور به کلیه فرمانداری های کشور ابلاغ شده و در چند مرحله در سطح استان مورد ارزیابی قرار گرفته و مرحله نهایی آن توسط مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و ارتباطات مردمی وزارت کشور ارزیابی و اعلام شده است. 

 به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی‌ فرمانداری فرجامی فرد گفت: «محور امنیتی انتظامی»،«توسعه و مشارکت سیاسی»،«هماهنگی امور اجتماعی و فرهنگی»، «عمران توسعه امورشهری و روستایی»، «مدیریت بحران»، «هماهنگی امور اقتصادی»، «زنان و خانواد»،«ارزیابی وسلامت اداری و پاسخگویی و صیانت از حقوق شهروندان» محورهای هشت گانه ارزیابی عملکرد ۱۴۰۱ است که توسط وزارت کشور ابلاغ و انجام شده است. 
 
وی ادامه داد: ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی طبق مواد قانون ۸۱ و ۸۲ قانون مدیریت خدمات کشوری یک اصل مهم در راستای سنجش میزان کیفیت‌ بخشی رسالت‌ها و تحقق اهداف سازمانی است، و ارزیابی مستمر فرایندها موجب خواهد شد تا ضمن شناسایی نقاط قوت و تکمیل و تقویت آنها، نقاط ضعف نیز شناسایی و تدابیر لازم برای جبران آنها اتخاذ شود لذا در این راستا این فرمانداری بطور مستمر بهبود و ارتقای عملکردها و تقویت نقاط قوت و کاهش نقاط ضعف را در دستور کار خود قرار داده است. 

فرماندار درمیان تصریح کرد: فرمانداری درمیان در محورهای متعدد موفق به بهبود و ارتقا شاخص‌های عملکردی نسبت به سال های گذشته شده که جا دارد از پشتیبانی های استاندار محترم، معاونین و مدیران کل استانداری و دستگاه های اجرایی قدردانی نمایم.

فرجامی فرد افزود: بی‌شک تحقق این موفقیت مهم بدون همراهی مردم شریف شهرستان دارالتقریب درمیان و اهتمام و تلاش مجدانه همه کارکنان فرمانداری و بخشداری‌ های تابعه در انجام امور محوله و همکاری همه جانبه مجموعه مدیران و کارکنان ادارات شهرستان میسر نمی‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • کنایه سنگین به دولت رئیسی؛ ژست کنترل تورم نگیرید، نتوانستید
  • فرمانداری نایین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند